Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • teichmmb
    04. Ožujak 2022. 19:47

Nora67

Posto mi je prva trudnoca pa da pitam ako koja od vas zna ili ima iskustva. Vodim trudnocu kod privatnog ginekologa, socijalnog sam samo mailom trazila uputnice za nalaze i planiram tako i dalje. Kakva je procedura za rodiljni, da li ce mi socijalni otvoriti bez obzira ili ce prigovarati sto nisam isla k njemu? Ili ne daj Boze komplikacje? Planiram raditi do kraja ako sve bude ok tj uzeti 4 tjedna godisnjeg i onda 45 dana prije nadam se da ce mi dati, dosta putujem zbog posla pa mislim da tamo od 7 mjeseci necu bas vise moci.

Socijalni bi ti na temelju nalaza i mišljenja privatnog ginekologa treba dati sve uputnice, otvoriti komplikacije i porodiljni. Ja tako funkcioniram i socijalni mi dosad nije radio nikakve probleme, njemu to i paše jer mu je manje posla.

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

• Nora67
    04. Ožujak 2022. 19:55

teichmmb

Nora67

Posto mi je prva trudnoca pa da pitam ako koja od vas zna ili ima iskustva. Vodim trudnocu kod privatnog ginekologa, socijalnog sam samo mailom trazila uputnice za nalaze i planiram tako i dalje. Kakva je procedura za rodiljni, da li ce mi socijalni otvoriti bez obzira ili ce prigovarati sto nisam isla k njemu? Ili ne daj Boze komplikacje? Planiram raditi do kraja ako sve bude ok tj uzeti 4 tjedna godisnjeg i onda 45 dana prije nadam se da ce mi dati, dosta putujem zbog posla pa mislim da tamo od 7 mjeseci necu bas vise moci.

Socijalni bi ti na temelju nalaza i mišljenja privatnog ginekologa treba dati sve uputnice, otvoriti komplikacije i porodiljni. Ja tako funkcioniram i socijalni mi dosad nije radio nikakve probleme, njemu to i paše jer mu je manje posla.

Nadam se da ce tako i biti. Imas pravo, logicno da mu je tako lakse :) 

• Tarry
    04. Ožujak 2022. 22:39

Cure jesu li ikome rezz niftya dosli vikendom? Vec predugo cekamo..

• Tarry
    05. Ožujak 2022. 09:32

Sestra koja mi ne vadila krv je doslovno rekla bit ce ti to za par dana, pocetkom tjedna jer se uzorci obrađuju u zagrebu. Dns je 9.dan kako čekamo.. 

Norules
    05. Ožujak 2022. 09:53

Pozdrav cure
    U kojem tt ste radile panoramu ili nifty? 
    Meni je moja ginekologica preporučila da napravim kad mi ona napravi nuhalni nabor i mjerenje a to je u 12tt,sada sam evo u 10 tt pa nisam pametna šta da radim

• teichmmb
    05. Ožujak 2022. 15:57

Norules

Pozdrav cure
    U kojem tt ste radile panoramu ili nifty?
    Meni je moja ginekologica preporučila da napravim kad mi ona napravi nuhalni nabor i mjerenje a to je u 12tt,sada sam evo u 10 tt pa nisam pametna šta da radim

Ja sam Panoramu radila prije 4 dana kad sam bila 12+1 nakon mini anomaly scana. Rekli su mi za nalaze da se čekaju 5-8 radnih dana tako da s nestrpljenjem čekam, pretpostavljam krajem idućeg tjedna u najboljem slučaju.

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

Princess_Mimi
    06. Ožujak 2022. 08:00

Cure koje ste imale carski rez, hoćete li ponovo roditi na carski ili ste mislile probati vbac?

Mallla
    06. Ožujak 2022. 13:58

ima333

Cure, kako dodati sliku? Kad idem na ovu ikonicu za dodavanje slike, sve uredno odaberem i na kraju mi uvijek pise da ucitavanje slike nije uspjelo. Promijenim i velicinu slike i opet nece.

Idi na stranicu ibb.co i tamo uploud sliku i možeš označiti da bude vidljiva nekoliko sati, dana ili neograničeno, onda kopiraš link i zaljepiš ga ovdje!

url=https://lilypie.com]

Aries5
    06. Ožujak 2022. 17:56

Ne pratim nista od toga dapace izbjegavam pratiti takve postove jer mislim da je sve to na drustvenim mrezama (pogotovo instagram i tik tok) jaaako uljepsano i uredeno a s druge strane poznavajuci nasa rodilista rijetko u kojem bilo kakve alternative dolaze u obzir.. sjecam se kad sam bila na praksi u jednoj bolnici ogromnaa kada, onda onaj stolac za radanje, jedno 8 pilates lopti mi bili odusevljeni kao to se moze kod nas i onda nam je sestra rekla "ma kakvi to imamo da zadovoljimo nekakve EU kriterije ali u tu kadu vam nitko nikad nije usao a kamoli se  porodio, jedino se pilates lopte koriste" 

Vise volim cuti iskustva ovdje ili od prijateljica nekako mi realnije i vise vjerujem u to 😂

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Aries5
    06. Ožujak 2022. 17:58

Jedino sam cula da te u radaoni babice mazu uljem/ gelom al ne znam dal sluzi omeksavanju, sirenju, otvaranju cemu vec 🙈

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.