Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    02. Lipanj 2022. 12:35

Čestitke cure na dobrim nalazima!
    Kupaći - u prvoj T sam imala jednodjelni, a sad ću bikini. Lakše mi je presvlačiti bikini i manje sam mokra, u jednodjelnom mi bude hladnije.

url=https://lilypie.com]

• Kokoloo
    02. Lipanj 2022. 13:53

Mallla

Čestitke cure na dobrim nalazima!
    Kupaći - u prvoj T sam imala jednodjelni, a sad ću bikini. Lakše mi je presvlačiti bikini i manje sam mokra, u jednodjelnom mi bude hladnije.

Ovo! 
    Jako je bitno sad kad smo trudnice presvlaciti kupaci bas radi vecih sansi dobivanja urinarnih infekcija. Bikini uvijek mozes onako neprimjetno ispod rucnika na brzinu presvuci a jednodjelni ipak ide puuuno teze. Ja biram bikini 😄

• Kokoloo
    02. Lipanj 2022. 13:55

A i neka se stomacic sunca, pliz nemojte se bojati sunca. Naravno, na more iza 16h i sa faktorom ali suncanje tu i tamo je dozvoljeno i pozeljno radi vitamina d. Nek vas ne plase da ce se "beba skuhati unutra". To je meni sveki pricala 🙄
    Ja sam prvog rodila u 12. Mjesecu i jos sam imala boje od ljeta, bas sam se izgustala na moru i pocrnila a pazila. 

• Zabicamala
    02. Lipanj 2022. 14:15

Ja sam uzela jedan jednodjelni trudnički u decathlonu za nekih 100kn. Nisam baš od kupanja ni sjedenja u badiću i obavezno ih presvlačim tako da ovaj mislim skinut i stavit na sušenje nakon tog jednog kupanja dnevno. Ako se mislite više kupat onda su dvodjelni puno bolji, ne hlade toliko i lakše ih je presvući. 

Granger
    02. Lipanj 2022. 14:33

Meni pašu svi moji dvodijelni tako da ništa neću kupovati. Ali ja kupanje baš i ne volim naročito tako da mi je više do sunčanja koje jedva čekam, okupat ću se možda. U svakom slučaju, jednodijelni su mi izgledom top za trudnice, ali isto su mi koma za preskidanje na plaži. 

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

• leptiricc
    02. Lipanj 2022. 14:47

Ženice , ja sam 21+1 tj trenutno. Ja još bebu me osjećam, a na UZV je sve super, nekad malo škakiljanje bude. Ali ništa tako često. Prva mi je beba, ima li nas još takvih?

• Kokoloo
    02. Lipanj 2022. 17:38

chivas12y

Teich cestitam na deckicuu💙
    Curama na ogtt nalazima, moj je iduci tjedan u petak (kokolookad je tebe narucilo?)
    Pripreme za porodpripremam se psihicki da je to normalno pa koliko god bolilo da bolilo i da nema nazad, a fizicki planiram uzeti pilates loptu jer je stvarno svi hvale,
    Kupaci planiram dvodjelni jer ne podnosim jednodjelne za kupanje iako izgledaju top za trudnice, ja se jos nisam okupala u more a ono mi je 20m od kuce 🤯

Ista stvar, more 5 min od doma ali ni snage ni volje 😅 sutra bi mogla otic, zao mi je radi malog ne otic iako znam da cemo se cilo lito kupat (radi njega najvise, meni nije toliko napeto). 
    A za ogtt nisam jos zvala za zakazat se, sutra cu nazvat i vidit jel me mogu stavit 13.6., to bi mi bilo taman dva dana prije iduceg pregleda 😁

• Lotta
    02. Lipanj 2022. 19:14

Cure koje su radile Nifty, nakon koliko dana su vam dosli rezultati? 
    Jel se racuna 7 radnih dana ili 7 kalendarskih?

OTP 15.12.

Granger
    02. Lipanj 2022. 20:02

ima333

Curke koje ste vec rodile ili ste u malo visim tjednima.. da li ste u cca ovim mojim tjednima bebu vec osjecale dosta nisko, ako se sjecate? Dok mi se mali rita, trbuh mi plese ispod ruba gacica, bas ga nisko osjetim. Kad se jace rita, tocno osjetim i kak mi po mjehuru skace, nekad jedva mokracu zadrzim kad mi skoci na njega. 🙈 Trbuh mi je onak nisko, vise ide u spic, nije visoko. To je normalno ili.. jeste i vi tako nisko osjetile bebu?
    Nemam pojma o tome, cisto da vidim jel to normalno, kaj vi kazete?

E ja nemam ranijeg iskustva s time, ali i meni bebolina skače po mjehuru i isto osjetim povremeno udarce ispod ruba gaćica. Čak mi se čini ponekad da osjećam udarce po cerviksu pa me prođe kao struja. Pitala sam ginekologicu o tome, ali rekla je da je normalno. Ali zapravo je i mene u jednom trenu zabrinulo da ne bi to izazvalo nekakvo otvaranje ili nešto pa bih i rado čula odgovor na ovo od iskusnih mama...?

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

• Kokoloo
    02. Lipanj 2022. 20:38

chivas12y

Kokolooonda zovi obavezno sutra, ja san dns zvala i onda mi je rekla da mailom posaljem ime,prezime, datum rodenja, MBO da moze vidit uputnicu, br moba i naglasim da sam trudnica i u kojem tjednu, (dijabetes@kbsplit.hr)… mene je nekako uvalila u petak 10og posto sam trudnica, rekla je jedva da me ubacila, a pregled mi je 13og, kaze inace bi me tek oko 20og negdi mogla narucit 🤣

Eee to je tako u Splitu.. A kod nas na otoku trenutno ima mozda 5 trudnica koje su tu oko mog tjedna za ogtt tako da nemam nikakvih problema, doslovno bi sutradan mogla doc jer im nikad nema nikoga. 😁 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.