Mi živimo na moru, ali u gradu ne na otoku tako da sezona kupanja ide od 6 do 9 mj ako ne rodim prije 😂
I mi! Plan je svako jutro ići plivati.. pa kavica…pa powernap
Inače.. prijavljujem blaženo stanje. Tako mi je sad super. Nema mučnina, ne piškim toliko, nisam toliko umorna… drugo tromjesečje rocks!
Jesi sjever ili jug? Možda smo blizu 🥰
Sjever :)
Ti?
--
Ima333 super za pregled 😄 aktivna beba, i neka je! I super da nisu kontrakcije.
Netko je bio spomenuo tko je dobar endokrinolog za trudnice na vuk vrhovcu, a nisam si to spremila. Pls, ako netko zna.
Ja sam tamo kod dr. Radoš Kajić i super mi je doktorica.
👱♂️ Adrian
🧑🦲 Noel
Meni se isto svidja vidjeti kod zena na bokovima i guzi strije🤩 iznenadile bi se koliko muskih ima strije, isto podrucje guzice i ruku. Mislim da se to ne moze izbjeci osim ako imas bas srece.
Sta se tice bolnica...i to je sve kako imas srece, moja sestra je dr i imala je vezu i sve al je završila po noci u bolnici i imala je uzasno iskustvo ( nij3 zvala tu svoju vezu jer joj je bilo glupo zenu u ponoc zvat) i rekla joj je ta veza da je najgore doc tako po noci u rodiliste. Tad su sa manje iskustva dezurni, nema anesteziologa, pokusavaju oduzit do jutra da dodje netko strucniji i bla bla bla. Al sve je kako imate srece. Ja nekako drzim da je petrova bolnica bas za to ako se nesto desi da tamo dobijes najboljenod sveg🤷♀️
Dani mama i beba..isla bi kupiti jaje. Kolica su kupljena 2015. Prije par dana sam saznala da sjedalice imaju rok trajanja😱😱
Slala sam mail u peg perego dal novo jaje ide na ta moja kolica i odgovorili su mi da ide. Sad je na akciji po 1800 i nes kuna na webu sta nadjem. Mislite da ce tamo biti jeftinije?
Imam pitanje za nosiljke, definitivno bi kupila nosiljku neku sta ide u svim smjerovima al muci me sta je moj covjek ogromanm 2 m, 120 kg, jak gore...dal ce on to moc navuc na sebe i jos da beba u to stane?🤔
Ima bas mi je drago za dobar pregled i aktivnu bebu, ja jedva cekam da pocnem osjecati, nadam se uskoro
Na Vuk vrhovcu sam i ja cula za dr. Kljaic da je jako dobra i strucna
Bellaru to za nocne dolaske ti sve ovisi u cije dezurstvo upadnes i tako je u svakoj bolnici. Imas dr koji se pokupe u 11 spavat i ne budis ih osim ako nije vitalna ugrozenost pa si prepusten specijalizantu i imas doktora koji odradi dezurstvo kako bi jedan doktor trebao.
-
Znam da po broju poroda vec godinama ide Petrova, SD, Vinogradska ali mislim da su brojke takve zbog samih smjestajnih kapaciteta a ne koliko je dobra sama bolnica.
Podobnik komplikacije rodilje ili poroda salje na SD
SD, Markur, Peteova, Vinogradska salju (ako nedaj Boze nesto nije u redu pa treba) bebice u Klaicevu i Rebro s tim da Vinogradska posto ima pedijatriju ima mogucnost i kod sebe.
-
Uzivajte u zadnjem suncanom danu prije kise 🥰
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
E da isto tako poznajem zenu koja je imala vezu, ali je zbog vlastite tvrdoglavosti i inzistiranja na necem nazalost izgubila bebu, maternicu i skoro mjehur
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Ima333 super za dobar pregled i za bebine vratolomije. Meni sad čudno ne osjećat baš zbog posteljice sprijeda, baš baš slabo osjetim.
OgGT se radi oko 25og tjedna, rijetko koji dr ne uputi na tu pretragu. To je postala redovna pretraga. A ostatak trudnoće se krv kontrolira po potrebi, ono ako treba. A tano oko 35tt se radi bris na streptokok.
