Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kokoloo
    08. Ožujak 2022. 11:33

A13 mislim da ti je to sve normalno. I ja sam imala prilicno jaka probadanja i zatezanja u pocetku, i sad ih jos povremeno imam. 
    Ja sam isla na pregled s 4+3, preprerano ali zato sta sam imala neki svrabic dolje pa mi je dao ginic vaginalete da rijesimo. Tad se naravno nista nije vidilo. I onda sam drugi put isla sa 6+1 jer sam imala smedi iscjedak i tad se vidilo srce.
    Tako da mislim da ti nije rano ic u sedmoj sedmici, trebalo bi se vec srce vidit. 

• a13
    08. Ožujak 2022. 11:40

tara12354

a13

tara12354

a13

Pozdrav mame i buduće mame
    Mi smo u petoj sedmici, prva trudnoća pa imam mnooogoo pitanja i nedoumica. Nadam se da nisam fulala temu, bebica stiže početkom novembra ako Bog da.
    Kakve ste imale simptome u ovom periodu, ako ste imale ikakve? Kod mene se javlja samo pojačana žeđ, umor i lagani bolovi u jajnicima i ponekad leđima. Bolovi nisu jaki ali se jave par puta dnevno. Također nadutost i zatvor. Da li je neka imala slične simptome?

Ja sam imala isteee simptome ali baš iste,i kad sam otišla kod doktora bila mi je trudnoća manja od one po menstruaciji ali je sve bilo uredu pa mi je zakazala termin za 2 sedmice jer bi se tad trebala vidjeti i beba i srce kako kuca ❤️ a to je u utorak,a za bolove se ne sikiraj isto mi je bilo i dokt mi je rekla da je to sve norm ako se ja osjecam dobro

Inače imam uredne i u dan tačne cikluse i ovulacije (čak je osjetim svaki put, imam bolove), prvi test sam radila jako rano, 3 dana prije očekivane menstruacije i već se vidjela sjena, a poslije 2 dana i prava roza linija 😊
    Kolika god da je trudnoća, samo da bude sve uredu, danas su baš učestali grčevi pa sam se malo zabrinula, primjetila sam kad mirujem da nestanu. Pregled još nisam zakazala, još uvijek je rano, mislila sam sačekati osmu sedmicu.

E tako i je i kod mene bilo kada mirujem ništa,ali ne brini se sve je to normalno kao sto vidis ima još zena sa istim iskustvima🥰

Je li danas pregled? 😍
    Nadam se da je sve uredu, piši nam ❤️

• Kokoloo
    08. Ožujak 2022. 11:40

Evo mog stomaka sa 14 tjedana! https://ibb.co/9WXhTGg
    Stvarno se vidio, uzivo mozda cak i malo vise. 
    A evo ga i sa 38 tjedana, znaci jos 2 tjedna nakon je bio jos veci! https://ibb.co/6wV0QTB
    Kazem vam, ogroooomna sam bila 😁

• Tarry
    08. Ožujak 2022. 13:25

Da kokoloo bas ti se lijepo vidi s 14 tjedana, ja se vec pitam jel sve ok jer mi se jos nista ne vidi a presla sam taman 14 tjedana. Inace sam mrsava pa bas zato sam mislila da ce se prije vidjet, vidi se doslovno samo navecer ali sad vise nisam ni sigurna je li tak bio u prije trudnoce malo izbocen.

• Kokoloo
    08. Ožujak 2022. 13:29

Ajoooj nemoj se brinuti oko toga, kazem ja sam bila poseban slucaj sa ogromnim stomakom.
    Sve moje prijateljice nisu imale ni naznaku stomacica do tamo 20. Tjedna, ako ne i duze. A sve mrsave. Tako da to bas ovisi od zene do zene. Al definitivno se nemas razloga pitati jel sve ok, sigurno je 😁 

• Tarry
    08. Ožujak 2022. 13:32

Jedva cekam da naraste i da osjetim pokrete bit cu puno mirnija :) 

Aries5
    08. Ožujak 2022. 13:36

Nesto sam nacula da bi pocetkom travnja trebali biti dani mama i beba u West Gateu, a od prije znam da znaju biti stvarno dobri popusti, pa me zanima kad ste planirale kupovati opremu ili koje ste vec mame kad ste pocele kupovati? Ne mislim sad opeljesiti trgovine ali sam mislila postupno poceti barem kolica ili te "vece" stvari

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Ruli
    08. Ožujak 2022. 13:45

Aries5

Nesto sam nacula da bi pocetkom travnja trebali biti dani mama i beba u West Gateu, a od prije znam da znaju biti stvarno dobri popusti, pa me zanima kad ste planirale kupovati opremu ili koje ste vec mame kad ste pocele kupovati? Ne mislim sad opeljesiti trgovine ali sam mislila postupno poceti barem kolica ili te "vece" stvari

Muž i ja ćemo doći na te dane beba u Westgate. Nismo iz ZG, idemo si napraviti izlet i usput možda kupiti nešto :) Imamo dosta toga iz prve T, ali recimo uzela bi si maramu za nošenje bebe a i ko zna što ću još sve tamo vidjeti...
    --
    Ajme trbuh.. meni se jako vidi. Ja kao da sam trudna 5 mjeseci :) Ali okej mi je to, guštam :)

Mallla
    08. Ožujak 2022. 14:09

Ja imam trbuh bez umanjenice 😄
    https://ibb.co/SVQzXfk
    I nije mi opravdanje sa sam svakako s viškom krenula itd...i u prvoj i drugoj T je odmah iskočio, samo sad ga baš ima.
    I kad mi je bilo 15tt taj dana me sve stezalo i baš naoči buknuo. Al to već znam za te skokove kad doslovno preko noći naraste.

url=https://lilypie.com]

• Tarry
    08. Ožujak 2022. 14:45

Mene nekak strah jos kupovati, kad se malo priblizi onda cemo, pocetak ljeta negdje :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.