Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tarry
    01. Travanj 2022. 12:54

Znaci 3 u 1 ako je tako nesto bolje kao joolz ili recaro je onda jaje u redu uzeti? To i prvim mjesecima noze biti autosjedalica ili ipak ne?

Sad se dvoumim nekako izmedu recaro i joolz. Citala sam sa je recaro sto se tice sigurnosti najbolji a joolz opcdnito da je najbolji 😅🤯

• Tarry
    01. Travanj 2022. 12:57

Hvala na prijedlozima za dorucke. Ja vecinom jedem zobenu kasu sa chiom, lanenim, malo psilijuma i jogurt voce, jer mi je to super za probavu. Tek nakon sat dva od tog imam pravi dorucak, a to je snita kruha s humusom ili neki slican namaz ili sir i vrhnje smalo kruha.

Granger
    01. Travanj 2022. 13:09

Cure, super za preglede. Baš su mi super ove 3D fotke, jedva čekam da i to napravimo. ❤️
    Spol već sam pisala da sam ja htjela dečka, muž djevojčicu. Eto ispalo po njegovom. Ja sretna svejedno iako se bojim kako ću ja biti uzor jednom ženskom biću kad počne s onim 'isto ko i mama' . Zaključili smo da će bit darkerica i to nam je okej. 🙂
    Kile; malo me deprimiraju ove vaše nikakve nakupljene kile. Ja dobila 2 kg ako ne i više. Jedem isto ko i prije, ali više jer sam jednostavno gladna. Za doručak mi najviše paše kuhano jaje sa svježim sirom i od toga ne odstupam osim povremeno zobena kaša. 
    Kolica i autosjedialice; ja u zadnje vrijeme naginjem na Nuna Triv jer mi se čine laganija od ostalih, a da opet nisu kišobran. To bih uzela 2u1. Ako netko ima, javite dojmove. Autosjedalica mi je interesantna Recaro i-size Zero Elite 1. Pogledajte je. Ima uključeno i kao jaje za bebe, a kad se jaje makne bude sjedalica za do 36 (čini mi se) kila. To mi se čini zgodno u ovom trenu pa me baš zanima što vi mislite? 

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

Mallla
    01. Travanj 2022. 13:15

Tarry

Znaci 3 u 1 ako je tako nesto bolje kao joolz ili recaro je onda jaje u redu uzeti? To i prvim mjesecima noze biti autosjedalica ili ipak ne?

Sad se dvoumim nekako izmedu recaro i joolz. Citala sam sa je recaro sto se tice sigurnosti najbolji a joolz opcdnito da je najbolji 😅🤯

Jaje i je AS samo kategorija 0+, al prije je bilo puno "jaja" koja se nisu mogla montirat u auto pa zato tu zabuna jel jaje AS ili nije...a je jer služi za prijevoz u autu od točke A do točke B. U redu je uzeti 3u1 samo provjeriš koje jaje ide uz, tu su ti još MaxiCosi, PegPerego, Cybex i mnogi drugi....više je kod 3u1 problem težina i to da i sportski dio često bude glomazan i težak, pa ovi skuplji rade laganije i kompaktnije modele tipa bugaboo koji je skup baš baš al kao tvrdi da je dovoljno lagan da ti ne trebaju kišobran kolica ikad...dok ako uzmeš nešto tipa Bebeto ili Hauck koji je jako težak poželit ćeš lagana kolica čim prije.

url=https://lilypie.com]

Mallla
    01. Travanj 2022. 13:29

Granger

Cure, super za preglede. Baš su mi super ove 3D fotke, jedva čekam da i to napravimo. ❤️
    Spol već sam pisala da sam ja htjela dečka, muž djevojčicu. Eto ispalo po njegovom. Ja sretna svejedno iako se bojim kako ću ja biti uzor jednom ženskom biću kad počne s onim 'isto ko i mama' . Zaključili smo da će bit darkerica i to nam je okej. 🙂
    Kile; malo me deprimiraju ove vaše nikakve nakupljene kile. Ja dobila 2 kg ako ne i više. Jedem isto ko i prije, ali više jer sam jednostavno gladna. Za doručak mi najviše paše kuhano jaje sa svježim sirom i od toga ne odstupam osim povremeno zobena kaša.
    Kolica i autosjedialice; ja u zadnje vrijeme naginjem na Nuna Triv jer mi se čine laganija od ostalih, a da opet nisu kišobran. To bih uzela 2u1. Ako netko ima, javite dojmove. Autosjedalica mi je interesantna Recaro i-size Zero Elite 1. Pogledajte je. Ima uključeno i kao jaje za bebe, a kad se jaje makne bude sjedalica za do 36 (čini mi se) kila. To mi se čini zgodno u ovom trenu pa me baš zanima što vi mislite?

