Pozdrav svima😊
Evo nakon nekoliko mjeseci plusić i u mene. Već nekoliko dana osjećam lagane grčeve u, donjem dijelu stomka. Da li se ijednoj to događalo? Pregled mi je tek sljedeći petak.
LuI. čestitam! Jeeej prva curica!
Marta0109 dobrodošla! Pročitaj par stranica unatrag, cure su već pisale o tome.
Mallaa ajme da, slavimo dane bez mučnina :D Ja jedva čekam to drugo tromjesečje.
Pozdrav svima😊
Evo nakon nekoliko mjeseci plusić i u mene. Već nekoliko dana osjećam lagane grčeve u, donjem dijelu stomka. Da li se ijednoj to događalo? Pregled mi je tek sljedeći petak.
Pozdrav :) ja isto imam grceve po par dana pa stanu i onda opet, zasad sve ok, 8 tjedana sam trudna
Pozdrav svima! :)
Trenutno sam trudna 8 tjedana,ovo mi je druga trudnoca,prva je bila 03/2020 i zavrsila missed ab 6+1..
Zasad ok,malo mucnina nista strasno,bila sam na 6+2 na pregledu i sve ok. Pitanje - jedete li mozda onaj Gabriel kozji kefir? Ne pise na njemu da li je pasteriziran a ja ga obozavam i jedem par puta tjedno. I da dodam najcudnije zasad od svega ludo mi se jede parizer kojeg inace ne jedem😂😂 Suzdrzavam se😁
Dobrodošla 🥰
Za taj sir ne znam, ali ako je pasteriziran smiješ ga jesti.
Parizer isto, ako je umjereno i povremeno ne vidim zašto ne 🤷🏻♀️😅
Hvalaaa 🤗🥰😃
Čestitke na prvoi curi ❤️
Takodjer cestitke novim curama a sto se tice bolova i grceva to sam ja najbolje odbolovala tako da normalno je😂😂
Cure da se i ja javim ovih dana super nema mucnina ma ništa odlično se osjećam šetnja čisćenje po kuci ma milina trudnoca za poželjeti svakome,jedva čekam utorak da vidimo već to malo čudo i srce kako lupa😃😃😃😃🥰
Zene drage evo mene danas s pregleda. Bebica raste, vidjela sam rukice i nogice. Hematom je u nestajanju i kaze dr da ga ima jos vrlo malo. Dobila sam upute za piti prenatal vitamine pa me zanima koje vi uzimate tj koje preporucate da nisu agresivni za zeludac
➕ 7.1. 22.
3.2. 22. ♥️
Termin 17.9.
AmelieClariss super na dobrom pregledu, meni je inače najdraži taj pregled kad prvi put vidiš malog čovjeka u sebi, ruke, noge, glavica, kičma, sve formirano. Ja imam od biorele čokoladice i Novalac prenatale al ne uzimam redovno. Inače Novalac mi se pokazao puno blaži za želudac nego Elevit, a jedino što mi malko stvrdne stolicu. Inače sam u trudnoćama aljkava s pijenjem prenatala, u početku zbog mučnina kasnije zbog tog što se ne sjetim ili mi taj dan želudac nije fit, uvijek neka izvlakuša. Zapravo u cijeloj trudnoći popijem 1 kutiju. Ali su mi npr bile spas nakon poroda, osjetna razlika u mom slučaju bez prenatala i s njima. Nisam za primjer znam, al jbg ima nas svakakvih 😑😄
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji