Ja sam rekla prošli tjedan na poslu. Planiram raditi koliko mogu..mislim da će to biti do lipnja. Moram si ipak pustiti malo vremena da se odmorim prije bebe :)
Dobro dosle nove cure 💜
-
Na poslu rekla cim sam saznala, prije nego muzu, jer sam morala zbog prirode posla, odradila jos 4 smjene i od tad sam doma. Pomalo ljubomorna na sve trudnice koje mogu raditi, a jako ljubomorna na one koje mogu raditi do kraja 😂
Nemoj bit! Jedan je život! Trudna si sad i možda još koji put a za posao imaš cijeli ostatak života. Valja uživati u ovome, prešaltat se na home mode i lagano. Ovako radis do kraja i tek kasnije shvatiš koje su sve opasnosti vrebale a bila si radoholičar koji ne zna stat....ne kažem da je loše radit al opet kažem za posao ima vremena!
url=https://lilypie.com]
Stigao nam je nalaz kombiniranog, koliko se ja razumijem (nimalo) dobar je, na svim testiranjima pise rizik manji od granicnog 😊😊 Cestitam curama na dobrim pregledima, super je Ruli sto si sat vremena gledala bebicu, jedva cekam iduci pregled 😊😊😊
Sto se tice posla, sefici sam rekla 5 dana nakon plusica zbog prirode posla i njenog karaktera. Planirala sam raditi do 8.mjeseca, onda uzet novi godisnji cijeli pa otvorit bolovanje do poroda, ali kako je krenulo na poslu bit ce dobro ako doguram do 6.mjeseca... Rekla sam si da ne zelim uopce da se opterecujem ni poslom ni ikakvim glupostima, hvala Bogu imam ugovor na neodredjeno i necu se libiti koristiti svoja zakonska prava.
A imam u svom okruzenju curu koja je na prvom pregledu otvorila bolovanje i cijelu trudnocu nije isla na posao, niti bilo gdje drugo kad smo vec kod toga. Znaci, svaka cast curama koje moraju cuvati trudnocu, mirovati itd. Ali ova likusa je imala zdravu trudnocu i iz cisto onog "moze mi se" je bukvalno provela u kuci cijelu trudnocu, iako ima ogromno dvoriste i makar je tu mogla uzivati...ne, mi dodjemo na kafu sa njenim muzem, ljeto, vani sjedimo, ona kao julija sa balkona mahne i trk nazad u kucu 🥴🤣🤣🤣🤣 100 ljudi, 100 cudi 😁
Beba M 💙 stize 25.9. 🥰
Dobro dosle nove cure 💜
-
Na poslu rekla cim sam saznala, prije nego muzu, jer sam morala zbog prirode posla, odradila jos 4 smjene i od tad sam doma. Pomalo ljubomorna na sve trudnice koje mogu raditi, a jako ljubomorna na one koje mogu raditi do kraja 😂
Nemoj bit! Jedan je život! Trudna si sad i možda još koji put a za posao imaš cijeli ostatak života. Valja uživati u ovome, prešaltat se na home mode i lagano. Ovako radis do kraja i tek kasnije shvatiš koje su sve opasnosti vrebale a bila si radoholičar koji ne zna stat….ne kažem da je loše radit al opet kažem za posao ima vremena!
Ah znam, i ti Ima dobro kazete, i znam da sam trudna i da je moja beba najvaznija i da treba uzivati u tom vremenu doma i normalno se pripremati za dolazak bebe. I isto tako znam da nije sve u poslu i kolko sam samo puta rekla "jedva cekam da sam trudna i da me nema 2 godine" ali eto ima dana kad mi malo fali posao 🙈🙈 nevjerojatno je kolko se zapravo covjek navikne na tu ludu radnu okolinu
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Zanima me da li koja pije gynositol?
Meni je doktor rekao da nastavim piti 2 vrecice dnevno, s tim da ja pijem i folnu posebno a u gynositolu ima i folne i sad razmisljam dal je to previse?
A s druge strane neznam zasto moram piti gynositol i dalje, pila sam ih zbog policisticnih jajnika prije trudnoce..
🙋🏻♀️31 🙎🏻♂️38 👩❤️💋👨2012 💍 2017
radimo na bebi od 07/20
Blagi PCOS
Zadnja menga 02.08.22.
Inseminacija 28.02.22.✅
Trudnoća 12.03. +
Termin 21.11.22.
Trudnoća 16 tjedana! ❤
Evo cure da se malo ubacim, pratim vas tu i tamo Al ne previse jer mi je druga trudnoca pa sam skoro sve teme prosla na proslom forumu
Sto se tice posla ja sam u obadvije trudnoce otisla na komplikacije poslije prvog pregleda, mislim da se ne mogu usporedivati uredski poslovi sa tzv stajacim poslovima tipa trgovac, u mojoj bivsoj firmi(veliki trgovacki lanac) su zene odlazile na komplikacije kao na traci cim bi saznale da su trudne, jednostavno je priroda posla takva gdje si ti 8 sati na nogama, teglis kutije, palete, te komora te kilometarsko prešetavanje po trgovini gore dole i bez obzira sto je trudnoca zdrava normalno je da se makne s, ne kazem da se covjek ne umara na uredskim poslovima Al puno znaci kada nema fizickog napora, normalno svatko zna sam po sebi koliko moze dugo raditi u trudnoci Al isto tako dosta zena i radi place ceka da otvori porodiljni sto je isto ok, eto ja sad mogu samo reci da uzivam na komplikacijama sa mojim prvim djetetom i to vrijeme je neprocjenjivo jer taj porodiljni tako brzo prode a posao ceka uvijek
Slazem se za komplikacije, jos kad se oduzme stres i sve, ja sam isto za to sto prije..
