Malla cestitke za pregled i mogucu curicu, bit ce to pravi girl power kod vas doma 💕
Tarry ne brini ja sam apsolutno za velike kolicine slanog i kiselog, sama pojedem tubu pringlesa i onda jos kisele gumene bombone prije to nebi pojela zajedno nema sanse 😂😂
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Ruli ma ti barem odabires ove zdravije verzije :) citala sam da cips ima neki sastojak koji je jako stetan zbog tog przenja pa sam se zapravo zato zbedirala
Ma ne brini se. Trebala bi pojesti sto kila dnevno da bi naštetila bebi.
Ma cure dok god je to u nekim normalnim granicama, sve će biti ok. Realno sve oko nas je na neki način štetno, ja na primjer ne pušim zbog bebe, a onda sjednem kraj pušača i opet udišem taj dim. Ne pojedeš čips nego voće, koje je opet puno pesticida i tko zna čega sve ne 🙈
Bitno je da se trudimo i pazimo da unosimo što manje smeća sad, a koliko to funkcionira o tom po tom 😂🤷🏻♀️
Mallla, cestitam na dobrom pregledu! Jos jedna curaaaaa, vauuu! Bas girl power 🌺 A trudnoce ti se razlikuju, pretpostavljam? Mislim, nisi dala naslutit da ce i ovaj put bit curka? Meni su skroz drugacija ova i prosla kad sam nosila djecaka i sad me bas zanima sta ce biti 🙈
Ja upravo u cekaoni. Idem na mini anomaly i vidit jel se hematom povukao. Drzte fige!
Sretno kokolo! Prva i druga ttudnoća skroz slične, sad ova treća potpuno različita, jedan od razloga zašto sam bila uvjerena da je dečko al eto čini se da nije, ipak cura. U prvoj i drugoj mi je pasalo slatko, dosta mučnina i povraćanja....sad mi se jede kiselo, slatko mi loše sjeda, mučnina je bilo al puuuno manje nego prva dva puta. Isto tako prva dva puta kasna ovulacija, puno truda i bebe koje po uzv kasne 2 tjedna, sada beba iznenada, ovulacija točno 14ti dan, termin točno po ciklusu 🤷♀️
url=https://lilypie.com]
Evo me. Ja sam toliko razocaran ovim ginekologom da mi se place. Pregled je trajao 10 sekundi majke mi moje. Nije apsolutno nista mjerio i jedino je rekao da je hematom 99% nestao i da se mogu vratiit normalnim aktivnostima.
Ja ga pitam kao pa ocemo izmjerit nuhalni i ostalo a on kaze da on radi mini anomaly sa 15-16 tjedana (??) I da je navodno prosli put izmjerio i bio je ispod 2mm pa nije ni spominjao.
Bas sam uzasno razocarana. Mislim se otic u privatnika u Split jedan dan iako mi je ovi vec sedmi ultrazvuk ali doslovno niti jedan nije bio normalan!
Ljuta sam i tuzna i razocarana i sve sam. Bitno da je beba ok i hematom nestaje ali svejedno. 😡
Evo me. Ja sam toliko razocaran ovim ginekologom da mi se place. Pregled je trajao 10 sekundi majke mi moje. Nije apsolutno nista mjerio i jedino je rekao da je hematom 99% nestao i da se mogu vratiit normalnim aktivnostima.
Ja ga pitam kao pa ocemo izmjerit nuhalni i ostalo a on kaze da on radi mini anomaly sa 15-16 tjedana (??) I da je navodno prosli put izmjerio i bio je ispod 2mm pa nije ni spominjao.
Bas sam uzasno razocarana. Mislim se otic u privatnika u Split jedan dan iako mi je ovi vec sedmi ultrazvuk ali doslovno niti jedan nije bio normalan!
Ljuta sam i tuzna i razocarana i sve sam. Bitno da je beba ok i hematom nestaje ali svejedno. 😡
Ne sekiraj se, bitno da je beba dobro. Kad nisi zadovoljna pregledom, otidi privatno. Ja sam se prestala sekirat, pa stalno idem i privatno, gdje god i sta god treba, prihvatila sam to. Neki su jednostavno takvi i ne mos si pomoc. Mozes jedino preselit drugom ako imas mogucnosti.
A ne mogu drugom jer je ovo jedini ginekolog na otoku. Jedino to sta kazes, ne sekirat se i otic privatno. Tako ce i bit 😁
Kokoloo a baš mi je žao. Kakav mini anomaly u 15.-16. tjednu šta je njemu 🤷♀️
I žalosno je da moramo privatno plaćati da bi se napravio uzv kako treba. Lijepa naša.
Kokoloo a baš mi je žao. Kakav mini anomaly u 15.-16. tjednu šta je njemu 🤷♀️
I žalosno je da moramo privatno plaćati da bi se napravio uzv kako treba. Lijepa naša.
Ni ja ne kuzim to za 15.-16. tjedan. I ja i sestra smo se pogledale u stilu "sta on prica" ali nismo nista rekle. Ne da mi se iskreno s njim raspravljat jer je besmisleno.
Da, zalosno je da moramo ici privatniku radi normalnog ultrazvuka. Na svu srecu ima normalnih socijalnih ginekologa samo je nas otocanke dopao on. Jebiga.
Upravo sam se zakazala u privatnika iduci cetvrtak 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji