Sunny cestitam 🥰 dobro nam došla ♥️
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Evo ja sam pravi primjer kako kisobran kolica mogu na sve terene. Zivim na otoku, u gradicu sa ne bas najboljom cestom i na vrh brda. Kopali su nam i kanalizaciju nedavno a kisobran kolica ne zapinju niti sekunde niti imam osjecaj da ce se raspasti. Razlika izmedu njih i sportskog dijela obicnih kolica je nebo zemlja!
Kao sta je granger rekla, konstrukcija je puuuuuno laksa, kotacici mali, stanu di bilo. Moja imaju kao i remen pa ih mogu kao staviti na rame i tako nositi dijete u ruci dok se penjem na skale bez da nosam kolica u drugoj.
Punopunopuno prakticnija od sportakog dijela, ja sam ga koristila mozda 15ak dana. Ma ne mogu vam uopce opisat razliku, vidit cete i sami.
Sta se tice narucivanja sa neta, kako sam sa otoka i tu nemamo apsolutno nikakve trgovine s djecjom opremom a lutanje po Splitu u visokoj trudnoci mi nije bilo zabavno, ja sam sve narucila. Apsolutno sve, od 3u1 kolica, kisobran kolica, autosjedalice, krevetica, robice.. ma sve.
Uglavnom, kosaru cete definitivno koristit ali poslije toga sam ja za kisobran kolica. Ma spas.
Zaboravila sam napomenuti da sve ovisi i o samoj kvaliteti kisobran kolica. Ona za 500kn sigurno nece moci na terene svakakve. Moja su kinderkraft i kazem, na sve zive terene smo isli, i sljunak u parku, makadami i cak i na plaze bi ga dogurala kad je bio mali a teglila sam jos sto stvari.
Dobrodošla Sunny, pratila sam temu jer sam i sama trebala biti kandidat za mpo ali evo u čekanju prvog postupka dogodila se prirodna trudnoća 🙂
Mi smo kupili 3u1 Peg Perego Pop up book i moram priznati da sam bila prezadovoljna, koristili smo ih jako dugo i na svim mogućim terenima, a sada ćemo ih koristiti i za ovu bebicu.
Imala sam i kišobran kolica kad je malac već bio veći ali meni je to bila nebo i zemlja što se tiče voznih karakteristika 😊
👱♂️ Adrian
🧑🦲 Noel
Morat ću napraviti popis svih ovih kolica o kojima pišete da ih pogledam. Vjerujem u iskustva onih kojih su isprobali puno više nego u ono što će mi reći u dućanu ili što ću ja u tih 15tak minuta u dućanu vidjeti.
Ovako sam sama malo istraživala i dosta su mi se dopala Cybex Gazelle S. Mislim, nisu ona meni toliko lijepa koliko mi se zanimljiva čini ideja da ih se može kombinirati na razne načine. Vidim da se tu dosta mama pita kako će s dvoje djece koja su mala, a i sama sam razmišljala da bih voljela imati dvoje djece sa manjom razlikom (nije pametno znam, ali šta ću kad sam tako kasno krenula) pa mi se nešto ovako čini zgodno za tu kombinaciju. Ne znam, ima netko da ima iskustva ili iskustva poznanika s njima?
