Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aries5
    24. Ožujak 2022. 19:42

Kokolo bas mi je zao, ali hematom je nestao i bebica je dobro i napreduje pa barem nesto.

Da se nadovezem na Ruli ne samo da moras platit nego ne razumijem soc.ginekologe koji nemaju strpljenja i vremena za trudnice, dodes1x mjesecno na pregled jedva cekas da vidis bebu i prije je gotov nego sto pocne. Da mu taj UZV nije obavezan nebi ni to napravio a zamisli nauke 3 tipke stisnut na aparatu. Moja je stvarno strucna i nema sto me ne pita kad dodem kod nje od spavanja, stolice, mokrenja, umor, prehrana, 3x provjeri nalaze koje smo radili u meduvremenu ali kad dodemo do UZV dulje se ja  skidam i oblacim nego sto ona radi UZV, dok si izmjeri sto joj treba i gotovo 😤

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Princess_Mimi
    24. Ožujak 2022. 20:37

Da vas "utjesim"...i u Irskoj je tako. Moraš platiti privatnika da bi ti pregled bio odrađen kako spada. O porodu da ne govorim...

Granger
    24. Ožujak 2022. 21:00

Uhuhu Mallla...napunit ćemo mi forum djevojčicama.  Super za dobar pregled. Ginekologe smo već bile komentirale, stvarno ih ima svakakvih. Mislim da nije loše par puta skoknuti privatno pa čuti i drugo mišljenje...nekako mi se čini da je cjelokupna slika tada jasnija. Moja je ginekologica stvarno dobra žena, ali ipak ću otići i privatno između iduća dva pregleda da vidim što će reći netko drugi. 
    Zanima me jeste li vadile krv i za koagulogram? Čisto informativno bih voljela znati kako se kreću vrijednosti D-dimera kod vas bez terapije, pa ako je netko radio, javite.

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

Ruli
    25. Ožujak 2022. 08:58

Dobrodošla Moana! Mene šibaju glavobolje ali mislim da je to od prehlade/sinusa. 
    --
    Ja jedva dočekala petak. I još je tako lijepo vrijeme. Sutra ćemo cijeli dan provesti vani, jedva čekam! Moram se pokrenuti, puno sjedim na poslu, sve me boli. Jučer sam šetala pola sata i ful se umorila. Moram vratiti kondiciju 
    I da, službeno smo svima rekli.. a i ne mogu više skrivati jer mi je stvarno trbuščić skočio. 

Princess_Mimi
    25. Ožujak 2022. 09:24

Moana čestitam na dečku, stavila sam vas na listu 😊💙
    Ruli i ja sam primjetila da se punooo brže umaram nego prije. Odradim jutarnju šetnju sa malim i umorim se prije njega 😂 

Aries5
    25. Ožujak 2022. 09:54

Moana dobro nam dosla i cestitke na decku 💙

Kondicija uff 😂 muz i ja secemo 1-2x tjedno po 4km da nisam bas totalno van kretanja. A i po kuci dnevno po stepenicama prodem gore dolje valjda 20x zato jer sam toliko zaboravljiva postala u trudnoci, vise ni u ducan po 3 stvari bez popisa jer bi zaboravila.
    Glavobolje znaju mi se dogoditi, srecom ne cesto jer su uzasne i traju doslovno odkad otvorim oci ujutro pa dok ih ne zatvorim navecer. Izbjegavam piti tablete a i kad popijem taj paracetamol nista mi ne znaci. 

Ne znam kako vama ali jako mi je pocelo smetati vezanje vezica na tenisicama opcenito saginjanje a tek sam 17 tjedana 😂 jedva cekam natikace, japanke i ostalu ljetnu obucu

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Ivana1204
    25. Ožujak 2022. 11:03

Moana

Pozdrav cure!
    Evo jos jedna jesenska beba. Termin nam je 5/10. U 13tom tjednu smo sada, kaze ginekolog da je decko jer se odlicno namjestio na pregledu!
    Odradili kombinirani probir, UZV i krv uredni! ( iako sam se previse stresirala oko toga napraviti ili ne)
    Od pocetka trudnoce mi je stvarno sve super medjutim zadnjih 7 dana me uhvatile migrene jake, povracanje zbog istih, i bolovi u zeludcu.
    Tako da jedino kad imam trudnicki glow je kad mi je lice okupano suzama nad wc skoljkom 😂
    Al to sve na stranu! Veselim se sa vama prolaziti vasa iskustva do poroda a mozda i kasnije!
    Ako je neka od vas iz Zadra, slobodno se javite 🐥
    Cestitam svima na malim pilicima i neka su vam zivi i zdravi!! 🍀

Draga Moana 6 dana nakon mene Vam je termin 🤗.
    Ista stvar je i meni. Vec par dana povracam i imam zgaravicu. Do sada nisam imala problema ali sad su tek poceli 🤷🏻‍♀️

Princess_Mimi
    25. Ožujak 2022. 11:52

Žnirance jedva zavežem. Ponekad zovem muža da mi pomogne, ili sjednem pa onda 😂 srećom dolazi vrijeme natikača 😊

• lusika
    25. Ožujak 2022. 12:47

Pozdrav, evo mene opet sa pitanjem...jeli mozda koja mama imala nisko zeljezo. Doktor kate da mi je zeljezno na donjoj granici i da ce opadati kako trudnoca bude rasla...dobila san tablete ali sve jedno ako netko ima isti problem da mi kaze koju hranu vise unositi, sto izbaciti ...hvala 

Mallla
    25. Ožujak 2022. 14:19

Dobrodošla Moana!
    Zvonkobonko ma saginji se dok god možeš, možda budeš mogla i do kraja. Ja se ne veselim uskoro kad počme okretanje u krevetu ko kit na suhom! A da ne opisujem moje penjanje uz stepenice 😬🙄 dotukle me korone pa gripa i sad sam ko baka neka.
    I isto me zadnjih dana želudac zeza al to pripisujem proljeću!
    Lusika mnoge žene u trudnoći imaju niže željezo a u kasnijoj trudnoći velika većina. Teško ga je u tom slučaju nadomjestit samo hranom. Al nije nista zabrinjavajuće, da se s tim progurat.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.