Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • jedna1
    01. Lipanj 2022. 10:38

Granger možda da odeš u privatni lab, to košta oko 170 kn što mi se čini jednostavnije i isplativije od putovanja u drugi grad ili čekanja 100 godina...čisto kao savjet
    Aries ja sam već na početku trudnoće radila hba1c (u priv labu) jer mi je taj jutarnji šećer uvijek granični ali prosjek mi je ok, tj. ispod limita međutim moja ginka smatra da mi je za porod i bolnicu bolje imati službeni papir od VV da su kao oni napisali da je to ok a ne neki priv lab na koje vjerojatno bolnice frkču nosom sustav očito ne vidi problem u tome da šeće i maltretira trudnice 🥳 pa neka im je onda

Aries5
    01. Lipanj 2022. 10:54

jedna1

Granger možda da odeš u privatni lab, to košta oko 170 kn što mi se čini jednostavnije i isplativije od putovanja u drugi grad ili čekanja 100 godina…čisto kao savjet
    Aries ja sam već na početku trudnoće radila hba1c (u priv labu) jer mi je taj jutarnji šećer uvijek granični ali prosjek mi je ok, tj. ispod limita međutim moja ginka smatra da mi je za porod i bolnicu bolje imati službeni papir od VV da su kao oni napisali da je to ok a ne neki priv lab na koje vjerojatno bolnice frkču nosomsustav očito ne vidi problem u tome da šeće i maltretira trudnice 🥳 pa neka im je onda

Daj ne zezaj?? Majko mila.. svaki doktor sa malo mozga u glavi zna da je hba1c vjerodostojniji jer na njega ne mozes utjecat, ali bas kako kazes bas vole setat i maltretirat trudnice 😒

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Tarry
    01. Lipanj 2022. 11:12

Hvala svima za pojasnjavanje kako se upikat. Dakle prvo se to sve stavi na prst pa pikne, nece otic preduboko?
    Ja isto opce ne znam sto ce ovaj guk profil dokazat.. i mislim ds cu bez obzira na rezultate morat bit na dijeti, kak god okrenes. Ako budu dobri bit ce, super evo dijeta djeluje nastavi tako, ako budu losi opet de bit joj losi su budi i dalje na dijeti. Moram priznat tesko mi pada dijeta.

• Dandelion0
    01. Lipanj 2022. 11:33

Moji nalazi ogtt-a će biti sutra. Ali meni su sva 3 puta vadili krv iz vene, ne iz prsta. Danas im ogromna gužva, nalazi kod dr. A on radi sutra poslijepodne. Možda jedino na e-građanin dođe prije.
    Mislim, ovo za Čk. Pa to je glukoza u čaši vode. Kolike komplikacije i to termin mjesec dana. Užas. Drago mi je da će te druga bolnica primiti. 

Stiže nam curica 💓

• mia_zag
    01. Lipanj 2022. 11:42

Tarry nemože otići preduboko iglica nije dugačka. Iglicu zapravo ni ne vidiš što mi je draže nego da se moram iglom baš piknut. Ja sam sad drugi put vadila danas i poslušala cure i onak jagodicu pritisnula i puno manje me boljelo 😊  

• Tarry
    01. Lipanj 2022. 11:45

Mia hvala!
    Dandeliono ti si isla na prvi ogtt to smo mi obavile i nalaz nije bio ok pa sad same iz prsta vadimo za guk profil.. ako sam te dobro skuzila :)

• mia_zag
    01. Lipanj 2022. 11:45

I meni teško pada dijeta, fale mi slatkiši i brzo nakon jela sam ponovno gladna hehe ali mi je drago što se ne debljam baš, valjda nije problem kaj sam pala za pola kg u zadnja 2 tj 😕

• mia_zag
    01. Lipanj 2022. 11:48

Btw. sad tek skužila sam sam prijavljena s drugim profilom. Ja sam do sada bila mima_zap al jučer mi se neš desilo i nisam se mogla ulogirati i valjda sam se sa starim kor. imenom uglogirala 😅😂

• Dandelion0
    01. Lipanj 2022. 12:35

Tarry

Mia hvala!
    Dandeliono ti si isla na prvi ogtt to smo mi obavile i nalaz nije bio ok pa sad same iz prsta vadimo za guk profil.. ako sam te dobro skuzila :)

Da, da, skužila sam. Nadam se da će i vaše biti ok i da će muke po vađenju kratko trajati.

Stiže nam curica 💓

• Tarry
    01. Lipanj 2022. 13:59

Mia ja sam u tjedan dana kilu izgubila, ocito sam bas dosta tih ugkljikohidrata jela i svega. Jer slatko cak i nisam mozda kockicu dvije ili po keks dva dnevno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.