Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aries5
    28. Ožujak 2022. 10:57

Sad kad vas citam totalno sam zaostala 😂 ja sam ostala na kolicima, kreveticu i komodi od opreme, ne znam puno prerano mi je razmisljat sto cu kupit a sto ne, mozda grijesim 🤷‍♀️
    -
    Netko je napisao da ne zeli pretjerivati sa kolicinom robe, slazem se u potpunosti ali mislim da se robica nagomila jer doslovno svi donesu nesto, znam kakva sam ja bila kad sam postala teta 🙈🙈 

Nego sto mislite koji tjedan je gornja granica za ljetovanje? Mi inace uvijek idemo prvi tjedan u rujnu sad razmisljam o sredini srpnja to bi negdje bio 33.-34.tjedan, muz kaze da je to vec malo kasno a ja nisam pametna 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• smaja
    28. Ožujak 2022. 11:23

amelie11

Ja iato ne znam da li cu ici na sajam u westgate, nije mi daleko ali toliko slabo podnosim voznju da je to uzas… razmisljam hocu li do mora moci ici uopce, bas mi se i vrti i povraca i sve kad se vozim :/ btw, jedva cekam toplo vrijeme i proljece i ljeto iako sam inace zagrizeni fan zime i snijega😁 imam jedno off topic pitanje, zanima me koja bolnica u zg glasi kao najbolja sto se tice radanja? Ukoliko netko zna ili i sama ima iskustvo?

Što se tiče bolnica. Ja sam prvo rodila u Petrovoj i ostalo mi sve u lijepom sjećanju, iako mi porod bio i dugotrajan i završio hitnim carskim..  Sestre i doktori i na porodu i kasnije dok nisam išla doma su bili super i zezali se i nekako sve učinili opuštenim.. Baš su bili pristupačni.. Tako da ja opet idem u Petrovu 

https://lbdf.lilypie.com/6jJzp1.png

Aries5
    28. Ožujak 2022. 12:43

Ima i mi ljetujemo na otoku i zato muz i je malo skeptican
    Zvonkobonko vrucina nam nije preveliki problem jer smo doslovno 2 min od plaze tako da ne planiram ni provoditi vrijeme na plazi previse nego na dvoristu i onda samo kupanje u moru. Kraj lipnja i prvi tjedan srpnja nam nisu opcija jer imam tad obranu na faksu, a opet mislim da najvece guzve krecu od 20.7 pa bi se ja ugurala izmedu 10-20.7 😂 

Rodiliste delikatna tema svi znaju nekoga kome je bilo super i nekome kome je bio horor. Prije trudnoce dvoumila sam se izmedu SD i Merkura, kad sam saznala da sam trudna odlucila sam se za SD pa kako bude 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Kokoloo
    28. Ožujak 2022. 13:10

Ja zivim na otoku tako da vas razumijem. Ne znam na koje otoke idete ali znsm da velika vecina otoka ima hitnu. Mi na hitnu idemo kad su bilo kakvi problemi jer druge opcije nema. A ako je nesto ne daj Boze bas ozbiljno i hitno, helikopter dolazi po vas.
    Po meni se ne trebate bojati nicega osim ako nema hitne na otoku. I mi otocanke zivimo tu cijelu godinu pa je sve ok, malo je drugacije ali nakraju sve bude ok. Mislim da to nije razlog za ne ici na ljetovanje!

Mallla
    28. Ožujak 2022. 14:47

Aries5

Sad kad vas citam totalno sam zaostala 😂 ja sam ostala na kolicima, kreveticu i komodi od opreme, ne znam puno prerano mi je razmisljat sto cu kupit a sto ne, mozda grijesim 🤷‍♀️
    -
    Netko je napisao da ne zeli pretjerivati sa kolicinom robe, slazem se u potpunosti ali mislim da se robica nagomila jer doslovno svi donesu nesto, znam kakva sam ja bila kad sam postala teta 🙈🙈

-
    Nego sto mislite koji tjedan je gornja granica za ljetovanje? Mi inace uvijek idemo prvi tjedan u rujnu sad razmisljam o sredini srpnja to bi negdje bio 33.-34.tjedan, muz kaze da je to vec malo kasno a ja nisam pametna

