Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mima_zap
    03. Lipanj 2022. 08:09

Došao mi nalaz Guk-a. Natašte 3.6 ( to mi se čini i prenisko hehe), 2. Vađenje 5.4, 3. Vađenje 4.8, 4. Vađenje 4.2... nema napisano do koliko je ok, al pretpostavljam da je ovo ok nalaz.

3.2 prvi pregled i otkucaji
    26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
    Termin: 23.9. 💜

• Zabicamala
    03. Lipanj 2022. 08:21

Vrijednosti moraju biti manje od 5.1, za prvo vađenje nakon glukoze, manje od 10. drugo vađenje i manje od 8.5 treće vađenje. 

• Mima_zap
    03. Lipanj 2022. 08:30

Zabicamala to je za OGTT, ja sam radila GUK. Mislim da su vrijednosti negdje do 6.7  ok 2h nakon jela, tako nešto sam našla na netu. Ugl. došao mi je još jedan nalaz uz ovaj i piše da su vrijednosti normalne ali svejedno dijeta i za 4 tj. ponoviti.

3.2 prvi pregled i otkucaji
    26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
    Termin: 23.9. 💜

• Zabicamala
    03. Lipanj 2022. 08:41

Sad vidim, još mi je rano

bellaru
    03. Lipanj 2022. 08:41

Jutro!

Mislila sam prvenstveno na fizicku pripremu za porod. Ja sam pak cula da masaza medjice pomaze za preko 90% . Ostatak do 100% je zavrsilo na carskom. Ima neka zenska u zg sta radi to pa sam mislila ici. U prvoj trudnoci sam bila psihicki spremna ( citaj znala sam da van mora ovako il onako) . Nisam prije razmisljala o fizičkoj pripremi i mislim da bi sad to probala. Psihicki moram odradit neke scenarije i malo se jos pripremit al za to imam alate i plan pa me to tolko ne brine. Nego vise fizicki. Mm je ogroman pa me strah da dijete nije isto ogromno a ja sam ful mala🙈 znam reci da cu se prepolovit na porodu😄 za jogu sam cula isto da jako pomaze. Ugl moram sad to istrazit. Na masazu medjice se kao krece sa 33 tjedna🤷‍♀️ moram zvat tu zeensku pa pitat . 

• proljetnica1
    03. Lipanj 2022. 09:10

Jedna1, mišići na carskom se ne režu nego samo razmiču, reže se samo koža i potkožje, nakon toga se razdvoje mišići prstima

• proljetnica1
    03. Lipanj 2022. 10:16

Zvonkobonko, je ta sam. I dalje sam istog mišljenja 😂
    Kao sto vidiš nisam ništa o trudnoći pisala

bellaru
    03. Lipanj 2022. 10:36

Zvonkobonko ne znam ni ja na sta mislim tocno 😅 znam da se fizicki moze pripremit samo ne znam tocno kako . Ne kondicijski. Nego valjda postoji nesto kako pripremit tijelo. Navodono to rade one doule/dule🤷‍♀️🤷‍♀️ ugl kad istrazim javim sta sam saznala. 
    Ono sta mislim je da je strah najveći neprijatelj kod poroda. U fizickom i psihickom smislu. 

Mallla
    03. Lipanj 2022. 11:13

Što se pripreme tiče moje je mišljenje ako je netko uvjeren da će mu pomoć ananas ili masaža međice neka to i radi jer ako i ne bude realan fizički učinak učinit će psihičku sigurnost i neku vrstu opuštenosti što opet doprinosi pristupu porodu tako da je po meni to win win situacija. Jedino ne bi plaćala masnu lovu za to.
    Zvonkobonko kako si je samo skenirala 🙈 ja zaobiđem sve stranputice pa nek se češu, od mene zadovoljštinu dobit neće.
    Ja bila danas na pregledu, uglavnom zatvorena, 1 članak cerviks, beba stoji poprečno, lice vidili nismo ali smo potvrdili da je cura. Ima sada po procjenu 1150g, paše i dalje po ciklusu, odnosno 28tjedana. Dobila sam bijeli recept za kendural C pa da probam s njim jer mi Heferol ne paše. Usput sam izvadila krv za tromjesečni šećer. A novi pregled je 4.7. 🙂 Sretna sam jer je sve u redu, a još sretnija jer sam zatvorena pa mogu na more. Jedva čekam zaplivati i osjetiti bestežinsko stanje 👌

url=https://lilypie.com]

Princess_Mimi
    03. Lipanj 2022. 13:11

Mallla super za pregled 👏🏼 
    .
    Gdje cete na more? Pogotovo pitam za cure iz Zagreba. Idete negdje blizu ili?
    .
    Proljetnica prati iz sjene, pa izbaci tu i tamo malo frustracije 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.