Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    missmama91
    12. Ožujak 2022. 07:49

Čestitke svima na uspjesnim pregledima i tarry cestitke za zdravu curicu!!napokon cura u 2022 😆..
    Mene sada nije bilo neko vrijeme,nisam uspjela sve popratiti..ja sam u ovoj trudnoci stalno u strahu,ne mogu se opustiti..nakon uzimanja papa testa sam imala krvavi iscjedak 4 dana i onda sve bilo ok..i sada sam nakon vaginalnog pregleda opet imala kao krvavi iscjedak,onako sluzavo pomijesano s roskastim(ispricavam se na detaljima) i to me prepalo..ginekolog mi prepisao duphaston za svaki slucaj i sada cekam 29ti za pregled. ..vidim da dosta vas pije duphaston...jeste imale mozda iskustva s krvavim iscjetkom nakon pregleda?
    ..vidim da se vec naveliko prica o kolicima.Ja od sina imam joolz day(od 2015 g)..vise nema tog modela,sada su noviji i cijene su brutalne..ja sam bila jako zadovoljna jedino sto su jako teske i glomazne i imala sam problema s njima po Zg se kretati zbog toga..da ne pricam iz auta ih vuc i stavljat u auto,kicma mi je otisla..nisu bas prakticna,ali kosara za dugu setnju je odlicna..sada ih planiram koristiti do tipa 6 mj i onda kupiti kisobran kolica..svidjaju mi se easywalker miley..i obavezno cu uloziti u klokanicu ergobaby..

👨‍👩‍👦
    🚴 5g
    Hipotireoza- Eutirox
    missed ab. 12/20 10TT
    missed ab. 4/21 8TT
    12/21 ➕
    Inhixa 💉
    1/22 imamo♥️🌈
    Qualified® 90 ✔️ 💙

• Tarry
    12. Ožujak 2022. 08:23

Hvala cure! 🤗🤗 
    Sto se tice krvi, imala sam oko 6, 7.tj nekih tjedan dana i manje, uzimala vaginalete utrogestan, vise ne uzimam. Ocito te bas ozlijedio pa zato imas krvi. Mene ti vaginalni pregledi bas bole, a mora kao to napravit da vidi jesam otvorena, i jucer je ali sva sreca nema krvi, iako je bol bila prilicna.

AmelieClariss
    12. Ožujak 2022. 08:57

missmama91

Čestitke svima na uspjesnim pregledima i tarrycestitke za zdravu curicu!!napokon cura u 2022 😆..
    Mene sada nije bilo neko vrijeme,nisam uspjela sve popratiti..ja sam u ovoj trudnoci stalno u strahu,ne mogu se opustiti..nakon uzimanja papa testa sam imala krvavi iscjedak 4 dana i onda sve bilo ok..i sada sam nakon vaginalnog pregleda opet imala kao krvavi iscjedak,onako sluzavo pomijesano s roskastim(ispricavam se na detaljima) i to me prepalo..ginekolog mi prepisao duphaston za svaki slucaj i sada cekam 29ti za pregled. ..vidim da dosta vas pije duphaston…jeste imale mozda iskustva s krvavim iscjetkom nakon pregleda?
    ..vidim da se vec naveliko prica o kolicima.Ja od sina imam joolz day(od 2015 g)..vise nema tog modela,sada su noviji i cijene su brutalne..ja sam bila jako zadovoljna jedino sto su jako teske i glomazne i imala sam problema s njima po Zg se kretati zbog toga..da ne pricam iz auta ih vuc i stavljat u auto,kicma mi je otisla..nisu bas prakticna,ali kosara za dugu setnju je odlicna..sada ih planiram koristiti do tipa 6 mj i onda kupiti kisobran kolica..svidjaju mi se easywalker miley..i obavezno cu uloziti u klokanicu ergobaby..

