Aries5, nisi najmlada! I ja imam 25 i ovo mi je druga trudnoca pa ti vidi 🙈 prvog sam rodila sa 22, mjesec dana mi falilo do 23. I sad mi je predrago sta sam mlada mama!
Amelie, probaj stavljati tople obloge, ja imam onaj kao plavi gel u nekoj kao kesici sta moze biti i toplo i hladno. Kad me uzaaaasno bolilo od urinonfiekta, zagrijala bi taj gel u mikrovalnu i stavila na leda i to me jedino spasavalo uz paracetamol. Svakako probaj, odmoc nece. Samo nemoj hladne obloge!
Aries5, nisi najmlada! I ja imam 25 i ovo mi je druga trudnoca pa ti vidi 🙈 prvog sam rodila sa 22, mjesec dana mi falilo do 23. I sad mi je predrago sta sam mlada mama!
Amelie, probaj stavljati tople obloge, ja imam onaj kao plavi gel u nekoj kao kesici sta moze biti i toplo i hladno. Kad me uzaaaasno bolilo od urinonfiekta, zagrijala bi taj gel u mikrovalnu i stavila na leda i to me jedino spasavalo uz paracetamol. Svakako probaj, odmoc nece. Samo nemoj hladne obloge!
Urinoinfekta*, jel. 😁
Amelie može ti biti i od ležanja ako miruješ i po cijele dane ležiš, sjećam se zadnji put kad sam tako tjedan dana ležala mislila sam da ću umrijeti od bolova a čim se ustanem sve ok…ali ako te muči rađe nazovi doktoricu da to skineš s pameti jer nam je sad jako bitan i 'duševni mir'
Vidim da se nabacujete s godinama - hm hm 41!!!
I kako ti podnosis sve?
Amelie, nadam se da će bolovi popustit. Ja isto ništa ne vježbam iako mislim da ne bi bilo loše neke lagane vježbe. A kao što kažu cure, možda je to normalno rastezanje svega. Držim fige da prođe.
Znači, xiaomi je dobar kao baby watcher. Malo pogledam i njega.
Stiže nam curica 💓
Hvala vam na savjetima, sve cu probati 🤗 A taj trudnicki jastuk nikako da kupim, tj rekao je muz da bude a koje godine ne znam🤣🤦🏼♀️ imam osjecaj da bi mi puno pomogao… Ne lezim puno ali cijelu nedjelju jesam skoro i pola pon, ono kad je bilo kisno, pa moze biti da sam se zalezala i sve to skupa 😕
Brzo muža pošalji po jastuk, na kraju će ga on koristiti čim ga malo ostaviš bez nadzora Ti jastuci su jako udobni i ne treba biti nikakav skupocjen, samo da je manji, manje napunjen i super je ako se skida navlaka pa ju možeš prati. Kasnije su navodno super za dojenje, al to ćemo tek vidjeti
Vidim sve smo tu negdje s godinama, ja ću taman navršiti 33 oko termina poroda.
Pa da se muza pitalo ja bi sad vec valjda trece cekala 😂😂😂 on stalno gunda tek s 29 prvi put tata to je prestaro trebali smo prije, meni je ovo taman 👌
Al da slazem se da svakako ima prednosti biti mlada mama 🥰
-
Meni je sve do 50 mlado pa prema tome sve smo mlade nema starih
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Hvala vam na savjetima, sve cu probati 🤗 A taj trudnicki jastuk nikako da kupim, tj rekao je muz da bude a koje godine ne znam🤣🤦🏼♀️ imam osjecaj da bi mi puno pomogao… Ne lezim puno ali cijelu nedjelju jesam skoro i pola pon, ono kad je bilo kisno, pa moze biti da sam se zalezala i sve to skupa 😕
Brzo muža pošalji po jastuk, na kraju će ga on koristiti čim ga malo ostaviš bez nadzoraTi jastuci su jako udobni i ne treba biti nikakav skupocjen, samo da je manji, manje napunjen i super je ako se skida navlaka pa ju možeš prati. Kasnije su navodno super za dojenje, al to ćemo tek vidjeti
Vidim sve smo tu negdje s godinama, ja ću taman navršiti 33 oko termina poroda.
Tu se slazem moj jastuk za dojenje vise koristi muz nego ja 😂😂
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Godineja imam 28, muz ima 31. Mi smo frisko vjencani i nije nam dugo trebalo da zatrudnimo 🤞🏻🤞🏻
Al mi je fascinantno da moje frendice nisu blizu ni udaje ni djece, tako da se ja osjecam kao da sam bas jako mlada ostala trudna. Al realno mogla sam i prije, dugo sam vec bila spremna, samo neke zivotne okolnosti smo cekali da se poklope ☺️
Zeljezone znam vise ni tko je pitao, al inace ja nikad na prazan zeludac. I kad se uzima se treba pazit da se 2sata prije/poslije ne jedu mlijecni proizvodi jer blokiraju apsorpciju. A inace se uzima uz vitamin c (ja bi ga s limunadom pila cesto).
Brontosauricebas zanimljivo ovo za 26.i tjedan i ogtt, nisam to znala… bas me zanima koji je razlog, ja sam isto mislila da moze i malo kasnije.
Tarry gdje nadje ti taj tetanus 😂😂😂 kad te ubode komarac obavezno ocekujem pitanje o malariji :D
Jastuk za trudnicemeni je spas, amelie cim prije ga nabavi, ja sam se preporodila. S tim da nisam uzela s kuglicastim punjenjem (jer to inace ne podnosim), nego sam uzela spuzvasti, tvrdji je al super mi odgovara. Znaci spavat s tim divota! Neku vecer kad sam se probudila i nisam mogla vise spavat, otisla malo sist na balkon uzivat u miru. Vratim se ja za 15 min, kad ono muz ga uzeo i obgrlio. Ma super je stvar bas.
Slazem se da uzmete sa spuzvom a ne s kuglicama.
Ja sam dobila svoj jastuk na poklon u prvoj trudnoci i koristim ga svaku noc ali mmmmmmmrzim sta ima te kuglice. Onda se stalno micu pa je jedan dio jastuka pun a drugi prazan i nikako si namjestit. Spuzva definitivno!
Mislim, posluzi i ovako da se razumijemo i super mi je ali da mogu birati opet, uzela bi sa spuzvom.
Amelie može ti biti i od ležanja ako miruješ i po cijele dane ležiš, sjećam se zadnji put kad sam tako tjedan dana ležala mislila sam da ću umrijeti od bolova a čim se ustanem sve ok…ali ako te muči rađe nazovi doktoricu da to skineš s pameti jer nam je sad jako bitan i 'duševni mir'
Vidim da se nabacujete s godinama - hm hm 41!!!
I kako ti podnosis sve?
Za sada sve super, osim što mi je zadnje dane trbuh malo težak nemam druge tegobe (za sada, da se ne ureknem😁), čini mi se da mi je lakše nego frendicama koje su rađale prije 10-tak god. Doduše moj RealFeel je 31 a ne 41 😁
Mislim da i zrelost pozitivno utjeće na mene jer se ne zamaram sa hrpu stvari koje bi me vjerojatno prije 10 god mučile...
Cure, imam pitanje.
Sutra ujutro mi je zadnja tura klavocina. Za one koji nisu upuceni, imam nekakav urinoinfekt, bakterijska infekcija.Tijekom ovih 7 dana nismo imali odnose jer je mene bilo strah dok se to sve ne smiri iako mi ginekolog nije nista za to rekao.
Sta mislite, jel mozemo od sutra imat odnose ili da pricekam do iduceg pregleda?
Sortiraj odgovore
Najstariji