Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Alinutza
    25. Ožujak 2022. 19:33

Drage moje cure,
    Javljam se sa odlicnim vijestima, nifty nalaz uredan, stize nam curica! Topimo se od srice! Izgleda da su krenule curice😍.
    S druge strane, mucnine nikako popustit(malo je lakse zadnji tjedan dana, ali neznatno). Jedem uglavnom voce i salate, sve ostalo, nesto konkretnije tipa pasta ili rizot ne ide..

Curama koje i dalje puse, super je sta ste bar malo smanile, vjerujem da vam nije lako. Ja sam bila teski pusac( kutija ipo do dvije dnevno) i kad bi me netko prije pitao kad cu prestat, rekla bi nikad, “Im no quitter”😂. 
    Na dan kad sam dobila plusic , dok sam cekala da se pojavi rezultat, rekla sam da cu zapalit dok cekam, i ukoliko bude +, da ce to biti zadnje. I tako i bilo. Teske krize sam prosla i izdrzala na moje i muzevo cudo… jos mi nije jasno kako sam uspila. Prva 2 tjedna su bila teska, sam nakom skoro 2 mjeseca ne vuce me vise. 

Vesela vecer svima!😊

• Tarry
    25. Ožujak 2022. 20:27

Alinutza supeeer cestitke na curici💕

Mallla
    25. Ožujak 2022. 23:38

Alinutza

Drage moje cure,
    Javljam se sa odlicnim vijestima, nifty nalaz uredan, stize nam curica! Topimo se od srice! Izgleda da su krenule curice😍.
    S druge strane, mucnine nikako popustit(malo je lakse zadnji tjedan dana, ali neznatno). Jedem uglavnom voce i salate, sve ostalo, nesto konkretnije tipa pasta ili rizot ne ide..

Curama koje i dalje puse, super je sta ste bar malo smanile, vjerujem da vam nije lako. Ja sam bila teski pusac( kutija ipo do dvije dnevno) i kad bi me netko prije pitao kad cu prestat, rekla bi nikad, “Im no quitter”😂.
    Na dan kad sam dobila plusic , dok sam cekala da se pojavi rezultat, rekla sam da cu zapalit dok cekam, i ukoliko bude +, da ce to biti zadnje. I tako i bilo. Teske krize sam prosla i izdrzala na moje i muzevo cudo… jos mi nije jasno kako sam uspila. Prva 2 tjedna su bila teska, sam nakom skoro 2 mjeseca ne vuce me vise.

Vesela vecer svima!😊

Bravo ženo imaš naklon, duboki naklon...bravoooo!
    Čestitke na curici 😍🥰

url=https://lilypie.com]

bellaru
    26. Ožujak 2022. 07:30

Jutro zene

Evo da vam se i ja pridruzim u jesenskim bebama. Termin mi je 11.10, ostala trudna prirodno nakon prve neuspjele umjetne☝️treca mi je trudnoca a rodila sam jednom. Klinac ima 5,5 g i mogu vam rec da mi je bas naporan ovaj pocetak trudnoce😮‍💨😮‍💨(mozda jer nisam vise tako ni mlada 🙈). veselim se druženju posto mi je ovaj forum ( klokanica) bas pomogao i stvorio nova prijateljstva i prije 6 g i da smo si potpora tu.✌️

• lusika
    26. Ožujak 2022. 08:07

Moana

Ja koristim ovaj. Cca 40kn.
    https://www.terra-organica.hr/askorbinska-kiselina-vitamin-c-u-prahu-gdje-kupiti-cijena.html

Hvala puno, malo sam googlala pa vidim da ima dosta hrane koje imaju zeljezo, prvo cu provati sa prehranom prije nego li posegnem za tabletama, jer moguce nuspojave me bas strase...ionako vec imam mucnine i povracanje kao i vrtoglavice pa jos sa tim mogucim nuspojavama bi me satrale 

Alinutza
    26. Ožujak 2022. 09:11

Chivas super, drago mi je da je nalaz uredan!
    Bellaru cestitke, neka bude sve kako treba!

bellaru
    26. Ožujak 2022. 09:23

Hvala🤗
    Vidjela sam da se zale neke cure na glavobolje. Ja nisam ovolko glavobolja u zivotu imala kao sad. Jos imam kronicnu upalu sinusa. Meni pomaze inhaliranje i hladna obloga na glavu, uspije mi skroz smanjit glavobolju. 

• Eirene
    26. Ožujak 2022. 10:39

Pozdrav cure! 

Evo da se i ja napokon javim, iako Vas pratim od kad sam ugledala plusisc pa evo i malo moje retrospektive 🤩
    Meni je ovo 1. trudnoća, 32 god,  uspili nakon 6 mj.. termin po ZM 04.09., po ultrazvuku i mom računanju 08.09. i 90% da je deckic- 06.04  imam pregled pa cemo vjerj biti sigurni, ja sam takoder jedna od onih koja nije isla na nifty. 
    Trudnoća teče super, nisam imala mučnina, osim problema s niskim tlakom (jer sam i inace niskotlakas) i puno vece potrebe za snom nego prije. Radim stalno i planiram tako do kraja srpnja  i bas se polako spremam napokon to obznaniti na poslu. Kad sta vi rekle? Ja radim u dislociranom uredu dalje od centrale, sama  s jos jednim kolegom i kako sam taman bila u pregovorima oko place nisam htjela izljetat s tom informacijom, a hvala bogu, nisam imala tegoba da ne mogu raditi. 

Tipkamo se 🤗

Mallla
    26. Ožujak 2022. 13:58

Dobrodošle nove cure! 
    Prošlu trudnoću sam rekla tamo negdje u 12 tjednu na poslu i radila sam do 40 dana prije termina, a onda sam odmarala i dolazila sebi do dolaska bebe. Sada sam kući na porodiljnom i ponovno trudna, pa sam isto u 15tjednu rekla na poslu tako da znaju da se neću vratiti u lipnju kako sam trebala. Rekla sam tako da se oni mogu organizirati i pribaviti novu radnu snagu na vrijeme!

url=https://lilypie.com]

Aries5
    26. Ožujak 2022. 16:06

Dobro dosle nove cure 💜

Na poslu rekla cim sam saznala, prije nego muzu, jer sam morala zbog prirode posla, odradila jos 4 smjene i od tad sam doma. Pomalo ljubomorna na sve trudnice koje mogu raditi, a jako ljubomorna na one koje mogu raditi do kraja 😂

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.