Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kokoloo
    06. Ožujak 2022. 18:06

Zvonkobonko ja sam bila nedavno zapratila una.bridged i stvarno ima korisnih postova i informacija!
    Ona je inace doula tako da stvarno zna dosta toga. Taman je rodila prije mjesec dana pa se bavi sad i postpartumom. Bacite oko svakako, ne skodi!

• Kokoloo
    06. Ožujak 2022. 18:10

E i da, iz Hrvatske je i definitivni ne uljepsava stvari nego ih stvarno pokazuje onako kako jesu. I volim sta cesto ima askove i odgovara na svakakva pitanja i tu dosta toga novog pohvatam 😁

Ina1011
    06. Ožujak 2022. 18:24

zvonkobonko

Cure jel pratite neke "influencerice" za trudnocu/porod i tome slicno?
    Meni u zadnje vrijeme instagramov algoritam (malo sam ovisna, priznam!) bas izbacuje reelse o djeci, porodu, dojenju i sl…

Ne pratim ništa određeno ali isto me na sve strane bombardiraju sa info o trudnoći/porodu... pa oglasi za dječju opremu, trudničku robu...  
    .
    Nego.. da vas pitam.. koje dnevne uloške koristite? Ja sam dosad (i prije trudnoće) koristila Libresse (neki zeleni, pojedinačno pakirani) ali sad kao da su mi preplastični i imam osjećaj da mi dolje ništa ne diše.  Obzirom da je iscjedak skoro stalno prisutan (pogotovo ako negdje idem i više se krećem) ne mogu bez uloška.

💁🏼‍♀️ 35 / 🙋🏻‍♂️ 25 (😊)
    31.12. ➕
    20.01. (6+5) uzv pokazuje ❤️
    07.09. 💙

Aries5
    06. Ožujak 2022. 18:30

zvonkobonko

Aries5 ma svjesna sam ja nasih bolnica i mogucnosti. Al ima dosta tih stvari tipa sta jesti u trudnoci, u postpartumu. Ta ulja isto ne znam cemu sluze tocno al se svasta nesto spominje. Znam da je sam porod bolnicki, al ima dosta tih "selfcare" stvari koje sam voljna pokusat, nije da imam sta izgubit.
    Opcenito jel citate neke knjige, pripremate se nekako? Ja bas jos nisam krenila s tim, al mislim da bi se trebala spremati na neki nacin? (Mozda je to za kasnije faze, ne znam)

Evo mi gledamo svaku nedjelju dm bebecedu (makar ima najmanje o bebama al dobro haha) odlucili smo iznad 18.tjedna citati price bebi prije spavanja jer smo negdje procitali da takva nekakva rutina moze pomoci kasnije u bebinoj rutini uspavljivanja a i muz misli da ce se vise povezati sa bebom na taj nacin
    Sa nekom konkretnijom literaturom jos nismo krenuli,  planiramo iza Uskrsa malo vise ali zato skoro svaki dan gledamo tapete za sobu, zavjese, krevetice, kadice, kolica, odjelca i ostalo 🤦🏽‍♀️

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Aries5
    06. Ožujak 2022. 18:34

Ina1011

zvonkobonko

Meni u zadnje vrijeme instagramov algoritam (malo sam ovisna, priznam!) bas izbacuje reelse o djeci, porodu, dojenju i sl…

Ne pratim ništa određeno ali isto me na sve strane bombardiraju sa info o trudnoći/porodu… pa oglasi za dječju opremu, trudničku robu…
    .
    Nego.. da vas pitam.. koje dnevne uloške koristite? Ja sam dosad (i prije trudnoće) koristila Libresse (neki zeleni, pojedinačno pakirani) ali sad kao da su mi preplastični i imam osjećaj da mi dolje ništa ne diše. Obzirom da je iscjedak skoro stalno prisutan (pogotovo ako negdje idem i više se krećem) ne mogu bez uloška.

Isti problem, cak stavljam ako vise pospremam po kuci, a pogotvo ako izlazim iz kuce.. isprobala sam slucajno od Violete Air fit i meni su top, imam osjecaj da koza dise a lagani su da ni ne osjetim 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• lusika
    06. Ožujak 2022. 18:59

Pozdrav cestitam svima na plusicima...evo ja se pridruzujem kao rana trudnica 4+4...zanima me kada ste isle na prvi plegled???

Prva trudnoca 2018 

AmelieClariss
    06. Ožujak 2022. 19:21

Ina1011

zvonkobonko

Ne pratim ništa određeno ali isto me na sve strane bombardiraju sa info o trudnoći/porodu… pa oglasi za dječju opremu, trudničku robu…
    .
    Nego.. da vas pitam.. koje dnevne uloške koristite? Ja sam dosad (i prije trudnoće) koristila Libresse (neki zeleni, pojedinačno pakirani) ali sad kao da su mi preplastični i imam osjećaj da mi dolje ništa ne diše. Obzirom da je iscjedak skoro stalno prisutan (pogotovo ako negdje idem i više se krećem) ne mogu bez uloška.