Čini mi se ta AS dosta zanimljiva i praktična, a ja uvijek pucam na praktično. Treba samo škicnut u živo i isprobat u autu koje imate da vidiš jel i kako stane u auto. A čini mi se baš turbo praktično i odlična cijena za tu kombinaciju.

• Kokoloo
    01. Travanj 2022. 13:48

Curee hvala svima ❤️ 
    Ima333 cestitam i tebi na dobrom pregledu!
    A to sta kazete, normalno je prizeljkivati neki spol ali ja sam bila vidno razocarana jucer. Bas sam imala filing da je curica. I onda se jutros probudim i shvatim da cu biti mama dva djecaka i sad mi je to najljepsa stvar na svijetu! 💕
    Uvijek san govorila, ako mi drugo dijete bude curica - stajemo. Ako drugo bude djecak, morat cemo napravit jos jedno da bude curka. Ako ne bude opet stajemo, mama tri djecaka 😅❤️

Granger
    02. Travanj 2022. 08:41

Draga Zvonkobonko baš si mam super sve opisala. Ja sam se bila javila Strollerici i ona mi je uz Nunu Triv predložila baš Joolz Hub o kojem ću sad zapravo dobro razmisliti. Ne sviđa mi se ovo što sam pročitala. Os Strollerice sam dobila i savjet za Mamas&Papas Strada pa ako nekog zanima taj rang malo manjih kolica možete pogledati i to. No za razliku od Zvonkobonko ja gledam malo kompaktnija kolica. 

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

Mallla
    02. Travanj 2022. 09:12

Slažem se za jaje i prvu godinu života odnosno prvih pola godine ovisi o bebi koliko brzo raste, al iza svakako AS u smjeru obrnutom od vožnje. Sad prošle godine sam ja uzela MaxiCosi coral isize i sad će beba br3 biti u njoj, a beba br 2 je u MaxiCosi Pearl Pro II jer je prerasla to jaje dok si rekao keks, pa predlažem tko može da kupi veće jaje,  to jenono do 18kg, a ne do 13kg.
    Zvonkobonko - zadnja prečka ti ne treba za nogostupe to ti se izvede samo pokretom ručke, nisu više kolica toliko teška da ono trrbaš uprit svojski, i lakšr je to naravno kad je beba unutra nego na prazna kolica. Uglavnom super si recenzije napravila za ono  što želiš od kolica. E i još nešto teško koja buggy kolica da se lako sklapaju jednom rukom to je baš rijetko....al da kad se ruka uhvati idu svaka dolje al istina da neka teže neka lakše. Moj prijedlog je da ona koja odlučite kupiti prije konačne kupnje probate spremiti u svoj prtljažnik...nekad dinenzijama kolica "stanu" al npr treba skinut točkove što je meni jako ne praktično ili ti zauzme cijeli gebek to mi je isto off. I vidiš toliko ljudi hvale joolz a meni po ovom što si opisala uopće nisu hit, al dobro svakako to ide prema osobnim preferencijama.

• Tarry
    02. Travanj 2022. 11:41

Zvonkobonko svarno odicna recenzija, hvalaaa puno!! Mi smo dns poceli gledali, idemo u svijet beba tamo ima recaro. Ima li ijedan ducan da ima i recaro i joolz i icandy? Da se sve moze vidjet🧐

• Tarry
    02. Travanj 2022. 12:18

Sad smo gledali joolz day+ 2 u 1 i sviđa nam se jedino sto se sklapa s dvije ruke.. a jaje bi mozda recaro cak uzeli, kaze zena da sd uz adaptere moze smontirat i na ova kolica, nisam na netu nasla tu info pa ako netko zna, neka napise. Inace u cityu guzva i zena nezainteresirana, morat cemo preko tjedna u arenu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.