Sajam, često na sajmu budu samo konji za utrku pa ne znači da će biti i oni modeli koje bi željeli uzeti. Ali je dobto pokupiti popuste i iskoristiti ih.
Rok trajanja sjedalica - MaxiCosi 10 godina, za ostale ne znam. Iako riječ je o plastici i stiropolu, realno se tu nema što puno razdrndat ako sjedalica nije bila u sudaru ili nije neki dio fizički srušen. Međutim moraju se prodavati novi modeli.
Za nosiljku se potpuno slažem s Ima333!
Veza - nisam imala ni jednom i imam jako pozitivna iskustva al tu je tak efekt sreće da nisam imala bu najmanju komplikaciju. Sve je teklo po školski.s tim da ja rađam popodnevnu djecu 🤣
url=https://lilypie.com]
Brontosaurica onda možemo skupa na more
zvonkobonko javi kako je prošlo!
Meni se isto svidja vidjeti kod zena na bokovima i guzi strije🤩 iznenadile bi se koliko muskih ima strije, isto podrucje guzice i ruku. Mislim da se to ne moze izbjeci osim ako imas bas srece.
Sta se tice bolnica…i to je sve kako imas srece, moja sestra je dr i imala je vezu i sve al je završila po noci u bolnici i imala je uzasno iskustvo ( nij3 zvala tu svoju vezu jer joj je bilo glupo zenu u ponoc zvat) i rekla joj je ta veza da je najgore doc tako po noci u rodiliste. Tad su sa manje iskustva dezurni, nema anesteziologa, pokusavaju oduzit do jutra da dodje netko strucniji i bla bla bla. Al sve je kako imate srece. Ja nekako drzim da je petrova bolnica bas za to ako se nesto desi da tamo dobijes najboljenod sveg🤷♀️
Dani mama i beba..isla bi kupiti jaje. Kolica su kupljena 2015. Prije par dana sam saznala da sjedalice imaju rok trajanja😱😱
Slala sam mail u peg perego dal novo jaje ide na ta moja kolica i odgovorili su mi da ide. Sad je na akciji po 1800 i nes kuna na webu sta nadjem. Mislite da ce tamo biti jeftinije?
Imam pitanje za nosiljke, definitivno bi kupila nosiljku neku sta ide u svim smjerovima al muci me sta je moj covjek ogromanm 2 m, 120 kg, jak gore…dal ce on to moc navuc na sebe i jos da beba u to stane?🤔
Zato vam je nosiljku najbolje isprobati i od strane bebe i od strane vas, onda ste najsigurniji. Ako bi ju htjeli bas sad uzeti, onda im tamo svakako spomenite da je tata visok, budu valjda znali preporuciti.
Ako ste vec nasli gdje bi uzeli jaje, probajte ih nazvati i pitati da li ce na sajmu imati jos dodatan popust.
*
Sto se tice veza, ja cu vam samo spomenut da znam curu koja ju je imala, pa je van izasla sa stomom na trbuhu. To vam je sve kako naidete i kako imate srece.
Stomu?? Kako😱
Da nema smisla pricat o tim pricama..van mora na ovaj il onaj nacin. Ako cemo razmisljat sta sve moze bit zavrsit cemo u jankomiru prije nego u rodilistu. Treba vjerovati da ce sve biti dobro💪
Meni je receno da za jaje je rok 6 g. Kao ta plastika popusti, te vezice isto, sta ja znam. A posto ja brijem na sigurnost u voznji jace 🙈 onda sam odlucila uzet novo jaje.
A onda cemo na sajam pa nek mm isprobava nosiljke😄 vidim spominjete babybjorn, a koja razlika babybjorn i ergobaby?
Sad ste me zbunile malo
https://www.hajdi.hr/babybjorn-nosiljka-move-navy-blue.html
Brontosaurice odlicno za kilazu i pregled. Jel radis nesto drugacije nego u prvoj sta se tice hrane?
Sortiraj odgovore
Najstariji