Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tarry
    31. Ožujak 2022. 10:39

Cure a te rebraste tajice, kupila bi su jer si mi lijepe ali nisam nigdje naisla na trudnicke. Vi kupite obicne? Mozda onda samo broj vece

• Tarry
    31. Ožujak 2022. 10:41

Sto se tice pokreta, ja ponekad osjetim kao da se nest pomakne, odnosno da baloncic neki bude ali nisam sigurna jesu to crijeva posto se i ona sad razmjestaju. Sad sam 17.tj mozda je i rano.. ma jedva cekam pregled

• smaja
    31. Ožujak 2022. 11:30

Da, i ja sam u prošloj trudnoći imala iz Lidla al sad nikako da budu, čekam "trudnički tjedan", a sad mi već lagano trebaju..  Pogledati ću u ovim trgovinama što ste navele 

https://lbdf.lilypie.com/6jJzp1.png

• Tarry
    31. Ožujak 2022. 11:44

Jedva cekam da i ja tak jasnije osjetim! Mebi bude kao titranje mjehuric ali bude mi nekad i na drugim dijelovima tijela tak, doslovno kao da krv protice, pa nisam sto posto sigurna je li to beba.

Mallla
    31. Ožujak 2022. 12:19

Aries5

Jutro cure
    Hrana pa uglavnom pojedem sve tu i tamo u umjerenim kolicinama ne prezderavam se suhomesnatima svaki dan jer opcenito nisu najzdravija hrana a pogotovo u trudnoci ili kasnije u dojenju, tunu isto kad mi dode pojedem ali ne vise od 100 grama i ne cesce od 1x tjedno
    Ma ni za restorane se ne opterecujem jer imaju ceste kontrole i uzimaju uzorke hrane na sve moguce analize sumnjam da bi se kockali sa ne pranjem povrca.

Odjecatajice sam kupila u c&a, naletjela sam jednom u kauflandu i sad sam vidjela da ima sinsay to mi je sljedece odrediste jer imaju svega za trudnice po super cijenama. Iz hm sam dobila tajice i nakon 2 nosenja guza i koljena prozirno, al nisu bile sportske nego obicne.
    Isto cekam lidl trudnicki tjedan
    -
    Nego mame koje imaju djecu i vi koje osjetite bebe kako to odprilike izgleda? Jucer navecer sam osjetila nesto al uopce ne znam kako to nazvati 😂 nisu grcevi, nisu probadanja al nesto je haha

Prvi pokreti, ja bi ih opisala kao da pucaju mjehurići, ili riba poskakuje repom, ili leptir maše krilima...s tim sam nekako povezivala....u početku ne mora biti svaki dan, tek kasnije to bude redovitije.
    Kasnije kad se osjete naguravanja to bude ovako kako je ima do sad opisivala osjetiš kuglu ili napetost u jednom dijelu trbuha. Al opet to sve od trudnoce do trudnoce.

url=https://lilypie.com]

AmelieClariss
    31. Ožujak 2022. 14:40

Drage zenice samo da se javim  nisam dugo. Mi smo u 16.tj i bebica jako lipo napreduje. Jos ne znamo spol  ali nagađa se :D zanimljivo je bilo vidjeti kako boksa rukama i nogama kao mali boksac. Pokrete jos nisam osjetila ili ih ne znam prepoznati ,ali ima vremena.
    Kada ste vi koje ste otkrile spol znale tocno, u kojem tj

➕ 7.1. 22.
    3.2. 22. ♥️
    Termin 17.9.

• Kokoloo
    31. Ožujak 2022. 15:38

Nisam vas uspila popratit ovih dana, stalno sam bila u nekom poslu i guzvi.. cestitam svima na pregledima i nalazima 💕
    Ja sam sad bila u privatnika na mini anomaly i sve je super! Trajalo je dobrih 20ak min, sve je vidila i pokazala mi. Isla je i cirnit spol i rekla da je 90% djecak. Bas se vidi piso izmedu nogu! Ruzno je reci ali zeljeli smo curicu s obzirom da imamo vec djecaka ali nema veze, glavno da je zivo i zdravo. Iako sad malo citam po forumima i postoji mogucnost i da je i dalje curica, njima su valjda spolovila u 13. Tjednu jos natecena i gore su a kasnije se spustaju. Stavit cu vam i slicicu ali stvarno je ocito. 
    Evo je: https://ibb.co/M2hGYQS

Aries5
    31. Ožujak 2022. 17:11

Malla ovo sa ribljim repom je jako dobra usporedba 😆 
    AmelieClaris moje je u 12.tjednu na mini anomaly okrenulo guzu, sad prosli tjedan (17tt) prekrizilo noge tako da nemamo nikakvu ni natuknicu tko nam stize 😂 
    Kokolo cestitke na decku 💙 

Sajam imate na stranicama West Gatea popis izlagaca, mislim da sam vidjela Recaro medu njima a iCandy mislim da sam vidala u Baby centru ali ne znam koji model 
    Ja sam na 90% da idemo po kolica i to odmah sutra kad muz dode s posla, ali ako bude guzva kakva je bila zadnji put kad je bio sajam nema sanse da se guram tamo bez obzira na popust
    Zadnji put su bili popusti na odredene stvari do 25% mislim da je max popust na kolica bio 20% ali opet ne znam koje marke i koji modeli. Obicno tjedan iza idu online popusti ali manji od sajamskih.

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Tarry
    31. Ožujak 2022. 17:36

Ja isto nekako ne bih zbog guzve, izbjegavam guzve i zbog corone i jako me nerviraju opcenito..

Granger
    31. Ožujak 2022. 18:28

Ja nekako mislim da ćemo mi otić na sajam u subotu. Ja bih isto nekako pogledala kolica uživo, a onda ih vjerojatno kupila kasnije u Sloveniji. Dosta je modela tamo jeftinije. Možda kupim nešto ako mi se baš jako svidi od nekih manjih stvari... Muž bi svakako išao. 
    Ako će netko ići sutra javite kakva je situacija. 

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.