Zvonkobonko ako cu ici pogledat cu :) Super ima33 za pregled, da eto vidis koja razlika, a bolje miruj onda za svaki slucaj, nadam se da bude sve oke na sljedecem pregledu :)
Meni je Lime također bio opcija i najjeftinije sto sam nasla je u Phantom black boji na Abrakadabri, 5600kn - 10% ako se uclanis u Multiplus baby club (sportski dio, kosara, adapteri i torba) za 5.040,00 kn + 2700 bodova na na multiplus kartici sto takoder nije za baciti.
Ispod te cijene nisam nigdje nasla (ukljucujuci i strane webshopove), ali popust je samo na tu boju... ako ti moze biti opcija.
Ja sam ih danas bas isla isprobati u Svijet beba jer sam ih planirala naruciti, al meni su i ona preteska, tako da ce izgleda ipak biti Triv, opcija mi cak i dobar rabljeni (ili samo kosara i baza+ jaje rabljeni) tako da ako koja ima info za najpovljniji Triv, vicite 😁
Planiram jos uzivo pogledati i Jane Kendo.. on mi je inace bio 3. izbor, pa ako koja njih gledate, pisite 😁
Kokolo i Ima333 čestitke na super pregledima!
Kokolo da da vidi se iz aviona, teško da se pretvori u curu al nada zadnja umire 😄
Ja sam priželjkivala dječaka, al čini se opet cura iako ne potvrđena.
AmelieClariss prvu curu su mi potvrdili u 16t, drugu isto, a sada u 18t sumnja na curu, al čak sam i ja vidjela one 3 crtice što ukazuju na curu. Nekako se dečki pokažu ranije a cure kasnije, dr iako posumnja na curu ipak sačeka do blizu 20tt da potvrdi.
Kolica negdje sam naletila na informaciju da će cijene ići gore, ne znam koliko je pouzdana informacija, pa tko ima mogućnosti i nađe kolica koja želi isplati sw kupiti za sajamski popust ili bar pokupiti one kartice za popuste. Je da ne budu ne znam kako dobri popusti al opet svaki popust je dobrodošao.
url=https://lilypie.com]
Kokolo & Ima333 super za preglede, Kokolo čestitke na dečku :)
Ako koja ide na sajam neka javi kako je.. vidjela sam da će biti na webu popusti ali manji, tipa do 30%, što je isto okej za neke stvari. Pratit ćemo!
Cure super za preglede!
Kokoloo čestitam na dečkiću ako ga potvrde. I mi smo pomalo priželjkivali curicu jer imamo dečka od godinu i pol, ali kako su nam potvrdili dečka nekako sam se sad skroz navikla na to, bit ću mama malih pisonja, šta ćeš 😂 a muž je kao i kod Brontosaurice rekao da je ipak sretan jer će imati nezaboravnu ekipu 😂💙💙
Nisam vas uspila popratit ovih dana, stalno sam bila u nekom poslu i guzvi.. cestitam svima na pregledima i nalazima 💕
Ja sam sad bila u privatnika na mini anomaly i sve je super! Trajalo je dobrih 20ak min, sve je vidila i pokazala mi. Isla je i cirnit spol i rekla da je 90% djecak. Bas se vidi piso izmedu nogu! Ruzno je reci ali zeljeli smo curicu s obzirom da imamo vec djecaka ali nema veze, glavno da je zivo i zdravo. Iako sad malo citam po forumima i postoji mogucnost i da je i dalje curica, njima su valjda spolovila u 13. Tjednu jos natecena i gore su a kasnije se spustaju. Stavit cu vam i slicicu ali stvarno je ocito.
Evo je:https://ibb.co/M2hGYQS
joj tako sam se i ja osjećala. Mi imamo prvo curicu i nekako sam uvijek mislila da ću biti mama curicama. I kada sam dobila rezultate osjećala sam razočaranje i veliki strah što ako malena ne prihvati bracu. Pa onda vidim u parkiću roditelje sa dvije ili tri curice i pitam se zašto ja tako ne mogu...ali zadnjih par dana sam se skulirala i shvatila da je to sve samo u mojoj glavi. Da umišljam probleme koji se možda neće i dogoditi. Ali kada sam bila prvi puta trudna nisam realno znala što mogu očekivati, nisam bila svjesna koja je to odgovornost i količina ljubavi. A sada kada znam me uhvatila panika kako ću ja to. Prema preporuci počela sam čitati Juula i skužila da ja to sve mogu i da ćemo biti prava mala obitelj puna ljubavi <3
Cure mozete li mi molim vas dat neki savijet za kolica, znam da sam vec pitala, ali ji je sve to totalno nejasno, skroz sam izgubljena.
Ugl sam gledam Joolz Day+ 2u1, jer sre rekli da je autosjedalici najbolje kupit posebno da je tako najkvalitetnija. Ali ne znam onda trebam li kupit i jaje, to mi se cini najbolje za izbijet bebu iz rodilista a i kasnije za prenosenja..
