Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    09. Ožujak 2022. 21:00

Amelie1 da u jaju se iznosi iz rodilišta, neka rodilišta čak ne daju bez jaja. 
    AmellieClaris znam da je zajebana beštija, da trebaju antibiotici i da ju je nekad teško iskorijeniti. Zna utjecat na skraćivanje cerviksa. Uglavnom prati upute dr. Ako ikako možeš probaj izbacit slatko a tamanit kiselo, nastojat zakiselit organizam.
    Brontosaorica ajde ako ti nije tlaka navedi mi presnosti i nedostatke baby zena s košarom i bez. Imaš li tvrdu ili meku košaru? Ja sam vagala na kraju između metro i yoyo pa uzela metro, a sad npr yoyo i ostali imaju kinektore za druga kolica a jedini metro nema i sad mi krivo.

url=https://lilypie.com]

Mallla
    10. Ožujak 2022. 06:37

E Hvala ti Brontosaurica. Da što kažeš kao i Metro, samo eto razlika adapteri kod starog Metroa od prednosti. Ma gledala sam prije kupnje neku britansku sttanicu i tu sam kao vidjela da tvrde da je Metro za mrvu kvalktetniji pa je odluka pala na njega. Al mi se svidilo što yoyo sad ima i tu tvrdu košaru. Uglavnom zadovoljna sam ja s Metro i najdraža mi je ta opcija što prolazi i kroz ušicu igle što se kaže i što ih mogu dignuti iznad svoje glave, doslovno.
    Ima333 da baš beba, što će to biti u  kasnijim tjednima kad se sad tako izbacuje 😄

Erin
    10. Ožujak 2022. 07:57

Princess_Mimi

Mallla da, dogovorili smo. Prebacila sam se privatno skroz, uključujući i porod tako da nisu nikakve probleme radili. Dobila sam termin za razgovor sa anesteziologom koji će vidjeti hoće li me uspavati ili ćemo probati spinalnu (prošli put je bio hitan carski pa sam bila pod općom).
    Vbac sam sama rekla da ne bih pokušavala zbog problema s kicmom i slomljene trtice, jer vjerujem da bi na kraju opet završila na carskom, samo bi se izmucila i ja i oni 🙈😅

Pozdrav, imamo puno toga zajedničkog, baš sam se iznenadila!
    Ako želiš, javi mi se na animalsfriendly2021@gmail.com da podijelimo iskustva! Bit će mi drago 🤗💗

Princess_Mimi
    10. Ožujak 2022. 09:00

Erin

Princess_Mimi

Mallla da, dogovorili smo. Prebacila sam se privatno skroz, uključujući i porod tako da nisu nikakve probleme radili. Dobila sam termin za razgovor sa anesteziologom koji će vidjeti hoće li me uspavati ili ćemo probati spinalnu (prošli put je bio hitan carski pa sam bila pod općom).
    Vbac sam sama rekla da ne bih pokušavala zbog problema s kicmom i slomljene trtice, jer vjerujem da bi na kraju opet završila na carskom, samo bi se izmucila i ja i oni 🙈😅

Pozdrav, imamo puno toga zajedničkog, baš sam se iznenadila!
    Ako želiš, javi mi se naanimalsfriendly2021@gmail.com da podijelimo iskustva! Bit će mi drago 🤗💗

Slobodno tu napišeš, ako ti nije bed 😊 ima još cura sigurno koje će čitati, sa sličnim situacijama pa ćemo biti od pomoći 😅

Mallla
    10. Ožujak 2022. 09:23

Meni je svaki put do sad posteljica straga.
    Prva dva puta sam oko 16tt osjetila balončiće/ribicu al nisam bila sigurna, a baš gibanje iza 20tt. U prvoj isto nikad nisam uspila snimiti nešto a najviše što bi bilo da mi se zatrese trbuh jli naprave valovi. U drugoj bi se tako pojavile kugle al ništa pretjerano.
    Sad sam već u 14tt osjetila balončiće a već par dana osjećam naguravanje, ne vidi se ništa al ja osjetim da mi je "kamen" na jednoj strani ili kad se okrećem s boka na bok osjetim da mi npr. Smeta pa se micem ili guram rukom. Ovo mi se čini dosta aktivna beba.

Aries5
    10. Ožujak 2022. 11:02

Ljubomorna sam na sve vas koje vec osjetite bebe 🙈
    Znam da je jos rano sutra smo punih 15 tjedana i jos je prva trudnoca al jedva cekam da osjetim nesto 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• teichmmb
    10. Ožujak 2022. 11:05

Upravo mi stigao nalaz Panorame nakon 6 radnih dana, sve je uredno nizak rizik i dolazi nam još jedan dečko 💙
    Koja sreća i olakšanje 😊

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

• Tarry
    10. Ožujak 2022. 11:09

Teichmmb cestitam!! 
    Aries5 isto i ja ne mogu docekat osjetit nesto. Cak me hvata nek panika i strah jer jos nemam apsolutno nikakvih simptoma, cak su mi se pristici povukli. Ok jedino mi neka hrana smrdi i ne mogu ju jesti, ali neki bolovi ili da osjetim bilo sto nista, a vec sam 14 ipol tjedana. Kako vi ostale? Imate li neke simptome lo kojima znate da je sve u redu?

• Tarry
    10. Ožujak 2022. 11:18

Svako malo placem ali i inace me sve rastuzi tako da mi nije nist cudno🤷🏽‍♀️

Aries5
    10. Ožujak 2022. 11:20

Tarry

Teichmmb cestitam!!
    Aries5 isto i ja ne mogu docekat osjetit nesto. Cak me hvata nek panika i strah jer jos nemam apsolutno nikakvih simptoma, cak su mi se pristici povukli. Ok jedino mi neka hrana smrdi i ne mogu ju jesti, ali neki bolovi ili da osjetim bilo sto nista, a vec sam 14 ipol tjedana. Kako vi ostale? Imate li neke simptome lo kojima znate da je sve u redu?

Jedini simptom su mi osjetljive grudi i trbuscic 
    Opcenito kako sam usla u 14.tjedan osjecam se puno bolje imam vise energije nisam tolko pospana 

Teichmmb cestitam 💙 jos jedan deckic pa mi tu imamo pravu nogometnu momcad 🙈 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.