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Ma prolaze Granger i 2u1 kolica, al u tom slucaju bolje kupit kvalitetu...mozes pogledat Joolz hub+ npr. I kolica slična njima. Opet napominjem sve to ovisi o vašim životnim navikama, željama, potrebama. Nisu kišobran kolica pri tom mislim na svu vrstu laganih kolica koja su lakša od 8kg baš za šume i šljunke, ok mogu proći al netko tko u tim terenima boravi često bit će zadovoljniji s kolicima s većim kotačima jer neće istreskat bebu. Osobno sam protiv kačenja jaja na kolica jer jaje i AS služe za vožnju u autu i nisu najbolja opcija da beba provodi previše vremena u tome. Naravno ako se ide autom to je nužnost i potreba ali u šetnji definitivno nije potreba. Opet tu je puno onih koji ipak to rade i nisu im djeca zbog toga manje zdrava. Zato kažem dobro vidjeti što vam je važno da kolica imaju/nemaju, kakvim terenima se gibate, gdje živite, stanu li vam kolica u gepek....itd itd. Bit će beba koje ne vole kolica ali i onih koje vole pa i to je nešto o čemu će ovisiti vaše iskustvo s kolicima. S dvoje djece i mojim leđima, penjanju kod mojih na 3 kat plu stepenice do zgrade, golf 6 a rodila sam u ljeto, htjela sam što laganija kolica, sklopiva jednom rukom, da mi idu iza sica od auta, da ja mogu držat bebu i sklopit kolica istovremeno, da se sva tkanina skida i pere i da mi budu od rođenja do kraja, zato sam se odlučila na kategoriju kišobran tj. Laka kolica. A gledala sam i te 2u1 kombinacije al mi je uvjet bio da se košara sklapa s kolocima pa sam gledala maxicosi zelia2. Znači točno sam znala što trebam, a to je bilo što praktičnije može biti. I razumijem sve vas koje ćete uzeti 3u1 biti zadovoljne i uživati, ali mnoge će na kraju reći slično kao kokolo ili ja, al to vas ne treba omesti u guštima već vam samo dati misao da dobro istražite što bi htjele. Da se npr polovno kupiti jako dobrih kolica.
url=https://lilypie.com]
Morat ću napraviti popis svih ovih kolica o kojima pišete da ih pogledam. Vjerujem u iskustva onih kojih su isprobali puno više nego u ono što će mi reći u dućanu ili što ću ja u tih 15tak minuta u dućanu vidjeti.
Ovako sam sama malo istraživala i dosta su mi se dopala Cybex Gazelle S. Mislim, nisu ona meni toliko lijepa koliko mi se zanimljiva čini ideja da ih se može kombinirati na razne načine. Vidim da se tu dosta mama pita kako će s dvoje djece koja su mala, a i sama sam razmišljala da bih voljela imati dvoje djece sa manjom razlikom (nije pametno znam, ali šta ću kad sam tako kasno krenula) pa mi se nešto ovako čini zgodno za tu kombinaciju. Ne znam, ima netko da ima iskustva ili iskustva poznanika s njima?
Da da Gazelica ti je vrh od kolica, jako dobra i sve što ih znam su zadovoljni njima. I sama sam ih gledala sada. Pogotovo ako planiraš 2 bebe za redom to bi ti onda bila baš dobra odluka.
Znači sad sam gledala njih, Jane twinlink i PegPrego book....od ovih šta su za dupliće
I još da dodam budući da su to relativno nova kolica moglo bi oh uskoro biti polovno za dobru cijenu iako i ovako nisu pre skupa. Cijenom su mi prihvatljiva.
Ma svaka zena je razlicita i svaka beba je razlitica normalno da nije svakome sve prakticno i dobro. Sigurna sam da je svakoj mami vazno da su okej cijene, lagana, prakticna. Da svima odgovara sve postojala bi 1-2 kolica a ne 10 marki i 100 modela. Svaka ce kupit ono sto misli da je najbolje a kasnije mozda bude mozda nebude zadovoljna. Na kraju krajeva kupuje za svoje novce a ne za tude. Ista stvar je sa svom mogucom drugom opremom. Netko je za klokanicu netko nije, netko je za maramu netko nije, netko je za perive pelene netko za jednokratne, jedni su za pampers drugi su za puffies i tako u nedogled
Svaki savjet je dobro dosao zato i jesmo tu 😂
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Zenice drage citam poruke ali ne stignem sve popratit. Da vas pitam, ima li koja iskustva sa Ureaplasmom u trudnoci ili da zna nesto o tome? Dobila sam antibiotik za to pa me zanima kakva su vasa iskustva 😊
➕ 7.1. 22.
3.2. 22. ♥️
Termin 17.9.
Sortiraj odgovore
Najstariji