Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    29. Ožujak 2022. 17:13

Ahaaaa te njihaljke😆 ne ja mislila bas na nosiljke. Vidim da sw babybjorn kopca naprijed pa je valjda prakticnije . 

Brontosaurica pa odlicno! Mozda i to sta trcis mog je recept.
    Ja sam u ovu trudnocu usla sa 7 kg manje i sa drugačijom prehranom ( bar pokusavam sto vise) radi dijagnoze pa me bas zanima dal cu bit ko kit na kraju kao u prvoj. I dal cu bit. Natecena kao u prvoj. Meni su stopala bila ko panjevi😩

• teichmmb
    29. Ožujak 2022. 17:38

Vidim pišete već o opremi ja još uopće nisam u tom filmu, mislim da ću negdje za mjesec-dva početi razmišljati o tome, još nisam svjesna svega dok ne osjetim bebu 😊

Danas sam obavila pregled, sve je super, mjere odgovaraju, detaljno opet pregledao organe, cervikometrija... Čudno mi je jedino što sam na istoj kilaži od početka trudnoće, dobila kilu pa je opet izgubila, kaže doktor beba si uzme koliko treba i sve ok.

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

Mallla
    29. Ožujak 2022. 21:23

Inače mi pregledi izgledaju ovako kako je Ima333 opisala! Svaki put ista procedura!

url=https://lilypie.com]

berry
    29. Ožujak 2022. 23:01

ima333

Netko je bio spomenuo tko je dobar endokrinolog za trudnice na vuk vrhovcu, a nisam si to spremila. Pls, ako netko zna.

Doktorica Kristina Kljajić. Odlična!

Aries5
    30. Ožujak 2022. 00:36

Pregled- urin, kilaza, tlak, kontrola svih nalaza koje sam radila izmedu pregleda, uvijek me pita kako se osjecam, imam li problema kakvih, redovitost stolice, uzv, manualni pregled, prodemo th, prodemo sto mogu ocekivati u iducim tjednima i sto trebam obaviti do sljedeceg pregleda. Sve u svemu zadovoljna sam samo me smeta sto kratko radi uzv tj dok si ona izmjeri sto treba i to je to.

Zvonkobonko- super za pregled 🥰

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Ruli
    30. Ožujak 2022. 08:55

Meni je isto pregled kao vama. Od nalaza.. uzela mi je papu i briseve (još na prvom pregledu) i to je to. Pretpostavljam da će mi od sljedećeg pregleda raditi uzv samo preko trbuha.
    Čekam nalaz probira. Koliko je vama trebalo da vam stigne? Meni je danas 7 dana.

• teichmmb
    30. Ožujak 2022. 09:08

Na pregledu mi mjere tlak i kg, provjera urina, prođemo nalaze, ultrazvuk preko trbuha, cerviks mjeri ultrazvukom, a vaginalne preglede uopće nije radio dosad. Na sljedećem pregledu planiram pitati kad ćemo početi s tim jer vidim da vas sve gledaju vaginalno, iako nije da mi fali 😑

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

• teichmmb
    30. Ožujak 2022. 09:11

Ruli

Meni je isto pregled kao vama. Od nalaza.. uzela mi je papu i briseve (još na prvom pregledu) i to je to. Pretpostavljam da će mi od sljedećeg pregleda raditi uzv samo preko trbuha.
    Čekam nalaz probira. Koliko je vama trebalo da vam stigne? Meni je danas 7 dana.

Meni je nalaz Panorame na mail stigao 9 dana nakon uzimanja uzorka (uključujući i vikend), znači 7 radnih dana.
    Sad će ti doći uskoro, samo što nije 😉

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

Mallla
    30. Ožujak 2022. 09:50

Moana prenatalni testovi su isključivo tvoj izbor!
    Oh promjene vremena, ne da utječu samo na mene nego i na dicu pa svi budemo malo ludi neka dva dana!
    Cure ima nagradna igra na hepi kids, strollerici i recaro za kišobran kolica recaro lexa pa ako nekom trebaju, želi igrati ili nekom pokloniti dobra prilika (fejs i insta)

url=https://lilypie.com]

Princess_Mimi
    30. Ožujak 2022. 13:58

Meni do sad od početka trudnoće nisu napravili niti jedan vaginalni pregled. Baš ću pitati sljedeći tjedan na pregledu zašto ih tu ne rade...
    U Hrvatskoj su mi napravili pregled, a papu sam radila nedugo prije trudnoće i bilo je sve ok 🙏🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.