Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess_Mimi
    02. Travanj 2022. 14:45

Cure koje ste u višim tjednima, osjećate li pritisak na mjehur/donji dio trbuha? Ja zadnjih par dana znam osjetiti bas jaci pritisak dolje, nije nužno ni povezano s time da moram piskiti ili slično nego jednostavno kao da beba pritišće... Ne znam kako bih drugačije opisala 😅🤷🏻‍♀️

• Tarry
    02. Travanj 2022. 18:01

Znam povremeno imat kratke bolove ali nista strasno..

Sto se kolica tice, bili na sajmu ipak. Na recaro celona je 25% a inace je 20% koliko sam skuzila. Ugl 3u1 smo gledali s iso fixom je 8000 kn. Sad gledam na netu cini mi se ista opcija samo bez isofixa https://www.hepikids.hr/proizvod/djecja-kolica-recaro-celona/ . Ne znam gledam li krivo, ako je netko upucen u njihove cijene nek pise. Ugl kolica su nam super, kompaktnija od joolza, jednom rukom sve radis, laksa malo. Jaje se cini cvrsto, model jajeta Avan. Zvonkobonko sto ti kazes? Znam da si puno istrazivala recaro

• Tarry
    02. Travanj 2022. 18:17

Sad gledam malo bolje, to su samo kolica kisobran bez nastavaka. Bas glupo napisano, na prvu izgleda kao da je sve to na akciji 5000 i nesto.. najbolja ipcija je onda uz sajamski popust. Mislite sa su ta jaja sigurna? Recero Avan. Ono sto ste pricale za stupnjeve se ja bas ne kuzim, ako neka zna vise neka pliz pise :)

Mallla
    02. Travanj 2022. 21:37

Bolovi - mene zadnjih dana sve priteže i zateže, od boli leđa, kukova, bočne strane trbuha pa i tupkanja u jajnicima. Naravno porastao mi je i trbuh i sve to pripisujem širenju. U prethodne dvije trudnoće nisam imala ovakvu vrstu bolova, više bi imala osjećaj da mi se nasadila beba na mjehur i da će izletit kroz pi-pi. Sad još tog pritiska dolje nemam al ovo kad se nasadi bočno me baš steže i priteže da čak znam gurat rukom ne bi li se makla. Mislim da ću ovu trudnoću biti pingvin hod 🤣

url=https://lilypie.com]

Mallla
    02. Travanj 2022. 21:58

zvonkobonko

amelie11koja je cijena mamas and papasa? kakva ti se cine/koji si model gledala? oni su mi bili u uzem izboru al nemam ih gdje vidjet uzivo pa sam odustala.
    i znas li koje besafe jaje je u toj kombinaciji s icandy lime?
    .
    cure koje ne kupujete kolica/vec ste to prosle, sorry sto gnjavimo :D

Samo vi pišite, gušti su gušti, jednom smo i mi bili u tim čarima zato ne dajte se smesti!

Granger
    02. Travanj 2022. 22:00

Evo i mene sa sajma. Mi smo pogledali Recaro Sadena, Joolz Hub+, Cybex Balios S, Nuna Triv i Mamas&Papas Strada.
    Joolz definitivno otpada, najkompliciranija su za sklapanje, gospođi koja ih je prezentirala uspjelo tek nakon 5 minuta, a osim toga nije uspjela skinut sportsko sjedalo. Moguće da je žena nova pa se nije ispraksirala, ali onda razmišljam kako ću i ja bit nova i ne želim si to da za sklapanje kolica trebam ispustit dijete.
    Recaro nam je okej, ali samo okej. Sklapanje nije teško, ali nije ni najjednostavnije. Pogledali smo odmah i AS Zero 1 Elite i dobili ponudu kolica 2u1 + adapteri + isofix baza + AS za 9500 kn. Nisam uspoređivala s cijenama u dućanu, ali čini mi se da je okej takva cijena.
    Cybex nema zapravo mana, ali je trunčicu glomazan kad stanem do njega. Ostaje u užem izboru, ali treba mi još malo sjesti.
    Nuna je jedan od favorita, napravljena od ful prirodnih materijala, sklapa se s jednom rukom i to u doslovno par sekundi. Osobno su mi baš jako lijepa i jednostavna. Za one koji bi malo veća ima Nuna Mixx koja funkcionira po istom principu.
    Mamas&Papas je također u užem izboru, izgledaju fenomenalno vjerojatno najbolje od svih viđenih, napravljena jako kvalitetno, lako se sklapaju također jednom rukom i odlično manevriraju. Cijena na sajmu im je super.

