Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tarry
    03. Travanj 2022. 09:10

Zvonkobonko jucer opce nisam primjetila tvoj komentar na recaro. Hvala ti, puno si informacija rekla. Ali mi opet ne znamo sto bismo. Icandy smo gledali u drugom ducanu pa nisam mogla usporedit ali nama su se ona cinila preglomazna.. i pocela je zenska pricat da je to pogodno o za nastavak za dva djeteta. Sad vise ni ne znam koji smo tocno model gledali ali nama je onda bio bolji recaro. Bas pricam s muzem mozda nam je bio najbolji jer je covjek na standu posvetio pola sata nama i sve nam objasnio.. i cini mi se najkonkretnije bas zbog tog jajeta koje mi se cini najsigurnije a lagano. Ali me sinoc opet uhvatilo da mozda previse novca odvajamo za kolica u kojem se dijete mozda ni nece toliko vozit, to ne mozemo znati. Imamo jos hrpu stvari za kupit, ovo je tek prva, i ako cemo sve ciljat najjace, ispast ce to duplo vise novaca a razlika u kvaliteti jako mala jer danas je sve to tu negdje slican standard. I da recaro mi se od svih sad da kazem primjer nuna, joolz.. cini najprostiji u smislu najjednostavniji bez nekih pametnih rjesenja i npr kosara je s vanjske strane dosta otvorena sto mene nervira i nije prevelika, kad se to sve zbroji mozda sa ipak pocnem gledat neka druga. Iskreno bila je dosta guzva i nisam probavala sklopit ali covjek je to odrađivao u sekunudi. Ali opet kad bi bilo koja druga kolica uzimala bi htjela njjhovo jaje jer mi se cini najsigirnije.. iako kazu da su dobra cak 3u1 i nuna i cybex. Sto vi mislite?

Princess_Mimi
    03. Travanj 2022. 09:12

Ja sam u prošloj trudnoći osjetila u 18 tt leptiriće, ali skroz lagano. Sad već dobro osjetim pokrete, pogotovo navečer kad legnem. Sinoć me baš lupkao prije spavanja konstantno 😂💙 posteljica mi je sprijeda pa sam iznenađena ali kažu da u drugoj trudnoći prije osjetiš

• Tarry
    03. Travanj 2022. 10:00

Cure je li netko mozda uzeo kontakt od covjeka sa Recaro standa? Jer nam je govorio da je dodarnih 5% i 2% za placanje u komadu pa sad da ne moramo opet u westg ako netko ima da ih probamo kontaktirat. Ako se opce odlucimo za Recaro do kraja dana.. 😅 Ali da ako ne bismo uzmali isofix sto zvonkobonko kazes mozda kanije nece ni pasat na ostale i ako je crna boj kolica i konstrukcije u pitanju sto je meni najljepse js onda 7270 i ako bi dobili jos sajamski popust je oko 6500 za fkt dobra kolica. Ako je netko uzeo njihov mail ili broj nska pliz javi!!

Mallla
    03. Travanj 2022. 14:08

Ma da Ima jedna si od rijetkih koje tako rano tako dobro osjete i još da se vidi, mislim da spadaš u iznimke. Ma nema ti šanse kod menen za akrobacije 🤣 jer osim te posteljice i bebe okrenute svojim licem prema mojoj kičmi (još se stigne okretat) i podosta naslaga na trbuhu (ključna stvar) 🤣 Tako da tanja maternica i raštimanost donose samo više bolova i tegoba...tipa ja već kuću ne mogu očistit za jedan dan, moram cjepkati više dana jer me počme bolit (pritisak, peckanje, križobolja). Al da balončiće sam osjetila ranihe nego u prve 2 trudnoće.

url=https://lilypie.com]

Granger
    03. Travanj 2022. 14:30

Joj, zavidim vam što osjećate bebu. Ja baš to jedva čekam jer ću onda znati da je tu. Ovako od pregleda do pregleda samo razmišljam...
    Meni se činilo da sam par put osjetila te neke kao leptiriće ili titranje, ali ne znam jel to to ili ne. A ovo kretanje da se vidi ne mogu ni zamisliti...

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

• Tarry
    03. Travanj 2022. 16:36

Zvonkobonko krivo sam racunala cijena brz isofixa, crna kolica i konstrukcija bi bila za gotovinu 6700 ali opet mi se cini okej.. samo se pitam je li taj isofix isto potreban? I opet smo u dvojbi taj recaro komplet ili icandy lime s jajetom besafe izi go modular x1(tu nam je kombinaciju preporucila strollerica) i cijena je isto oko 7000. Znaci cijena prakticki ista samo ne znamo koja su bolja. 

Aries5
    03. Travanj 2022. 16:39

Evo i mene nakon cijelog vikenda 
    Bili na sajmu, vidjeli djelomicno sto nam se svida al nam je rekla teta da ako smo blizu dodemo bilo koji dan iduci tjedan pa ce nam detaljno pokazat sastavljanje jer je bas bila navala u ducanu kad smo dosli, a nije nam se dalo cekat.
    Cak razmisljamo otici u Sloveniju po kolica jer su jeftinija nego kod nas na akciji.

Pokreti - pa osjecam zadnje 2 veceri kad legnem baloncice, bas zanimljiv osjecaj i jedva cekam da osjetim konkretnije.
    Ima ima malog sportasa u trbuscicu 🙈 
    -
    Slazem se da se uvijek brines od kad vidis dvije crtice ili plus to je briga do kraja zivota 
    -
    Ciscenje ja pretjerujem i znam da pretjerujem ali jace je od mene ne mogu podnijet da sam doma i da mi ne bude sve tip top al to je moja opsesija oduvijek i svi oko mene su navikli da mi mora biti sve na crtu 🤦🏽‍♀️

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Tarry
    03. Travanj 2022. 16:49

Samo da se ispravim za cijenu candy lime, strollerica mi je rekla oko 7 ali sam sad isla gledat i s navedenom sjedalicom bi cijena ipak bila veca.. najvise se onda isplati taj recaro

• Tarry
    03. Travanj 2022. 17:10

Amelie koji popis gledas? Ja sam se pogubila. Najjeftnije sam nasla navedenu kombinaciju u web ducanu babycenter no popust je jos dns.

Granger
    03. Travanj 2022. 17:31

Ne bih vas htjela buniti još više i nisam sigurna koja iCandy spominjete, ali mi smo pogledali Lime i nama je žena rekla da bi nas na sajmu cijena ispala oko 5500 kn (sad jel bilo 5500 ili 5700 nisam sigurna). To je za verziju 2u1 dakle bez autosjedalice. Pa eto ako nekome to pomaže...
    A što se Slovenije tiče postoji opcija plaćanja dostave ili besplatne dostave kao i kod nas. Obično na veće iznose imaju besplatnu dostavu, na manje bude nekad dostava, ali ponavljam slično kao kod nas. Porez/carina se ne plaćaju tako da je skroz isplati tamo kupiti. Ja baš danas gledam kakve su cijene tamo i tipa Mamas&Papas Strada je tamo po punoj cijeni nekih 7300 kn, a kod nas je 8200 kn. Govorim sad o cijenama bez ikakvih popusta jer mi ne mislimo kupiti to sad već nekad kasnije pa me interesiralo. A kod njih budu i češće popusti pa ako se još naleti i na popust...

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.