Ako je uredna trudnoća nema granice 💪 i ako si zatvorena naravno! A porod di god da krene beba će se roditi 😊 Ja bi osobno bila spremna negdje otići so 36 tjedna, iza vjerojatno ne bi radi svoje mirnoće.
    Zvonkobonko u grupama na fejsu npr. Se može dogovoriti i isprobavanje onih nosiljki kojih nema u trgovinama. Al dobro gle ako si odlučila odlučila si nema tu što. Osobno imam bebu br1 koja se volila nositi i u marami i u nosiljci (bazzinga), a i bebu br2 koja organski ne podnosi takve vrste nošenja....tako da ovisi i o bebi a i o roditelju. Te šivane tipa bazzinga  freda i draco mom su dobra opcija jer su lako prilagodljive za različite nositelje, dok ove klasične mogu pasat mami a tati ne ili obrnuto. U svakom slučaju nisu jeftine pa mi to spada u neku kupnju nakon što zaključim da mi stvarno treba ili paše.
    Ja se nadam bit zatvorena do kraja pa da mogu iskoristiti ljeto full, al i ako ne bude čuvat ću hladovinu 😄

url=https://lilypie.com]

Ruli
    28. Ožujak 2022. 15:47

Brontosaurica

Mi živimo na moru, ali u gradu ne na otoku tako da sezona kupanja ide od 6 do 9 mj ako ne rodim prije 😂

I mi! Plan je svako jutro ići plivati.. pa kavica...pa powernap 

Inače.. prijavljujem blaženo stanje. Tako mi je sad super. Nema mučnina, ne piškim toliko, nisam toliko umorna... drugo tromjesečje rocks! 

• Tarry
    28. Ožujak 2022. 17:23

Mi smo mislili ici krajem 6.jer me isto strah kasnije, nikad se ne zna😅

Granger
    28. Ožujak 2022. 18:05

Ja sam planirala ne ići na Dane beba i trudnica, i onda ste me nabrijale i sad smo skroz u fazonu da idemo, a sad vi odustajete. Ja ne mislim ništa kupovati, ali bih voljela neke stvari vidjeti u živo. Sad kad ste počele o Recaro, vidim da bi i meni to bilo dosta zgodno...pa bih voljela nekako to sve usporediti uživo, a ne ovako preko neta.
    Kupnju ozbiljniju planiram u 5. i 6. mjesecu kad se još nadam donekle normalnoj tjelesnoj masi.

Mi smo danas isto obavili pregled. Djevojčica se toliko bacakala da ju nismo mogli izmjeriti no zato smo vidjeli baš sve dijelove tijela sa svih strana. Čak je doktorici bilo jako simpatično što nam baš sve pokazuje pa si je baš dala oduška i pokazala mi svaku kost, zglob i organ.  Pitala sam za muža pa će na idući pregled za 4 tjedna i on. 

A jel taj OGTT baš obavezan ili ako postoji indikacija? Meni ga doktorica nije spomenula, nalaz krvi mi je bio super, ali opet, sve se može promijeniti. I što je s TSH? Jel se vadi krv kasnije još jednom pa se ponovno provjerava ili opet samo na indikaciju? Mamite, molim vas pojasnite. 

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

• Tarry
    28. Ožujak 2022. 18:26

Cure odlicno za pregled! 
    Mi isto mislili mozda na dane beba ali to sto kazete bit ce guzva, to mi se fkt neda onda. Kako to ide, daju neki kupon za popust, nece biti popusti online u isto vrijeme?

Granger
    28. Ožujak 2022. 18:32

Ima333 ima smisla da sve moramo ići na to. Meni je sad 16 tt pa mi možda zato još to nije spomenula. A zaboravila sam pitati danas iako sam već o tome razmišljala. Valjda će mi onda idući puta na pregledu dati uputnicu za to.
    Tarry koliko sam ja danas uspjela pročitati, bit će odmah nakon ovog 'sajma' uživo i online. Znači tamo od 4.4. do ne znam točno kojeg. Ima na stranici Westgatea obavijest. Al kad mene zanima baš da vidim kako izgledaju ta kolica i još neke stvari. A još ću na kraju vidjet hoće li mi se dati. I mene groze gužve. 

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.