Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruli
    10. Ožujak 2022. 11:25

Teichmmb četitam! Prekrasno <3
    --
    Ja ne mogu dočekati pregled.. još 5 dana! 

Aries5
    10. Ožujak 2022. 12:29

Ja od pocetka trudnoce u minusu sa kilama, bila sam uvjerena da sam sad vratila barem 1 kad ono izgubila sve skupa 5 za sad. Makar mi doktorica kaze da u pravilu do 20.og tjedna nebi smjela dobit vise od pola kile al mi ni to gubljenje nije bas drago

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• teichmmb
    10. Ožujak 2022. 12:43

Hvala cure na čestitkama, kineski horoskop je kod mene rekao curica i pogriješio 😃
    Niti ja nisam imala neke posebne simptome, jedino umor i povećane ali ne bolne grudi i metalni okus u ustima.
    Ureaplazmu sam imala na brisu prije trudnoće i uzimala sam antibiotik, probiotik Omnibiotik Flora+, multivitamine, kapsule češnjaka.. Nakon toga bris je bio sterilan, ali sad planiram uskoro opet ga ponoviti čisto da provjerimo.

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

Mallla
    10. Ožujak 2022. 12:45

Teichmb čestitke...jos jedan dečko...fascinirana sam 😁
    Amelie1 - psihički sam u trudnoćama totalni zen, mirna i staložena žena...inače sam živčana 🙄
    Beba - još malo cure i počet će balončići, divno je to kad kuckaju iznutra. Slažem se Ima333 svaka žena, trudnoća i beba su drugačije.

url=https://lilypie.com]

• Tarry
    10. Ožujak 2022. 12:45

Aries5 niyam bas shvatil, pola kile po mjesecu ili? 
    Ti si imala velike mucnine i povracanja pa si zato u gubitku? Ja vise ni ne znam s koliko sam tocno pocela.. dobila sam oko 2 kg

Mallla
    10. Ožujak 2022. 12:51

Ogromna mi je recenzija za Metro2020 pa Chivasy12 ako te zanima nastojat cu smanjiti pa cu poslati!

Aries5
    10. Ožujak 2022. 13:14

Tarry

Aries5 niyam bas shvatil, pola kile po mjesecu ili?
    Ti si imala velike mucnine i povracanja pa si zato u gubitku? Ja vise ni ne znam s koliko sam tocno pocela.. dobila sam oko 2 kg

Nisam nijednom povratila od kad sam trudna, manje sam jela od 7 do 11.tjedna jer mi je sve smrdilo i nisam uopce imala apetita nikakvog, a tad sam imala i koronu pa me sve skupa unazadilo po pitanju hrane. Od negdje 13.tjedna jedem kao i prije trudnoce kolicinski cak i vise jer sam ubacila vise voca i povrca.
    A doktorica mi je rekla da do 20.og tjedna sve zajedno nema potrebe dobiti vise od pola kile jer tek onda beba pocne dobivati vise na tezini sto po meni i ima i nema smisla jer recimo sad sam 14 tjedana mozemo reci i 15 i beba tezi nekih 70-80 grama, ali grudi su mi narasle pa svaka tezi vise nego prije(to sad okvirno bubam), posteljica sama po sebi bi trebala imati oko 30-40 grama ak ne i vise i to je vec neki "dobitak"  ugrubo.. a s druge strane opet nema smisla sad dobivati ne znam kolko jer beba ipak ima 80 grama i najnormalnije napreduje po tjednima na svakom uzv mjere su bile tocno na dan tako da ne znam ni sama 🤷‍♀️ valjda doktorica zna o cem prica 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Tarry
    10. Ožujak 2022. 13:44

Aries5 da i meni nekam zvuci malo na pola trudnoce samo pola kg dobit.. a vec se sad nekim curama vide trbuscici. Ali najbitnije da nam bebice rastu iz pregleda u pregled 😃

Aries5
    10. Ožujak 2022. 13:47

Tarry

Aries5 da i meni nekam zvuci malo na pola trudnoce samo pola kg dobit.. a vec se sad nekim curama vide trbuscici. Ali najbitnije da nam bebice rastu iz pregleda u pregled 😃

Pa gle ja na sebi ne vidim da sam smrsavila 😂 dapace grudi vece, traprice odavno prekrizila, trbuscic je tu, vidi se a vaga kaze drugacije 🤷‍♀️ mozda mi je samo takav metabolizam evo ne znam stvarno

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Mallla
    10. Ožujak 2022. 14:30

chivas12y

Mallla daa zanima me, ma kolika god da je rezencija samo pisii i hvalaa unaprijed ❤️
    Kilazauuu znaci ja sam dosta pretjerala s kg, taman sam prije plusica imala koronu u kojoj mi se otvoria apetit nenormalno i tako nastavila, u koroni smo i napravili bebicuu 🤣, izgleda da cu stvarno morat pripaziti koliko jedem iako se stvarno hranim zdravo, kuhano + povrce i voce, i pijem punoo vode s tim da sam je i prije pila minimalno 2litre dnevno. Uhh 😬

🤣🤣 i mi smo u karanteni napravili bebu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.