Tako i ja, nisam svaki dan jela slatkiše, niti ih jedem u velikim količinama ali sam jela dosta tjestenine, riže i sl. Evo me natrag pod mojim nadimkom mima_zap umjesto mia_zag. Bar ćemo biti fit trudnice ako niš drugo 😊 nadam se da će svim curkama proći ok ti pregledi za šećer, i ja mislim da će me tražiti da nastavim s dijetom al mi se neda svaki mj. nositi krv jer mi nije baš blizu Vuk Vrhovec.
3.2 prvi pregled i otkucaji
26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
Termin: 23.9. 💜
Pozdrav svima, molim informaciju. Je li se možda netko prijavljivao za trudnički tečaj u Domu zdravlja Zapad za lipanj? Koliko vidim to je zadnji objavljeni datum na njihovoj stranici prije ljeta ali mi nitko ne odgovara na mail.
Pozdrav svima, molim informaciju. Je li se možda netko prijavljivao za trudnički tečaj u Domu zdravlja Zapad za lipanj? Koliko vidim to je zadnji objavljeni datum na njihovoj stranici prije ljeta ali mi nitko ne odgovara na mail.
Ja sam se prijavila za svibanj i njihov mail sam primila par dana prije tečaja sa svim informacijama i linkom za prijavu na tečaj. Ne znam kada ti je točno tečaj, al očekuj mail par dana prije, prije toga ništa ne šalju.
Ja sam baš jutros poslala prijavu😁
A valjda ćemo dobiti prije tečaja a ako ne moraju objaviti termine za drugi dio godine...
Da li netko zna kakvi su tečajevi na Sv.Duhu? Online ili uživo? Ja se premišljam između dz zapad i sv.duha
Ja sam se isto prijavila za dom zdravlja centar i cekam odgovor.
Nisam znala da sv duh ima isto bi radije onda taj mozda. Mozemo oba mozda?
I meni teško pada dijeta, fale mi slatkiši i brzo nakon jela sam ponovno gladna hehe ali mi je drago što se ne debljam baš, valjda nije problem kaj sam pala za pola kg u zadnja 2 tj 😕
Imas svakakvih zamjena za slatko i zdravih verzija samo treba malo istrazit i to napravit. Kad se ufuras bude brzo sve😄
Sv. Duh je imao tecaj prije korone nisam znala da su opet krenuli ali super ako jesu, po meni su puno bolji ti bolnicki nego rodini i iz dz, oni su cak prije imali onu mogucnost obilaska radaone, makar sumnjam da to jos rade
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Ja sam to prijavila, ali također nisam dobila odgovor. Pretpostavljam da će samo dan prije poslat upute budući da nije bilo objavljeno da je broj ograničen.
👸37 (trombofilija)
🤴37
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Cure, a gdje je ima333? Već neko vrijeme se ne javlja...danas me to baš začudilo.
👸37 (trombofilija)
🤴37
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Tečajevi su organizirani jednom mjesečno utorkom i četvrtkom te traju ukupno 8 sati (4 dolaska po 2 sata) s početkom u 15.00 sati.
Na tečaju mogu sudjelovati trudnice (s partnerima). Tečaj se održava na Klinici za ginekologiju i porodništvo KB “Sveti Duh” (II kat, predavaonica).
Zainteresirane trudnice mogu se predbilježiti za tečaj svakog radnog dana na telefon 01/3712196 od 13 do 15h.
Ovako piše na stranicama Sv.Duha samo ne znam kad su zadnje ažurirali
Sortiraj odgovore
Najstariji