Sto se tice iscjetka ja ga imam isto stalno, ali i prije T sam navikla na njega jer ocito mi je to prirodno. Svakako je sad povecan i mijenjam 2 puta dnevno otprilike gacice. Ne koristim uloske jer osobno mislim da naša mandarina treba disati, a to je tesko kroz uloske koji su s donje strane uvijek od nekog nepropusnog materijala. Svakako razumijem da ih vecina vas koristi jer nije ugodno osjetiti iscjedak, ali ako budes mogla probaj se naviknut bez njega sa uvijek kojim parom gacica u torbi ☺️

➕ 7.1. 22.
    3.2. 22. ♥️
    Termin 17.9.

Ina1011
    06. Ožujak 2022. 20:10

Aries, baš ću probati te od Violete.. sad kad si spomenula kao da sam ih negdje već vidjela kao preporuku pa sam zaboravila na njih. 
    .
    lusika čestitam na plusiću  ja sam bila prvi put na 6+5 i tad se već vidio i plod i srčana akcija
    .
    Amelie meni je isto i prije znao biti pojačan (ovisno o ciklusu) ali onda bi 2-3 dana nosila te dnevne i sve ok.. sad mi se naravno ne sviđa ideja nositi ih stalno. Gledam kad sam doma da ih ne stavljam ali onda znam i po 5 puta promijeniti gaćice ako sam više u pokretu jer me od uloška još više nervira taj osjećaj da mi je mokro. A kad "procuri" malo konkretnije onda mi probije sve, jedan dan sam na poslu imala lijepu mokru fleku na tajicama  
    .
    Kejsy, znam, zato i pitam jer se ne osjećam ugodno nositi ih toliko ali opet kad izlazim van ne usudim se ići bez njih. Eeeee vidiš, platneni mi zvuče odlično... ti si ih negdje kupila ili dala šivati?

💁🏼‍♀️ 35 / 🙋🏻‍♂️ 25 (😊)
    31.12. ➕
    20.01. (6+5) uzv pokazuje ❤️
    07.09. 💙

Aries5
    06. Ožujak 2022. 20:26

Ina1011

Aries, baš ću probati te od Violete.. sad kad si spomenula kao da sam ih negdje već vidjela kao preporuku pa sam zaboravila na njih.
    .
    lusika čestitam na plusićuja sam bila prvi put na 6+5 i tad se već vidio i plod i srčana akcija
    .
    Amelie meni je isto i prije znao biti pojačan (ovisno o ciklusu) ali onda bi 2-3 dana nosila te dnevne i sve ok.. sad mi se naravno ne sviđa ideja nositi ih stalno. Gledam kad sam doma da ih ne stavljam ali onda znam i po 5 puta promijeniti gaćice ako sam više u pokretu jer me od uloška još više nervira taj osjećaj da mi je mokro. A kad "procuri" malo konkretnije onda mi probije sve, jedan dan sam na poslu imala lijepu mokru fleku na tajicama
    .
    Kejsy, znam, zato i pitam jer se ne osjećam ugodno nositi ih toliko ali opet kad izlazim van ne usudim se ići bez njih. Eeeee vidiš, platneni mi zvuče odlično… ti si ih negdje kupila ili dala šivati?

Pa vjerujem da su platneni bolji za kozu al opet onaj osjecaj vlaznosti 🤔 nema mi goreg od toga

Lusika cestitam na plusicu 🥰 prije 6-7og tjedna mislim da ti nema potrebe jer ces samo zivcirati ako odes dok se ne cuje srceko (iz osobnog iskustva 🙈)

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• tara12354
    06. Ožujak 2022. 20:41

Aries5

Ina1011

.
    lusika čestitam na plusićuja sam bila prvi put na 6+5 i tad se već vidio i plod i srčana akcija
    .
    .
    Kejsy, znam, zato i pitam jer se ne osjećam ugodno nositi ih toliko ali opet kad izlazim van ne usudim se ići bez njih. Eeeee vidiš, platneni mi zvuče odlično… ti si ih negdje kupila ili dala šivati?

Pa vjerujem da su platneni bolji za kozu al opet onaj osjecaj vlaznosti 🤔 nema mi goreg od toga

Lusika cestitam na plusicu 🥰 prije 6-7og tjedna mislim da ti nema potrebe jer ces samo zivcirati ako odes dok se ne cuje srceko (iz osobnog iskustva 🙈)

Također potvrđujem odgovor ja sam otišla rano pa ludim evo 😂,nego zene jedem ja ali jedem nazor sve mi se gadi ima li mi pomoći a umar od gladi 😂😂 sve mi je fuujjjjjj i place mi se

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.