Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marta0109
    03. Ožujak 2022. 15:05

Pozdrav svima😊
    Evo nakon nekoliko mjeseci plusić i u mene. Već nekoliko dana osjećam lagane grčeve u, donjem dijelu stomka. Da li se ijednoj to događalo? Pregled mi je tek sljedeći petak. 

Ruli
    03. Ožujak 2022. 15:20

LuI. čestitam! Jeeej prva curica!
    Marta0109 dobrodošla! Pročitaj par stranica unatrag, cure su već pisale o tome. 
    Mallaa ajme da, slavimo dane bez mučnina :D Ja jedva čekam to drugo tromjesečje.

Alinutza
    03. Ožujak 2022. 15:44

LuI. cestitam na urednom pregledu i curici! 

• Nora67
    03. Ožujak 2022. 17:48

Marta0109

Pozdrav svima😊
    Evo nakon nekoliko mjeseci plusić i u mene. Već nekoliko dana osjećam lagane grčeve u, donjem dijelu stomka. Da li se ijednoj to događalo? Pregled mi je tek sljedeći petak.

Pozdrav :) ja isto imam grceve po par dana pa stanu i onda opet, zasad sve ok, 8 tjedana sam trudna

• Nora67
    03. Ožujak 2022. 17:50

Princess_Mimi

Nora67

Pozdrav svima! :)
    Trenutno sam trudna 8 tjedana,ovo mi je druga trudnoca,prva je bila 03/2020 i zavrsila missed ab 6+1..
    Zasad ok,malo mucnina nista strasno,bila sam na 6+2 na pregledu i sve ok. Pitanje - jedete li mozda onaj Gabriel kozji kefir? Ne pise na njemu da li je pasteriziran a ja ga obozavam i jedem par puta tjedno. I da dodam najcudnije zasad od svega ludo mi se jede parizer kojeg inace ne jedem😂😂 Suzdrzavam se😁

Dobrodošla 🥰
    Za taj sir ne znam, ali ako je pasteriziran smiješ ga jesti.
    Parizer isto, ako je umjereno i povremeno ne vidim zašto ne 🤷🏻‍♀️😅

Hvalaaa 🤗🥰😃

Mallla
    03. Ožujak 2022. 18:08

Op op čestitke na prvoj spišulji u grupi 🥰

url=https://lilypie.com]

• tara12354
    03. Ožujak 2022. 18:17

Čestitke na prvoi curi ❤️
    Takodjer cestitke novim curama a sto se tice bolova i grceva to sam ja najbolje odbolovala tako da normalno je😂😂

• tara12354
    03. Ožujak 2022. 18:18

Cure da se i ja javim ovih dana super nema mucnina ma ništa odlično se osjećam šetnja čisćenje po kuci ma milina trudnoca za poželjeti svakome,jedva čekam utorak da vidimo već to malo čudo i srce kako lupa😃😃😃😃🥰

AmelieClariss
    03. Ožujak 2022. 18:51

Zene drage evo mene danas s pregleda. Bebica raste, vidjela sam rukice i nogice. Hematom je u nestajanju i kaze dr da ga ima jos vrlo malo. Dobila sam upute za piti prenatal vitamine pa me zanima koje vi uzimate tj koje preporucate da nisu agresivni za zeludac

➕ 7.1. 22.
    3.2. 22. ♥️
    Termin 17.9.

Mallla
    03. Ožujak 2022. 20:01

AmelieClariss super na dobrom pregledu, meni je inače najdraži taj pregled kad prvi put vidiš malog čovjeka u sebi, ruke, noge, glavica, kičma, sve formirano. Ja imam od biorele čokoladice i Novalac prenatale al ne uzimam redovno. Inače Novalac mi se pokazao puno blaži za želudac nego Elevit, a jedino što mi malko stvrdne stolicu. Inače sam u trudnoćama aljkava s pijenjem prenatala, u početku zbog mučnina kasnije zbog tog što se ne sjetim ili mi taj dan želudac nije fit, uvijek neka izvlakuša. Zapravo u cijeloj trudnoći popijem 1 kutiju. Ali su mi npr bile spas nakon poroda, osjetna razlika u mom slučaju bez prenatala i s njima. Nisam za primjer znam, al jbg ima nas svakakvih 😑😄

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.