Čim sam pročitala da ju svi hvalite odmah sam ju, naravno, naručila🙃 ima na ekupi za 299 + ovih dana free shipping
Vidim da se okreće za 360 ali pretpostavljam da može gledati i gore dolje ili?
I sretno na OGTT, ja sam bila prošli petak kad je bilo užasno vruće i nikako mi to nije leglo, još sa maskicom ns faci a osjećam se kao da ću se onesvjestiti i fali mi zraka... Tako da ti preporučam da odeš prije nego se temp opet dignu
Jedna, u ja sam na Kenduralu, Heferol mi je jako škodio, a nikakvih rezultata. Doduše, nije ni da s ovim napredujem🤷♀️. Najbolje natašte, i pazi da bude 2 sata od uzimanja kave, čaja i jaja. Ja uzimam euthytox najprije ujutro, i tada ide pauza od 2h.
Amelieu a neke obloge stavljat? Ja si nekad mislim da me boli jer ne vjezbam🤷♀️ pokusavam se sad sto vise kretat🤔
Princess a imam 36. Nije da sam ne znam koliko stara al bome nisam ni u cvijetu mladosti😅
Lul jel ti to meni vi?🤣 u prvoj trudnoći sam imala godina kao i ti i sve je bilo ok osim sta sam bila ko slon na kraju i naoticala sam uzasnoooo.
Tarry hm tesko. Nebi ni razmisljala o tome.
Ja imam 34, al krajem godine idem na 35.
Tarry mislim da ne moraš ni razmišljat o tome. Tetanus nije više tako čest.
Amelie, nemoj se brinuti, sve su ti to opterećenja koštanog sustava. Ali ako ćeš se manje stresirati možeš kontaktirati doktoricu.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Ok, debelo sam najmlada ovdje 😂😂
Amelie jel popusta na paracetamol? Trudnoca je veliko opterecenje za kostani sustav posebno za kraljeznicu i zdjelicu, sve se siri, mi smo teze a manje pokretne a vecina nastavlja sa istim tempom, vjezbanjem pojacas misice ali to ne znaci da je pritisak na kraljeznicu manji. Ne znam kako spavas po noci ali probaj imati barem jastucic medu nogama da su ti kukovi u ravnini jer je opterecenje na kukove i zdjelicu ako spavas na boku bez jastucica izmedu koljena. A i kako smo vec rekli velika mogucnost je da ti bebica pritisce zivac. U svakom slucaju ako ti se ne smanje ili ne prestaju nazovi doktoricu nemas sto izgubiti.
-
Tarry - gdje si tetanus nasla 🙈🙈 prvenstveno vjerujem da si cijepljena, a danas ga ima jaaako malo i vise ga ima na npr hrdavim cavlima i takvim stvarima nego u zemlji
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Amelie može ti biti i od ležanja ako miruješ i po cijele dane ležiš, sjećam se zadnji put kad sam tako tjedan dana ležala mislila sam da ću umrijeti od bolova a čim se ustanem sve ok...ali ako te muči rađe nazovi doktoricu da to skineš s pameti jer nam je sad jako bitan i 'duševni mir'
Vidim da se nabacujete s godinama - hm hm 41!!!
Amelie svakako probaj ležat s jastučićem ili trudničkim jastukom, pogotovo ako puno ležiš. Stvarno olakšaju ležanje i bolove. Ja si trudnički stavim u slovo U, jedan dio je ispred mene, pa sad mogu malo i trbuh na njega oslonit, a drugi dio iza leđa i ide mi između nogu. Uopće ne znam kako bi se naspavala bez njega i koristim ga od početka trudnoće. Bitno je da je manji da ga lakše namještaš i manje napunjen da si možeš te kuglice formirat po tijelu.
Cure da li netko ima iskustva ili zna nešto o onoj haaka izdajalici. Meni se to čini super i nije skupa, plus sad sam ju negdje vidjela na još 15% popusta, al ne znam jel će to funkcionirat ili ne. I vidjela sam neki dobar savjet za stavit toplu vodu i epson sol u nju ako se dogodi začepljenje na prsima.
Ne znam cure znate vec da sam panicarka, ali evo malo sam se smirila, hvala vam svakako! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji