Ima i krasne literature Jespera Juula općenito o odgoju djece, pa i tu možemo potražiti neki rukohvat u trenucima straha i panike.
Potpisujem; tko nije, neka pročita knjige Jespera Juula o odgoju. Savršene su.
Ima i krasne literature Jespera Juula općenito o odgoju djece, pa i tu možemo potražiti neki rukohvat u trenucima straha i panike.
Potpisujem; tko nije, neka pročita knjige Jespera Juula o odgoju. Savršene su.
Da, potpisujem i ja. Cudo!
Ja sam procitala i toliko hvaljeni Danski odgoj djece ali mi nije to to. Fali mi ono nesto, ne znam. Neusporedivo sa Jesperom! Ima ga i u pdf-u na hrvatskom za sve koje zanima.
Ja uvijek kupujem knjige jer ih volim imati doma i drzati u ruci ali definitivno se isplati procitati pdf!
Samo uguglajte - Jesper Juul knjige pdf pa ce vam izbacit.
Brandy dobro dosla
Ignoriraj google, ja sam vise puta svjedocila da su decki bili mirniji poslusniji nego curice
Amelie vjerujem da ti u trudnoci nece skidat terapiju jer je stitnjaca jako varljiva u trudnoci i ako nisu hormoni regulirani moze donijet komplikacije, moj TSH je zadnja 2 mjeseca izmedu 1.5 i 1.8 terapija Euthyorx 50mcg (i potpuno je siguran za uzimanje u trudnoci, dapace mislim da ga svaka 4.trudnica uzima)
-
Moja prijateljica koju sam spomenula neki dan da treba roditi..svim mogucim knjigama o odgoju je probala svoju malu pripremiti da dolazi seka i sve bilo super ona voli seku zeli seku dok nisu komplet slozili sobu za bebu od tad mala nece u vrtic da mama ne ode po seku, ponovo trazi dudu, i bas me danas zvala da joj je rekla "mama ako ti doneses seku doma ja cu sa tatom otici na brod i nece me biti dugo doma"
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Brandy dobrodošla i čestitam na dečku. Ovo što pišeš uopće nije tako, dapače iz mog iskustva sasvim suprotno, moj sin je bio beba za poželjet, nikakvih problema nismo imali a istovremeno znam one koje su sa curicama imali velikih izazova. To je jako individualno i mislim da nema veze sa spolom.
Amelie11 mislim da ti neće ukidati terapiju jer meni je tsh sad 0.9 pa mi endokrinologica i dalje ostavila Eutyrox 50.
👱♂️ Adrian
🧑🦲 Noel
Hej ekipa evo i nas s pregleda, sve je u redu 💪 idući tjrdan ponovo vadim krv i urin jer stalno sam bolesna i stalno mi je taj crp visok pa me hoće imat pod kontrolom. Uzela mi je uzorak za papa test. Posteljica sprida ipak se tako formirala pa sam "prestala" osjećat pokrete, a beba se okrenula leđima prema van. Kako stvari stoje stiže nam još jedna cura. Kaže dr nije sigurna al gle 18tt to je to ne vjerujem da će bit muško...ponavlja se već dva puta viđen scenarij!
Novi pregled 25.4.!
Što se odgoja tiče opet bi pptpisala Kokolo, na neki način i ta djeca odgajaju nas i mi njih a puno ovisi o karakteru djeteta, ne toliko o spolu.
Dobar dio novih kolica u ležećem imaju L onaj u sredini nisu ravna, al to se da popunit srolanom tetrom, pa ako je nekome to nedostatak evo trik kako premostit prepreku.
Aries super za dobar pregled, a bebica očito želi malo povećat efekt iznenađenja! Ona vas vježba strpljenju 😁
url=https://lilypie.com]
Brandy dobrodošla! Ne bi mi bile mame da ne nađemo razlog za brigu, probaj se opustit i prepustit...braco će od seke učiti sve što može 😉
url=https://lilypie.com]
Mallla cestitam, super za pregled i mogucu curicu🥰
Cure jel moguce da samo mene peru te krize za slanim i da jedem cips i slicno? Utjesite me da nisam jedina, sad si nekako mislim kako je to bas lose i kako vise ne bih trebala.
Mallla super da je beba dobro :) Bit ćeš i ti...ovo je sad vrijeme prehlada i virusa, jedva čekam da zatopli pa da ode to sve. Još jedna curicaaaa? Kako lijepo! Čestitam
Tarry i ja bi samo slano jela. A ima smisla jer mi je nizak tlak i tijelo samo traži.. jela bi samo pizze, bureke, sirnice, kokice, sireve, tosteve..užas! Ali sam si sama zadala ujutro da moram jednu voćku pojesti. Bar jednu. I za sad mi odgovaraju one kisele zelene jabuke (granny smith).
Ruli ma ti barem odabires ove zdravije verzije :) citala sam da cips ima neki sastojak koji je jako stetan zbog tog przenja pa sam se zapravo zato zbedirala
Sortiraj odgovore
Najstariji