Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruli
    30. Ožujak 2022. 14:19

Zvala sam gin, stigli rezultati probira, samo je rekla sve je u redu. Na sljedećem pregledu će mi dati nalaz na uvid. 
    Sad mi je lakše 

• Tarry
    30. Ožujak 2022. 14:20

Meni nisu urin radili. Radite to svaki put? Ja nijednom jos nisam, ne znam ni koja je to tocno pretraga i sto govori.

• Tarry
    30. Ožujak 2022. 14:21

Ruli super! Vjerujem da ti je sad puno lakse :))

Ruli
    30. Ožujak 2022. 14:29

Tarry

Meni nisu urin radili. Radite to svaki put? Ja nijednom jos nisam, ne znam ni koja je to tocno pretraga i sto govori.

Trakicom mjeri proteine u mokraći. Ako su povišeni može biti znak preeklampsije. 
    Moguće da će ti to kasnije raditi. Onda gleda i oticanje zglobova itd. 

• Tarry
    30. Ožujak 2022. 14:37

Sad sam 17.tjedan. Zadnji put sam bila na pregedu kad sam bila 14.nisu to ni spominjali.. cudno. Pitat cu iduci pit. Mislite da je ti obavezno raditi? Ne kuzim zasto ja nisam, bas me sad to zivcira

Ruli
    30. Ožujak 2022. 15:37

Tarry

Sad sam 17.tjedan. Zadnji put sam bila na pregedu kad sam bila 14.nisu to ni spominjali.. cudno. Pitat cu iduci pit. Mislite da je ti obavezno raditi? Ne kuzim zasto ja nisam, bas me sad to zivcira

Jesi možda urin dala u međuvremenu? Jer ti vjerojatno neće to napraviti ako si npr par dana prije dala urin u lab.
    A i ovisi od dr do dr. Puno soc gin ne radi to (navodno rade kad uoče neke druge simptome, tlak, otečenost itd.). Gotovo svi privatnici da. 

• Tarry
    30. Ožujak 2022. 15:40

Urin sam radila nalaz slupa s krvi onaj prvi, s valjda 8 tjedana.. hvala, pitat cu svakako!

Aries5
    30. Ožujak 2022. 15:48

Ruli odlicno za dobar nalaz ❤

Tarry meni od prvog pregleda (7.tjedan) testira urin sa trakicom, odmah na ulazu dobijem casicu i kad napunim ulazim u ambulantu, mozda tvoj doktor radi u visim tjednima ne od pocetka, svakako pitaj sljedeci put. Kako vecina cura to radi pa mozda i je obavezno uz proteine gledaju i glukozu i ketone koji mogu pokazivati na gestacijski dijabetes, a povecani proteini uz preeklampsiju mogu pokazivati i na uroinfekt

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Tarry
    30. Ožujak 2022. 15:57

Hvala Aries hocu svakako!

Princess_Mimi
    30. Ožujak 2022. 19:51

Ruli, odlicno za pregled! I važno da ti budes mirna.
    Tarry meni svaki put provjere urin sa tom testnom trakicom isto 🤷🏻‍♀️ možda da pitaš sljedeći put na kontroli?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.