Nego uhvatila me nesanica prvi put u trudnoci i pocela sam malo gledat kolica. Znam da ste nedavno pisale o tome ali nitko nije spomenuo ove modele, nama je prva beba i to mi je sve apstraktno, uopce ne kuzim koja je razlika, sva su slicna.
Sto mislite o Luca Pro, Bebetto Bresso ili Favio i Joolz. Mislite da je bolje 3U1 uzet? Iz rodilista se beba odmah vozi u toj AS ili treba neka bolje ergonomsko jaje? Sve mi je ovo zbunjujuce.
Sto se tice komplikacija/bolovanja, naravno da treba i odmoriti i da ima razlicitih radnih mjesta i sve sto ste navele. Kazem vam, i ja se razmisljam pocetkom 6.mjeseca (ako ne i prije) otvoriti bolovanje, zbog stresa i svega na poslu. Al kazem vam, ona cura sto sam je spominjala u prethodnom postu, e takve mi nikad nece biti jasne, da ona 7-8 mjeseci otkako je otvorila komplikacije nije izasla iz kuce kako treba, nije iskoristila to vrijeme da seta, ma da se na kraju krajeva izlezava u dvoristu....e to mi nije jasno, kako mozes biti toliko (svojevoljno) zatvorena u kuci 🙄
Beba M 💙 stize 25.9. 🥰
A sto se tice kolica, mi smo u 6 tt uzeli kolica i eno ih u krevetu stoje 🤦♀️🤣🤣
Nisam htjela 3u1 zbog jajeta, tj nisam htjela dati silne novce a da jaje bude ili no name ili nezadovoljavajuce. Mislila sam da cu pola trudnoce birati kolica, ali se jedna prodavnica djecije opreme selila iz jednog kraja grada u drugi i stave popust 50% na Cybex balios s lux kolica 3u1 sa Aton B I-size jajetom. 5 dana smo samo sjedili, citali i proucavali kolica, i na kraju se odlucili uzeti, pogotovo nakon sto smo ih uzivo vidjeli i isprobali po radnji (kasnije i sa macama po kuci🤣🤣). U biti smo 3u1 sa dobrim jajetom dobili za 350€, sto definitivno nije trebalo propustiti.
Pitanje za iskusnije mame, sta jos treba od opreme (osim krevetica), a sta je po vama totalna glupost i bacanje para? Isto broj bodica, tj odjece otprilike? Ja imam problem sa odjecom, (srecom jos uvijek ne znam jel Tufnica M ili Z) l, gdje god udjem sve mi je slatko i sve bih kupila i vec imam po jedne farmerkice i trenerkicu i dva bodica... a imam jos 6mj trudnoce 🤦♀️😊
Beba M 💙 stize 25.9. 🥰
A sto se tice kolica, mi smo u 6 tt uzeli kolica i eno ih u krevetu stoje 🤦♀️🤣🤣
Nisam htjela 3u1 zbog jajeta, tj nisam htjela dati silne novce a da jaje bude ili no name ili nezadovoljavajuce. Mislila sam da cu pola trudnoce birati kolica, ali se jedna prodavnica djecije opreme selila iz jednog kraja grada u drugi i stave popust 50% na Cybex balios s lux kolica 3u1 sa Aton B I-size jajetom. 5 dana smo samo sjedili, citali i proucavali kolica, i na kraju se odlucili uzeti, pogotovo nakon sto smo ih uzivo vidjeli i isprobali po radnji (kasnije i sa macama po kuci🤣🤣). U biti smo 3u1 sa dobrim jajetom dobili za 350€, sto definitivno nije trebalo propustiti.
Pitanje za iskusnije mame, sta jos treba od opreme (osim krevetica), a sta je po vama totalna glupost i bacanje para? Isto broj bodica, tj odjece otprilike? Ja imam problem sa odjecom, (srecom jos uvijek ne znam jel Tufnica M ili Z) l, gdje god udjem sve mi je slatko i sve bih kupila i vec imam po jedne farmerkice i trenerkicu i dva bodica… a imam jos 6mj trudnoce 🤦♀️😊
Odite na Ljetne bebe 2022. i tamo kad Martina redovito objavljuje datume pregleda su vam ispod napisane otprilike stranice na kojima su razni popisi sto je potrebno uzeti (za bebu, mamu, bolnicu). Mozda nisu skroz tocne stranice, jer se pomaknu, ali odete i par naprijed i par nazad.
Divno, hvala na informaciji! 🥰🥰
Beba M 💙 stize 25.9. 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji