Kokolo bas mi je zao, ali hematom je nestao i bebica je dobro i napreduje pa barem nesto.
Da se nadovezem na Ruli ne samo da moras platit nego ne razumijem soc.ginekologe koji nemaju strpljenja i vremena za trudnice, dodes1x mjesecno na pregled jedva cekas da vidis bebu i prije je gotov nego sto pocne. Da mu taj UZV nije obavezan nebi ni to napravio a zamisli nauke 3 tipke stisnut na aparatu. Moja je stvarno strucna i nema sto me ne pita kad dodem kod nje od spavanja, stolice, mokrenja, umor, prehrana, 3x provjeri nalaze koje smo radili u meduvremenu ali kad dodemo do UZV dulje se ja skidam i oblacim nego sto ona radi UZV, dok si izmjeri sto joj treba i gotovo 😤
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Da vas "utjesim"...i u Irskoj je tako. Moraš platiti privatnika da bi ti pregled bio odrađen kako spada. O porodu da ne govorim...
Uhuhu Mallla...napunit ćemo mi forum djevojčicama. Super za dobar pregled. Ginekologe smo već bile komentirale, stvarno ih ima svakakvih. Mislim da nije loše par puta skoknuti privatno pa čuti i drugo mišljenje...nekako mi se čini da je cjelokupna slika tada jasnija. Moja je ginekologica stvarno dobra žena, ali ipak ću otići i privatno između iduća dva pregleda da vidim što će reći netko drugi.
Zanima me jeste li vadile krv i za koagulogram? Čisto informativno bih voljela znati kako se kreću vrijednosti D-dimera kod vas bez terapije, pa ako je netko radio, javite.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Dobrodošla Moana! Mene šibaju glavobolje ali mislim da je to od prehlade/sinusa.
--
Ja jedva dočekala petak. I još je tako lijepo vrijeme. Sutra ćemo cijeli dan provesti vani, jedva čekam! Moram se pokrenuti, puno sjedim na poslu, sve me boli. Jučer sam šetala pola sata i ful se umorila. Moram vratiti kondiciju
I da, službeno smo svima rekli.. a i ne mogu više skrivati jer mi je stvarno trbuščić skočio.
Moana čestitam na dečku, stavila sam vas na listu 😊💙
Ruli i ja sam primjetila da se punooo brže umaram nego prije. Odradim jutarnju šetnju sa malim i umorim se prije njega 😂
Moana dobro nam dosla i cestitke na decku 💙
Kondicija uff 😂 muz i ja secemo 1-2x tjedno po 4km da nisam bas totalno van kretanja. A i po kuci dnevno po stepenicama prodem gore dolje valjda 20x zato jer sam toliko zaboravljiva postala u trudnoci, vise ni u ducan po 3 stvari bez popisa jer bi zaboravila.
Glavobolje znaju mi se dogoditi, srecom ne cesto jer su uzasne i traju doslovno odkad otvorim oci ujutro pa dok ih ne zatvorim navecer. Izbjegavam piti tablete a i kad popijem taj paracetamol nista mi ne znaci.
-
Ne znam kako vama ali jako mi je pocelo smetati vezanje vezica na tenisicama opcenito saginjanje a tek sam 17 tjedana 😂 jedva cekam natikace, japanke i ostalu ljetnu obucu
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Pozdrav cure!
Evo jos jedna jesenska beba. Termin nam je 5/10. U 13tom tjednu smo sada, kaze ginekolog da je decko jer se odlicno namjestio na pregledu!
Odradili kombinirani probir, UZV i krv uredni! ( iako sam se previse stresirala oko toga napraviti ili ne)
Od pocetka trudnoce mi je stvarno sve super medjutim zadnjih 7 dana me uhvatile migrene jake, povracanje zbog istih, i bolovi u zeludcu.
Tako da jedino kad imam trudnicki glow je kad mi je lice okupano suzama nad wc skoljkom 😂
Al to sve na stranu! Veselim se sa vama prolaziti vasa iskustva do poroda a mozda i kasnije!
Ako je neka od vas iz Zadra, slobodno se javite 🐥
Cestitam svima na malim pilicima i neka su vam zivi i zdravi!! 🍀
Draga Moana 6 dana nakon mene Vam je termin 🤗.
Ista stvar je i meni. Vec par dana povracam i imam zgaravicu. Do sada nisam imala problema ali sad su tek poceli 🤷🏻♀️
Žnirance jedva zavežem. Ponekad zovem muža da mi pomogne, ili sjednem pa onda 😂 srećom dolazi vrijeme natikača 😊
Pozdrav, evo mene opet sa pitanjem...jeli mozda koja mama imala nisko zeljezo. Doktor kate da mi je zeljezno na donjoj granici i da ce opadati kako trudnoca bude rasla...dobila san tablete ali sve jedno ako netko ima isti problem da mi kaze koju hranu vise unositi, sto izbaciti ...hvala
Dobrodošla Moana!
Zvonkobonko ma saginji se dok god možeš, možda budeš mogla i do kraja. Ja se ne veselim uskoro kad počme okretanje u krevetu ko kit na suhom! A da ne opisujem moje penjanje uz stepenice 😬🙄 dotukle me korone pa gripa i sad sam ko baka neka.
I isto me zadnjih dana želudac zeza al to pripisujem proljeću!
Lusika mnoge žene u trudnoći imaju niže željezo a u kasnijoj trudnoći velika većina. Teško ga je u tom slučaju nadomjestit samo hranom. Al nije nista zabrinjavajuće, da se s tim progurat.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji