Kad smo kod snova, zanima me kako vi žene spavate? Je li imate dobar san? Ja sam i sad i inače spavalica pa mogu spavati uvijek i svugdje reklo bi se ,ali mene muče poze. Naučila sam spavat u jednoj pozi, takozvanoj četvorci na trbuhu. Kao Supermen u snu 😂 aliii trebala bih se učiti spavati na boku a to mi ne ide baš pa mi i snu smeta. U kakvoj vi pozi spavate
Ja sam koma sta se tice spavanja od pocetka trudnoce. Ajde sta se ne mogu namjestit ali budim se kao beba, svako sat ipo, dva. Neizdrzivo je vise. Nekad radi piskenja al uglavnom se probudim onako bezveze, sama od sebe. I smeta mi sve kad spavam, ali sveee. Najmanji zvuk, svijetlo, muzeve noge, hrkanje, ludiiiiiiim.
Sinoc sam se probudila u 3 i zaspala tek oko 6.
Place mi se od umora.
Ima koja kakav savjet? Ista? Rijeci utjehe bar da ce proc? Jel mi mozda moze biti povezano sa duphastonom? U prvoj trudnoci sam spavala ko top.
Ima333 mislim da to ne vrijedi u slucaju spavanja 😅
Hahaha dobraa 🤭
Ja sam bas pricala s mamom neki dan o tome i pitam ja nju kad je pocela opet normalno spavat jer nas je troje, ona meni lijepo " 2020. kad si se i ti zadnja udala i sluzbeno odselila" hahaha
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Vezano za cijepljenje, Leo je dobio zadnje sa godinu i 4 mj. Sljedeće nam je sa 5 godina. Jedino ima jedno koje je u Irskoj obavezno a u Hrvatskoj nije, to još nisam sigurna hoćemo li ići...
.
Snovi 🙈 takve gluposti sanjam da je to čudo 😂 sama sebi se čudim 😅
Kad smo kod snova, zanima me kako vi žene spavate? Je li imate dobar san? Ja sam i sad i inače spavalica pa mogu spavati uvijek i svugdje reklo bi se ,ali mene muče poze. Naučila sam spavat u jednoj pozi, takozvanoj četvorci na trbuhu. Kao Supermen u snu 😂 aliii trebala bih se učiti spavati na boku a to mi ne ide baš pa mi i snu smeta. U kakvoj vi pozi spavate
Ja sam koma sta se tice spavanja od pocetka trudnoce. Ajde sta se ne mogu namjestit ali budim se kao beba, svako sat ipo, dva. Neizdrzivo je vise. Nekad radi piskenja al uglavnom se probudim onako bezveze, sama od sebe. I smeta mi sve kad spavam, ali sveee. Najmanji zvuk, svijetlo, muzeve noge, hrkanje, ludiiiiiiim.
Sinoc sam se probudila u 3 i zaspala tek oko 6.
Place mi se od umora.
Ima koja kakav savjet? Ista? Rijeci utjehe bar da ce proc? Jel mi mozda moze biti povezano sa duphastonom? U prvoj trudnoci sam spavala ko top.
Pijem ga i ja i to mi je čak palo na pamet isto..ali tko će znat. Isto se dizem svako koji sat ,piškim ili mi smeta svjetlo ili se ne mogu namjestit dakle, suosjećam s tobom. 🙊 Ostaje nam samo ljubav prema ovoj mrvi u stomaku jer inače bi već poludila 😂😂
➕ 7.1. 22.
3.2. 22. ♥️
Termin 17.9.
Huh, znaci puno nas je sta ne spavamo, horooor!
A meni je palo na pamet to sa duphastonom jer ga nisam bila pila nekih 5 dana i tad sam skroz ok spavala. I onda opet pocela piti i opet nespavanje.. mozda i ima neke veze, nadam se da cemo se naspavat kad ga prestanemo pit bar 😁
Meni su kolica samo kolica. Bitno da prevezem bebu od točke a do točke b. Na njuškalu su dostupna vec od 500 kn.
Od stimulacije imam dva kila viška i od tad ne mogu zakopčati hlače tako da sam vec pocela nositi trudničke.
Kod mene su mučnine večernje, a počela je i žgaravica. Dižem se par puta na wc pa ako me tada uhvati žgaravica, onda ne mogu zaspati dugo.
Nemam ja nesanicu, nikad u zivotu nisam imala noc u kojoj nisam mogla zaspat, a bome mi ni po danu nije problem 😂 ja i muz smo se bas nasli po tome, mi smo onoj kategoriji nije mi problem zaspat problem mi je dici se iz kreveta 🙈 jedino me opsjedaju ti roboti al isto probudim se okrenem na drugu stranu i dalje zaspim bez problema uzivam dok ne dode beba a sad kak smo oboje pospanci nadam se da ce i beba biti 🤷♀️
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Cure bila sam na pregledu dns, sve je ok i stigao nam je nifty, sve je dobro, nizak rizik i curica je!🌸💖
Jeeejjj Tarry slavimo curicu 😁👍💪 neka malo razbije plavilo!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji