Ajme koliko info o kolicima 🙈 sad me uhvatila panika jer nisam još ni počela istraživati 😂
.
Sto se simptoma tiče.. sad je neko zatišje. Prošao me umor (iako ako imam malo vise aktivnosti/obaveza tokom dana navečer se bas srušim u krevet od umora). Mučnina vise nema.. dođe mi tu i tamo kroz dan neki “čudan feeling” ali to prođe kroz pola sata. Grudi me ponekad bole ujutro (ali isto puno manje nego prije). Jedino je iscjedak uporan 🤦🏼♀️
.
Meni je od prvog do drugog pregleda zapisao +3kg ali zapravo ne znam koliko sam imala prije trudnoće i vrlo vjerojatno tih +3 nije točno. Vidjet ću sad na idućem pregledu. Imam osjećaj kao da kroz dan pojedem i manje nego prije ali.. vaga će pokazati.
.
Čestitke curama na urednim pregledima u međuvremenu 🥳
💁🏼♀️ 35 / 🙋🏻♂️ 25 (😊)
31.12. ➕
20.01. (6+5) uzv pokazuje ❤️
07.09. 💙
Ništa kovid i koviljka su imena za nas 🤣🤣🤣
Ima333 ide neko jaje na Cybex al ne znam koje nisam detaljnije gledala. Treba i pogledat može li sportsko u nulti položaj.
Chivasy12 da najbolje pogledati u živo, sad su Metro, Babyzen, Leclerc i Nuna izbacuje nešto novo, a onda ima i Kinderkraft i ovaj Cybex to je sve slična kategorija. I najčešće na proljeće izbacuju nove modele pa nije ni to loše sačekati. Ovi nedostatci su nešzo što sam savladala onako u praksi, produljuje vrijeme montiranja za minutu, eto samo su mogli bolje osmislit to.
Aries ja općenito volim MaxiCosi pa bi glas dala njima iako sam pristrana.
Kokolo ako noste primili s 1.5 god onda je to to onak DiTePerTe tako nekako, a zadnje MoPaRu ili MMR je s 5 godina.
url=https://lilypie.com]
Mallla zadnje je primio ono koje se prima sa godinu dana i primio je s godinu i par dana. Nakon toga mi pedijatrica uopce vise nije spominjala cjepiva do danas. A ja sam mislila da vise nema cjepiva nego da je iza onog s godinom tek to sa 5. Ali eto, svaki dan naucis nesto novo 😁
Ic cemo odma iduci tjedan jer ocito kasnimo skoro godinu dana! A uvijek smo sve na vrijeme, uredno.
Kad smo kod kilaže ja san u prvoj +16, u drugoj +12, a sad ćemo vidjeti. Ono što je kod mene "zahvalno" je oblik tijela pješčani sat i visina pa kad sam i debela, a jesam to se i ne vidi baš. Al isto što kaže Brontosaurica pocmu patit leđa, kosti, zglobovi....
U prve dvi sam imala puno jače mučnine i gubila kg prva 4 mj, naravno do kraja se to nadoknadi, a nisam baš bila papalica iako inače jesam, volim jako hranu, uživam u njoj. A sad sam puno veća papalica i malo me strah što će to bit a nije da sam nešto dobra u samokontroli. Ipak gin isto ništa ne govori, sve im je do sad prihvatljivo i kao bitno da ne dobivam puno kg po mjesecu, a što će ukupno bit dosta to kao nije frka.
Ja sanjala noćas da sam rodila još jednu curicu ranije i da sam joj iz nosa izvadila neku plastiku i konac, kao brojim prste i na nogama vidim da ima 1 palac više i kao mislim si ma sve zlo u tome neš ti još jednog palca 🤣 kakav san....moje trudnoće i snovi su za snimanne filmova.
Kad smo kod kilaže ja san u prvoj +16, u drugoj +12, a sad ćemo vidjeti. Ono što je kod mene "zahvalno" je oblik tijela pješčani sat i visina pa kad sam i debela, a jesam to se i ne vidi baš. Al isto što kaže Brontosaurica pocmu patit leđa, kosti, zglobovi….
U prve dvi sam imala puno jače mučnine i gubila kg prva 4 mj, naravno do kraja se to nadoknadi, a nisam baš bila papalica iako inače jesam, volim jako hranu, uživam u njoj. A sad sam puno veća papalica i malo me strah što će to bit a nije da sam nešto dobra u samokontroli. Ipak gin isto ništa ne govori, sve im je do sad prihvatljivo i kao bitno da ne dobivam puno kg po mjesecu, a što će ukupno bit dosta to kao nije frka.
Ja sanjala noćas da sam rodila još jednu curicu ranije i da sam joj iz nosa izvadila neku plastiku i konac, kao brojim prste i na nogama vidim da ima 1 palac više i kao mislim si ma sve zlo u tome neš ti još jednog palca 🤣 kakav san….moje trudnoće i snovi su za snimanne filmova.
Jooj snovi, od nedjelje me svaku noc napadaju roboti koji pljackaju ljude ali svaku noc u isto doba (a znam jer se nakon toga probudim) 😂😂😂
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Aries ti ćeš sanjat da si rodila robota 🤣🤣 ma ti snovi u trudnoći su tako čudni da je to pre smiješno!
Upravo mi stigao nalaz Panorame nakon 6 radnih dana, sve je uredno nizak rizik i dolazi nam još jedan dečko 💙
Koja sreća i olakšanje 😊
Cestitammm 🥰🥰
➕ 7.1. 22.
3.2. 22. ♥️
Termin 17.9.
Kad smo kod snova, zanima me kako vi žene spavate? Je li imate dobar san? Ja sam i sad i inače spavalica pa mogu spavati uvijek i svugdje reklo bi se ,ali mene muče poze. Naučila sam spavat u jednoj pozi, takozvanoj četvorci na trbuhu. Kao Supermen u snu 😂 aliii trebala bih se učiti spavati na boku a to mi ne ide baš pa mi i snu smeta. U kakvoj vi pozi spavate
➕ 7.1. 22.
3.2. 22. ♥️
Termin 17.9.
Kad smo kod kilaže ja san u prvoj +16, u drugoj +12, a sad ćemo vidjeti. Ono što je kod mene "zahvalno" je oblik tijela pješčani sat i visina pa kad sam i debela, a jesam to se i ne vidi baš. Al isto što kaže Brontosaurica pocmu patit leđa, kosti, zglobovi….
Ja sanjala noćas da sam rodila još jednu curicu ranije i da sam joj iz nosa izvadila neku plastiku i konac, kao brojim prste i na nogama vidim da ima 1 palac više i kao mislim si ma sve zlo u tome neš ti još jednog palca 🤣 kakav san….moje trudnoće i snovi su za snimanne filmova.
Jooj snovi, od nedjelje me svaku noc napadaju roboti koji pljackaju ljude ali svaku noc u isto doba (a znam jer se nakon toga probudim) 😂😂😂
Aries ti ćeš sanjat da si rodila robota 🤣🤣 ma ti snovi u trudnoći su tako čudni da je to pre smiješno!
E a prije 2-3 mjeseca kupili robota koji usisava, i sad svako jutro kad se spustam iz sobe prvo gledam dal je robot na mjestu 😂😂
Neko jutro se muz probudio prije i premjestio ga sa baze u kuhinju ja sam se skoro srusila kad sam vidjela da ga nema 🙈😂
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji