Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    01. Lipanj 2022. 07:21

jedna1

bellaru

jedna1

Amelie može ti biti i od ležanja ako miruješ i po cijele dane ležiš, sjećam se zadnji put kad sam tako tjedan dana ležala mislila sam da ću umrijeti od bolova a čim se ustanem sve ok…ali ako te muči rađe nazovi doktoricu da to skineš s pameti jer nam je sad jako bitan i 'duševni mir'
    Vidim da se nabacujete s godinama - hm hm 41!!!

I kako ti podnosis sve?

Za sada sve super, osim što mi je zadnje dane trbuh malo težak nemam druge tegobe (za sada, da se ne ureknem😁), čini mi se da mi je lakše nego frendicama koje su rađale prije 10-tak god. Doduše moj RealFeel je 31 a ne 41 😁
    Mislim da i zrelost pozitivno utjeće na mene jer se ne zamaram sa hrpu stvari koje bi me vjerojatno prije 10 god mučile…

Ma i moj realfeel je kao da imam 10 g manje al tijelo mi nekad onda pokaze da mozda imam i vise. Pocela sam dobivat dijagnoze kao baba od preko 60 g😒🙄 al ova trudnoca mi je 5 puta opustenija od prve. Nista me ne brine. Trenutno😬

Ajme ja kupila jastuk sa obicnim punjenjem i nakon tjedan dana otisla kupit ovaj sa kuglicama. 5 put mi bolji, moram samo sasit vecu navlaku jer ova navlaka ga tako stisne da  ga ne mogu izravnat. Ne pase mi da mi ide u oblik U. Lakse manevriram jastukom po noci kad je ravan. 

Kokolo ako ginici nije zabranio ne vidim zasto meni imala odnose🤷‍♀️

bellaru
    01. Lipanj 2022. 07:22

Nebi*

• Dandelion0
    01. Lipanj 2022. 08:23

zvonkobonko, i ja radim. Isto tako, začas popila. Bila nekakva starija žena sa mnom (ona isto pila zbog nečeg drugog). Ona je to malo sporije.
    Ali meni je bilo ok za popiti. Ali ja i inače volim jako slatko, pa možda zato. Čekam 1. vađenje. Nadam se da će nam nalazi biti dobri. 😁 

Stiže nam curica 💓

• mia_zag
    01. Lipanj 2022. 08:31

GUK- Prvo vađenje krvi odrađeno i moram reći da nije baš ugodno 😅 mislim da ne bih bila dobra medicinska sestra jer kad me piknu u laboratoriju boli deset puta manje 😂 još 3 i gotovo za danas. 

• jedna1
    01. Lipanj 2022. 08:44

Ja danas idem na Vuk Vrh po kit za GUK a svi oko mene su me isparanoizirali kako je teško dobiti tih par kapljica krvi za epruveticu. Moj tata je šečeraš tako da sam ga 1000x vidjela da se pika i krv ide bez problema, morati ću ga pitati za savjet...ne znam zašto ali svi s kojima sam pričala su se mučili s tim

• Tarry
    01. Lipanj 2022. 08:53

Jedna ja sutra vadim, nisam nikad ni gledala kak to, isto ne znam kak cu, i strah me da boli. U petak nosim, jako me zanimaju rezultati i nez sto ce bit ako secer ne bude oke i nakon dijete.

• mia_zag
    01. Lipanj 2022. 09:00

Držala sam ruku u toploj vodi i onda išla se pikat, dok sam se pikala stavila sam ruku na stol da bude stabilna, a onda ustala i išla po prstu od korijena prema vrhu i nije bilo teško napuniti epruvetu. Jedino imajte ispod ubrus ili neš da ne zakapate okolo. Nije to neka velika bol tako da se ne trebate plašiti. Poslije dobro pritisnuti vaticu ili neš o prst da se krv zaustavi. Ja sam si od kutijice jedne napravila stalak za sve 4 epruvetice jer moraju stajati uspravno dok to radite.

bellaru
    01. Lipanj 2022. 09:01

Treba stisnut jagodicu prsta , izbacit ju gore, ako me kuzite...i dovoljno duboko upiknut . Ljudi se obicno boje pa ne upiknu dovoljno duboko. Isto se moze postic sa onim aparaticem za secerase za pikanje tko ga ima al isto treba stisnut jagodicu. Ja obicno stisnem bocno jagodicu na prstu. Nista strasno ni bolno

Aries5
    01. Lipanj 2022. 09:51

Ne znam kakve pikalice daju na Vuk Vrhovcu ali ako daju male plave na kojima se skida cep onda bez straha zapiknete cijelu tu iglicu u prst, fora sa toplom vodom je potrebna samo ako su vam ruke hladne.
    Ako bacate te pikalice doma u smece moj savjet vam je da ih stavite u neku plasticnu posudu ili flasicu pa onda bacite da vam ne podere vrecu za smece i da se netko ne nabode jos na vase.
    Prvi put uopce cujem da se krv sakuplja jedan dan a nosi drugi, jednostavnije je napraviti hba1c i vidi se prosjek tromjesecnog ili jednostavno dati guk aparatice pa pisati vrijednosti i drugi dan vratiti, malo su im cudni nacini al zanimljivo u svakom slucaju

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Granger
    01. Lipanj 2022. 09:52

Cure držim fige da vam sljedeći nalazi budu okej. Pikanje u prst ne boli jako samo je važno potisnuti jagodicu prema gore da se onako fino zacrveni i napuni krvlju i nema problema. Ideja za stalak za epruvetice je jako dobra i korisna. 
    Moje muke po oGTT-u i dalje traju. Ja dakle dobila termin za to tek za mjesec i pol dana. I mislim da je čakovečka bolnica jedina u Hrvatskoj u kojoj se za oGTT moraš naručiti i onda još toliko čekaš. Uspjela sam dogovoriti da idem u drugu bolnicu (tamo su šokirani pričom i rekli mi da nek dođem k njima kad god hoću) u drugi grad na to, ali to mogu tek idući tjedan i taman ću preći 26 tjedana. Meni je rekla dr. da se može napraviti između 24. i 28. tjedna tako da vjerujem da će to biti okej. 

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.