Pogledali smo i iCandy Lime, ali nam ona nikako nisu sjela. Ne znam zašto, vjerojatno jer je konstrukcija dosta široka i to nam nekako ne odgovara. Inače manevriraju lijepo. 

Bolovi kod mene se isto javlja taj neki pritisak i zatezanje povremeno, ali nekako mislim da je to sce zbor namještanja, razmještanja i širenja. Mišići i inače zatežu na tijelu kad je opterete, a kako ne sad kad se stalno rastežu. Bitno da rastemo. 

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

Granger
    02. Travanj 2022. 22:45

zvonkobonko

Drago mi je da ste sve vise manje nasle sto vam se svidja 🤗
    Meni bas zao za taj sajam sto mi je predaleko, mislim da je korisno vidjet na jednom mjestu sve te stvari, nego letat iz trgovine u trgovinu, pa vec i zaboravis sto si vidio dotad.

Baš zbog toga smo mi na kraju otišli. Jer je sve na jednom mjestu pa je bilo lakše usporediti. Baš sam ja prokomentirala kako bismo se inače morali vozikad a jednog mjesta na drugo. Kolko god mi se nije dalo ići bilo je korisno. 
    Sigurna sam da ćemo na kraju svi naći sve po našoj mjeri. 🙂

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

• Tarry
    02. Travanj 2022. 22:49

Ja se sad isto razmisljam je li recaro toliko dobar koliko smo na pocetku mislili. Puno je to novaca, a gledam taj cybex balios s dosta su povoljniji, jos govorite da ke rukovanje lakse. Sto mislite je li za njih treba posebno kupivati jaje jer mi se nekak recaro cini najpovoljnije jaje pa varem da je jaje recaro a kolica koja mi nisu toliko bitna da su cybex. Ima li to smisla? Jooj jos samo sutra popusti a mi se nismo odlucili

Princess_Mimi
    02. Travanj 2022. 23:05

Ima, je točno tako kako si opisala. Ja sam imala iste nelagode u prvoj trudnoći ali je beba bila jako nisko i čuvala sam trudnoću u bolnici. Vjerujem da ovo nema veze s time, jer sam se ja i otvarala i imala kontrakcije koje sada nemam. Tako da svakako ne vjerujem da je razlog za brigu. Svejedno, idem u utorak na veliki scan pa ću pitati i za to pa javim šta su rekli 😅
    Brontosaurica ni meni ne paše više ležati na leđima, kao da mi zafali zraka 🙈

Mallla
    03. Travanj 2022. 09:06

Ima333 ja sam fascinirana i dalje tvojim osjetom bebe i jedva čekam 30+ tjedana da vidim kakve će to akrobacije izvodit tvoj trbuh. Šteta što se tu ne može video stavit. Znam par žena kojima je bilo kao tebi i to su oni trbusi što skaču slijeva na desno ili stoje neko vrijeme skroz bočno 🤣 a i kad beba turi nogu vidiš da je noga, ja sam time i dalje fascinirana i uvijek ću biti. Naravno da to u neku ruku i boli al preživimo mi sve!
    Kod mene 2 trudnoće posteljica straga i osjet tako os oko 15-16tt, u ovim tjednima već dobar i čest osjet, prva ništa akrobacija samo lagani valovi, druga malo aktivnija lupanje nogama, grebanje i naguravanje...a sad 3 put sam isto rano osjetila 14tt negdje i tako 2tjedna da bi odjednom prestalo tj. Jako slabo...na pregledu sve ok i posteljica sprijeda...dakle razlika nebo i zemlja. Tako da vjerujem da ni sad neću vidjeti nekih akrobacija, al tebe jedva čekam s iskistvom 😊 ne zamjeri al stvarno me fascinira to!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.