Imalo nas je dosta ovdje barem neki krvavi iscjedak. Ja prva, imala sam u 7. Tjednu pa u 10.opet koji je trajao 10 dana otprilike. Na kraju se ispostavilo da imam mali hematom.koji je sada u nestajanju ali jos uvijek pijem dufaston iako sam 13.tjedan. jedva cekam prestat, nervira me mislit 3 puta dnevno na njega 😂 

➕ 7.1. 22.
    3.2. 22. ♥️
    Termin 17.9.

missmama91
    12. Ožujak 2022. 09:45

Znaci nisam jedina...ja u prvoj trudnoci nisam nikad imala osim pred kraj kada bi provjeravali plodnu vodu,onda sam uvijek bila i to dosta krvava...a u zadnje dvije trudnoce koje su zavrsile spontanim,u prvoj sam prokrvarila lagano pa prestalo i nakon nekoliko dana krenulo jace i to je bilo to..u drugoj nisam,tako da sam svjesna da to nista ne mora znaciti,...jos kako je svaki put nakon pregleda ustvari krvavi iscjedak,ali ne mogu si pomoc...strah i panika me unistavaju psihicki 😑

👨‍👩‍👦
    🚴 5g
    Hipotireoza- Eutirox
    missed ab. 12/20 10TT
    missed ab. 4/21 8TT
    12/21 ➕
    Inhixa 💉
    1/22 imamo♥️🌈
    Qualified® 90 ✔️ 💙

• Kokoloo
    12. Ožujak 2022. 09:54

Tarry cestitke na curici 💕 ko zna, mozda se sad zaredaju curice!
    Kad su vam pregledi? Meni je u ponedjeljak i znam da je Ruli u utorak. Jel jos komu blizu pregled? 😁

Aries5
    12. Ožujak 2022. 10:11

Tarry cestitke na curki 💕 sad imamo cak dvije 🙈

Pregled nam je 24.3. nikad proc vrijeme izmedu pregleda 🙄 muz se nada da ce saznat spol ja se nadam da se nece vidjet 🤭🤭

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Granger
    12. Ožujak 2022. 10:14

Evo nam još jedne curke... 🥳 Ja noćas sanjala da su došli rezultati Niftya. Pisalo je: NIJE CURA. Umrli smo od smijeha ujutro. 
    Mi smo škicnuli u srijedu prije vađenja krvi za Nifty malo ultrazvukom i sve je okej. Veličina točno u dan sa ZM. Nuhalni i nosna kost sve okej na UZVu. Sljedeći pregled nam je 28.3. Prije toga kontroliramo jedino faktore zgrušavanja krvi da vidimo jel treba mijenjat terapiju. 
    Ja do sad srećom nisam imala ništa krvi, preglede ni ne osjetim. Baš mi je strašno da pregled izazove krvarenje. Jel to doktor komentira?
    Miss_mama budući da je nakon pregleda sigurno su samo neka mikrooštećenja sluznice. Zar nije da će nakon 15 tt početi s UZV preko trbuha? Možda tada budeš opuštenija. 

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

• Nora67
    12. Ožujak 2022. 10:16

Pozdrav! Da li je neka od vas vec radila Nifty/ Panoramu? Sada sam 9+2 i ginekolog mi je rekao da dodjem za 2-3 tjedna pa cemo napraviti. Pitala sam zasto ne ranije (jer pise da moze od 10.-og tjedna),kaze obzirom da imam visak kilograma da ce tocnije biti ako se radi 12tjedan. Kad ste vi radile?

Mallla
    12. Ožujak 2022. 10:33

Joj ja samo "znam" teoriju o krvarenju nakon pregleda, nemam iakustvo, navodno je to normalno tj puknu žilice i znam cure kojima je tako bilo. A i moja dr. Bi prije upozorila kao ako bude krvi ne plaši se to je zbog pregleda.
    A moja dr. Uvijek prvo prstima pregleda vaginalno a onda na uzv preko trbuha.

url=https://lilypie.com]

• Tarry
    12. Ožujak 2022. 10:38

Nora i po mom misljenju je rano, treba biti barem puni 10.ti ili najbolje 12.tjedan kako ti je sugerirano.

Mallla da tako je i meni napravio jucer a i s 10 tjedana prije mjesec dana, prvo vaginalni i onda preko trbuha uzv.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.