P.s. Kako vam se cine ova kolica? Cijena je malo visoka pa cu jos pogledati i neka druga
Cure dajte mi neke ideje za zdraviji dorucak, ja se uhvatim da svaki dan jedem tost sendvic i vocni jogurt🤣 Nekad pojedem i palentu, ali to je to 😄
Evo mojih primjera zadnjih dana:
1. Smoothie od banane, avokada, spinata+ koja datulja i kiwi eventualno. Bude jako kremasto i jedem na zlicu
2. Zobena kasa- prilagodavam sto imam i sto mi se jede, al isto volim dodat kiwi najradije radi probave
3. Kruh/tost- abc sir ili avokado+ dimnjeni losos (znam da ce ovo netko rec da se ne smije, al ja ga obozavam i sestricna mi zivi u norveskoj i njima je najnormalnije jesti to u trudnoci, rodila troje djece a jela losos stalno) ja ga jednom tjednom
3. Omleti raznorazni
4. Sendvic sa kvalitetnijom sunkom, al obavezno stavim bar 2 domaca kisela krastavca 😁
Btw- ne znam jel da se brinem ili pohvalim, 18ti tt jos ni kilu nisam dobila, nisam imala ni mucnine, al otkad sam saznala da sam trudna znatno se zdravije hranim, samo sve doma kuhano+ slatko izbacila gotovo skroz, i cips i sav junk food koji sam inace znala jesti pogotovo u popodnevnim smjenama, pa vjerujem da sam zapravo zbog tog smrsavila, pa kak bebac raste, da je kilaza na istom
Moj osobni stav je da jaje koje kupim van 3u1 kolica nije tolko puno kvalitetnije. Po meni ako je recaro onda je recaro bilo jaje kupljeno u 3u1 ili zasebno. Razlika moze biti ako kupujem kolica koja su klasu ispod pa ajde zelim jaje iz klase iznad. Drugo su autosjedalice. Ali cure koje vec imaju djecu sigurno znaju vise i bolje.
Jedino sto ne znam dal i dalje vrijedi da neka rodilista inzistiraju da se beba iznese u jaju iz bolnice?
-
Ja jedem ono sto mi je taj dan volja, a ujutro najcesce bude kruh i neki namaz ili tost, smootie ako mi se da radim vise za uzinu.
99% stvari jedem kao i prije i priustim si i pizzu i hamburgere i sve sto mi je zelja taj dan. Danas 18tjedana dobila sve skupa pola kile na tezini, makar se uopce ne opterecujem time dok god beba napreduje kako treba.
Svaka cast svima koje su izbacile sav junk food, slatkise, grickalice i ostalo
-
Ne znam kako vas ali ovo vrijeme jucer i danas me ubija jedva se natjeram ujutro da se izvucem iz kreveta 🤦🏽♀️
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Cure mozete li mi molim vas dat neki savijet za kolica, znam da sam vec pitala, ali ji je sve to totalno nejasno, skroz sam izgubljena.
Ugl sam gledam Joolz Day+ 2u1, jer sre rekli da je autosjedalici najbolje kupit posebno da je tako najkvalitetnija. Ali ne znam onda trebam li kupit i jaje, to mi se cini najbolje za izbijet bebu iz rodilista a i kasnije za prenosenja..
P.s. Kako vam se cine ova kolica? Cijena je malo visoka pa cu jos pogledati i neka druga
Joolz je na dobrom glasu. Jesi li gledala njihov hub+ njega hvale više nego day.
Za AS odluči hoćeš prvo jaje pa AS ili ćeš all sage AS. Da praktično je prva 3mj nosati jaje nego bebu bez jaja ali svakako certificirano jaje.
Moj osobni stav je da jaje koje kupim van 3u1 kolica nije tolko puno kvalitetnije. Po meni ako je recaro onda je recaro bilo jaje kupljeno u 3u1 ili zasebno. Razlika moze biti ako kupujem kolica koja su klasu ispod pa ajde zelim jaje iz klase iznad. Drugo su autosjedalice. Ali cure koje vec imaju djecu sigurno znaju vise i bolje.
Jedino sto ne znam dal i dalje vrijedi da neka rodilista inzistiraju da se beba iznese u jaju iz bolnice?
-
Ja jedem ono sto mi je taj dan volja, a ujutro najcesce bude kruh i neki namaz ili tost, smootie ako mi se da radim vise za uzinu.
99% stvari jedem kao i prije i priustim si i pizzu i hamburgere i sve sto mi je zelja taj dan. Danas 18tjedana dobila sve skupa pola kile na tezini, makar se uopce ne opterecujem time dok god beba napreduje kako treba.
Svaka cast svima koje su izbacile sav junk food, slatkise, grickalice i ostalo
-
Ne znam kako vas ali ovo vrijeme jucer i danas me ubija jedva se natjeram ujutro da se izvucem iz kreveta 🤦🏽♀️
Mene isto vrime krši, sve me boli a živci na 300 🤦🏻♀️ Da da ovo za jaje i mislimo. Recaro uz 3u1 da certificirano jaje kao i mnogi drugi al mislimo na žnj jaja da nisu preporuka.
Sortiraj odgovore
Najstariji