Jao, ja kupus jedem baš redovito jer ga jako jako volim, rekla bih oko 3 put tjedno. Sad sam i ja malo zabrinuta...
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Kuzim te ali koja slucajnost da je bas taj zazazren listerijom. Ne znam koliko su zarpavo te bakterije rasptrostranjene. Zato je meni opcenito nezgodno jesti u restoranima jer ne znam koliko je sto peceno i kako su te salate oprane. Koliko vi cesto jedete vani? Mozda se previse opterecujem..
Kad smo vec kod hrane koju smijemo/ne smijemo, jedete li domace suho meso? Ili kupovno? Mislim na prsut, kobasice, slanine..
Ruli super za dobar nalaz 💪💪 Bravo!
Salate izbjegavam po restoranima jer ne znam koliko stoji i kako je prano, al dogodilo se par puta da se zalomilo. Kući jedem sve, operem i polako.
Suhomeanato isto izbjegavam al kad ne mogu odolit onda pojedem malo u nadi da će sve bit ok.
Sireve ove kupovne tipa gauda i to jedem redovno.
Tunu isto kad mi se jede pojeden al nije to baš često.
url=https://lilypie.com]
Ruli super za dobar nalaz 💪💪 Bravo!
Salate izbjegavam po restoranima jer ne znam koliko stoji i kako je prano, al dogodilo se par puta da se zalomilo. Kući jedem sve, operem i polako.
Suhomeanato isto izbjegavam al kad ne mogu odolit onda pojedem malo u nadi da će sve bit ok.
Sireve ove kupovne tipa gauda i to jedem redovno.
Tunu isto kad mi se jede pojeden al nije to baš često.
Tako i ja... Sve jedem ali umjereno. Voce i povrće dobro operem i ogulim ako mogu, ostalo sve normalno 😅
Dobro, umirile ste me sad. Ja taj kupus jedem isključivo doma i perem ga nekoliko puta. Vani nisam jela ni jednom jer to ni inače ne prakticiram, ali pojela bih da nemam drugog izbora sve osim salate. To znam da je pranje uvijek upitno. Ja domaće suhomesnato povremeno pojedem. Nakon pravljenja domaće smrzavamo pa valjda i to nešto znači. Što se sira tiče problem su nepasterizirani pa to pročitam na deklaraciji, a za domaći znam da se mlijeko prokuhava pa je to opet okej.
Tolko me zbunilo jučer zelje da nisam ni prokomentirala sve super preglede. 😍 Baš me veseli kad je sve okej.
Ja jedva čekam kad ću osjetiti bebu i nadam se da će mi dat da spavam. Uvijek sam imala probleme s nesanicom i to prilične, al od kad sam trudna spavam ko top. Nadam se da će vam se spavanje popravit i da je do promjene vremena.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Cure, gdje ste kupile trudničke tajice, da se ne proziru i da je cijena donekle ok? :)
https://lbdf.lilypie.com/6jJzp1.png
Cure, gdje ste kupile trudničke tajice, da se ne proziru i da je cijena donekle ok? :)
H&M ali sportske!
url=https://lilypie.com]
smaja meni su i iz Lidla OK.
Što se tiče hrane...ja ne jedem suhomesnate ni sirovo. Nisam prebolila toksoplazmozu, dakle nemam antitijela, i toga se jako bojim pa sam jednostavno izbacila sve sirovo meso i bok. I jako sam oprezna prema mačkama, ne diram ih više samo tako i kad sam u vrtu obavezno imam rukavice jer naša maca kaka posvuda :D
Također, ne jedem ni nepasterizirane mliječne proizvode (listerija).
Sve je to vrlo individualno, svaka će žena odlučiti za sebe. To je kao i s pušenjem i alkoholom.
--
Ja borbu vodim s kavom. Uspjela sam smanjiti na dvije, ali užasno me boli glava, tijelo pita još, pogotovo jer imam nizak tlak. Samo da prebrodim tu krizu.
Jutro cure
Hrana pa uglavnom pojedem sve tu i tamo u umjerenim kolicinama ne prezderavam se suhomesnatima svaki dan jer opcenito nisu najzdravija hrana a pogotovo u trudnoci ili kasnije u dojenju, tunu isto kad mi dode pojedem ali ne vise od 100 grama i ne cesce od 1x tjedno
Ma ni za restorane se ne opterecujem jer imaju ceste kontrole i uzimaju uzorke hrane na sve moguce analize sumnjam da bi se kockali sa ne pranjem povrca.
Odjeca tajice sam kupila u c&a, naletjela sam jednom u kauflandu i sad sam vidjela da ima sinsay to mi je sljedece odrediste jer imaju svega za trudnice po super cijenama. Iz hm sam dobila tajice i nakon 2 nosenja guza i koljena prozirno, al nisu bile sportske nego obicne.
Isto cekam lidl trudnicki tjedan
-
Nego mame koje imaju djecu i vi koje osjetite bebe kako to odprilike izgleda? Jucer navecer sam osjetila nesto al uopce ne znam kako to nazvati 😂 nisu grcevi, nisu probadanja al nesto je haha
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji