Cure da li je normalno da me probada u dojci tj bas u bradavicu sijevne bol, inace su mi osjetljive ali danas me bas prodaba,plus sto osjetim i dolje lagana probadanja, muci me to, jel imala jos koja u 14tj takve situacije?
Imala, normalno je, trebalo bi i prestati uskoro. Dojke su osjetljive, pripremaju se kanalići a postoji mogućnost da malo i kolostruma krene...sve je to dio pripreme al nije da to osjeti svatko
url=https://lilypie.com]
Amelie - mene zna jako u bradavicama probadat bas neugodan osjecaj al navikla sam vec, prije me vise sad 1-2x tjedno, dolje nisam nikad osjetila probadanja niti u jajnicima samo na pocetku grcevi ko menstrualni
Granger - ja sam vadila samo KKS, GUK i hormone stitnjace od krvnih nalaza, mislim da koagulogram nije redovna pretraga i da ide samo ako postoji indikacija i to mali koagulogram s tim da D dimeri spadaju pod veliki koagulogram i da mora biti napomena lijecnika na uputnici zbog cega se traze D dimeri
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Eh da sto se opreme tice moja aplikacija za pracenje trudnoce ima super popise za odjecu, presvlacenje, kupanje, djecju sobu i zasebno popis za bolnicu
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Amelie -mene zna jako u bradavicama probadat bas neugodan osjecaj al navikla sam vec, prije me vise sad 1-2x tjedno, dolje nisam nikad osjetila probadanja niti u jajnicima samo na pocetku grcevi ko menstrualni
Granger -ja sam vadila samo KKS, GUK i hormone stitnjace od krvnih nalaza, mislim da koagulogram nije redovna pretraga i da ide samo ako postoji indikacija i to mali koagulogram s tim da D dimeri spadaju pod veliki koagulogram i da mora biti napomena lijecnika na uputnici zbog cega se traze D dimeri
Hvala ti Aries i mislila sam da je tako. Iako sam se nekako nadala da uvode polako i to u redovnu provjeru kao mjeru predostrožnosti.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Mallla je li stvarno moguce da se te strije kanije smanje? Citam da kad se jednom dobiju je gotovo i danas se mackam cijeli dan s uljima..
Ja sam imala ta probadanja u dojkama ali opce nisam obratila paznju pa ne mogu nista reci.
Sto se tice ovih krvnih pretraga za d-dimere nisam nikad vadila..
Mallla je li stvarno moguce da se te strije kanije smanje? Citam da kad se jednom dobiju je gotovo i danas se mackam cijeli dan s uljima..
Ja sam imala ta probadanja u dojkama ali opce nisam obratila paznju pa ne mogu nista reci.
Sto se tice ovih krvnih pretraga za d-dimere nisam nikad vadila..
Ne smanje se nego izbljede pa se puno puno manje vide a i djeluje kao da se smanje.
Meni osobno one uopce ne smetaju, cak su mi i simpa one sa strane guze 😎
Meni je to pocelo kao osip, crvenilo i dns sam unutro tek skuzila da je to to. Mozda jos ima nade s uljima. Ma pin ih je stomak. Po guzi imam i ja od naglog izrastanja i okej su mi ali ove bas i nisu🥲
Opala, moram pročitati 5 strana
Uglavnom, tko ide na dane beba i trudnica ovaj vikend neka javi kako je, mi smo odustali od putovanja u Zg jer najavljuju snijeg i kišu pa nam se neda ići...
Nemojte se toliko opterećivati sa stvarima za bebu, ima vremena.. Šta ćemo onda pisati po ljeti ako sad već obrađujemo teme bodija, kolica i izdajalica
Strije - nema nekog lijeka baš, samo mazanje ulja. Odmah nakon tuša, dok je vlažna koža, da se bolje upije. Netko je rekao, obavezno i bokove mazati i kad trbuh naraste nemojte zaboraviti ispod trbuha prema stidnoj kosti (jer nekako se zaboravi, pa se maže samo oko pupka i onda kad žene rode i kad se trbuh smanji skuže da imaju ispod strije koje nisu vidjele.
Strije da izblijede i kad se smršavi suze se, budu one tu al nisu tako primjetne. S tim da ima još jedna caka...može se dogoditi da rastete i "nema strija" a knda rodite i odjednom su tu...stvar je da je koža bila toliko rastegnuta da se nije vidjelo, a kad se rastegnutost smanji vide se. I najgorih su prvim mjesec dva nakon poroda tada koža, strije, tijelo izgkedaju najgore, kasnije sve to ide na bolje!
Zvonkobonko, od nabrojanih stvari koje ćeš kupiti npr s nosiljkom možeš sačekati i dobro je sačekati dok se beba rodi pa da možeš probati i vidjeti što vam paše. Pogotovo ako si u nekom od većih gradova gdje imaju bebonoseće grupe i bebonoseće kave gdje cure daju na posudbu za probu razne nosiljke tako da kupiš nešto što vam valja i naj odgovara. I da to što si nabrojala sve imam o sve koristim ili sam koristila. Ove sterilizatore, kuvala, to ništa nisam imala niti planirala imati. I da još Bjornicu imam i bila nam je spas, to mi je najbolje utrošena lova. Isto tako tih stvari ima nabaviti polovno a navlake nove se mogu kupiti zasebno pa ako vam je skupo da se naći polovno. A to su stvari koje se baš i ne ruše.
url=https://lilypie.com]
Ima333 ma naravno da su strije naposljetku nebitne, nego bude ti sok kad si mrsav i imas okej tijelo i preko noci se stvore. Ali vjerujem da se sve to zaboravi kad rodimo svoje bebe.
Kad pricate o tim nepotrebnim stvarima cesto sam vidala bas taj sterilizator koji ujedno moge kuhat povrce.. to ta povrce mi je bespotrebno, stavi se na plin i skuha, a sto se tice sterilizacije vjerujem da je slicno i u perilici suđa, jelda? 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji