Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    08. Ožujak 2022. 08:51

Jedem sve ko i prije osim ono od čega mi je muka ili mi trenutno ne paše. Nije mi nešto ekstra zdrava prehrana a nije ni ekstra loša. Što se kremica tiče gotovo ništa ne koristim pa nisam ni tu ništa mijenjala.
    Žene, sretan vam dan žena 💐

url=https://lilypie.com]

• Kokoloo
    08. Ožujak 2022. 08:56

I ja isto ko i Malla, od rijeci do rijeci. Jeden apsolutno sve ko i prije, i suhomesnato i slatkise ali sve u umjerenim kolicinama. Prehrana mi je inace ok, nista specijalno. Cesto jedemo kuhano radi malog. Moram priznat da ne jedemo nesto pretjerano povrca i jedino bi to voljela malo pojacat ali otom potom. Voce tamanino. 
    Ja sam koristila retinol na licu, on se ne smije niposto koristit u trudnoci pa sam ga izbacila i par dana prije M jer sam znala da sam trudna. Ostalo sve koristim normalno, gel za umivanje, niacinamid i hidratantna kremica. 😊

• a13
    08. Ožujak 2022. 08:58

a13

Opet ja sa svojim brigama
    U šestoj sam sedmici. Od početka osjećam bolove u leđima i donjem dijelu stomaka ali u zadnjih sedam dana bol je skoro pa isključivo na lijevoj strani (jednom samo kratak bol desno). Kako nam dr. Google često pomogne, tako nekad i odmogne i prestraši pa me zanima da li ne neka mama imala isti slučaj?
    Nemam mučnine, nesvjestice, ne krvarim, samo blagi bijeli/prozirni iscjedak, blagi bolovi, grčevi koji su dakle uglavnom na lijevoj strani.
    Također zadnjih sedam dana izražena nadutost, bol u želudcu, crijevima koja se ublaži nakoj što nešto pojedem pa se ponovo vraća.
    Hvala vam unaprijed

Dižem post 🤭

Princess_Mimi
    08. Ožujak 2022. 09:06

Anchy_001

Bok cure, čitam ali malo pišem, mali ne ide već 2.tjedan u vrtić jer je bolestan i uz ove cjelodnevne mučnine, posao, navečer sam krepana i zaspim s njim u 9 😅
    Princess_Mimi ja sam bila na carskom tak da nisi sama 😁 probat ću vbac jer mislim da se kod nas i potiče da se ide na prirodni nakon carskog ako postoji mogućnost. Mali je bio na zadak pa sam išla na dogovoreni tjedan dana prije termina, a kak ćemo sad, vidjet ćemo 😊 ti si isto mislila probat vbac ili?
    chiAn definitivno se slažem s tobom da se treba pripremit i na period poslije poroda. Angažirat mamu, sestru, svekrvu da uskače prvih mjesec dana s kuhanjem barem ako možete i da se vi posvetite bebi i svom oporavku 😊 mene su emocije baš baš prale poslije poroda i ja sam saaamo plakala na sve živo i neživo, muž se već bio zabrinuo. Ali to je sve normalno i naša tijela se adaptiraju na sve te nove emocije, hormone, oporavak poslije poroda da jednostavno negdje to mora izać. Sustav podrške svakako 👍
    A ja sam danas naaapokon bila na 1.pregledu 😁😁 vidjela sam malog čovjeka, srce kuca ❤️😁 i javljam se da me ubacite na tablicu s terminima, 19.10. 😊
    Čestitam na 1.curkici u našoj maloj zajednici i želim dobrodošlicu novim curama 😊

Super ☺️ probala bih ali na prvi carski sam isla zbog problema s leđima pa ne vjerujem da budem. Vjerojatno opet carski 🤷🏻‍♀️
    .
    Cestitam na pregledu, 19.10. je moj rodendan 🥰
    .
    Sretan Vam drage moje, dan zena 💗

Ruli
    08. Ožujak 2022. 09:21

Sretan vam dan žena, žene! 

--
    Mene pita samo slano. Mogla bi se ugušiti u pecivima i pizzama. 
    Naravno, izbjegavam to, trudim se jesti što više grahorica, jetrice, jaja... ali povremeno uleti neki burek, pizza cut, i tako to. Ne brojim kalorije jer ionako ne mogu jesti pol dana, mislim da sam i u minusu na vagi. 

--
    Anchy čestitke na pregledu, <3

Mallla
    08. Ožujak 2022. 09:21

a13

a13

U šestoj sam sedmici. Od početka osjećam bolove u leđima i donjem dijelu stomaka ali u zadnjih sedam dana bol je skoro pa isključivo na lijevoj strani (jednom samo kratak bol desno). Kako nam dr. Google često pomogne, tako nekad i odmogne i prestraši pa me zanima da li ne neka mama imala isti slučaj?
    Nemam mučnine, nesvjestice, ne krvarim, samo blagi bijeli/prozirni iscjedak, blagi bolovi, grčevi koji su dakle uglavnom na lijevoj strani.
    Također zadnjih sedam dana izražena nadutost, bol u želudcu, crijevima koja se ublaži nakoj što nešto pojedem pa se ponovo vraća.
    Hvala vam unaprijed

Dižem post 🤭

Ja bi rekla da je na početku to sve normalno, ako je bol koncentrirana na jednubstranu u predjelu jajnika to može biti taj jajnik koji je ovulirao pa je nastupila trudnoća to bi bio najbanalniji razlog. Može ih se još nabrojati ali nema smisla. Ovisi kakva je bol!? Žicanje jajnika, bockanje, zatezanje, osjećaj kao da ću dobit sve je to dio početnih simptoma!

url=https://lilypie.com]

Aries5
    08. Ožujak 2022. 10:11

Drage zene sretan nam nas dan! 🌹🌹🌹

Curke rastu li vam trbuscici? 
    Mi smo se ujutro probudili naocigled veci nego smo navecer legli u krevet 🙈

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Aries5
    08. Ožujak 2022. 10:43

ima333

Aries5

Drage zene sretan nam nas dan! 🌹🌹🌹

Curke rastu li vam trbuscici?
    Mi smo se ujutro probudili naocigled veci nego smo navecer legli u krevet 🙈

Meni je prije dva dana iskocio trbuh. 😊 Do sad nista nisam imala, a sad je ko pravi mali trudnicki. Ono, maltene u jednom danu je krenulo. Tocno sam taj cijeli dan osjetila razna zatezanja, ocito se sve sirilo.

Tocno kako si opisala jucer tokom dana zatezanje sa svih strana,  jos sam mislila pa od cega jer se nisam naprezala, kad ono danas ujutro iznenadenje ☺️
    Jos muz kaze pa jucer nisi bila tolko trudna 😂

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Kokoloo
    08. Ožujak 2022. 11:20

Sretan vam dan zena! ❤️💪
    Ja jos nemam trbuscica, samo mozda donji dio je mrrrrrvicu veci ali nista znacajno. 
    Gledala sam slike iz prve trudnoce, ja sam sa 14 tjedana vec imala itekako vidljiv stomak! Inace sam cijelu trudnocu imala bas jaaaaaako veliki, ljudi su me stalno pitali jel nosim blizance 😬
    A ovaj put vidim da je vec sad manji i pretpostavljam da ce i bit manji.
    A i usla sam u ovu trudnocu sa 58 kila,  a u proslu sa 64 pa i to ima veze..

• a13
    08. Ožujak 2022. 11:25

Mallla

a13

a13

Hvala vam unaprijed

Dižem post 🤭

Ja bi rekla da je na početku to sve normalno, ako je bol koncentrirana na jednubstranu u predjelu jajnika to može biti taj jajnik koji je ovulirao pa je nastupila trudnoća to bi bio najbanalniji razlog. Može ih se još nabrojati ali nema smisla. Ovisi kakva je bol!? Žicanje jajnika, bockanje, zatezanje, osjećaj kao da ću dobit sve je to dio početnih simptoma!

Baš tako, blaga probadanja, zatezanje (najčešće kad ležim).
    Mislim da ću se najaviti ipak malo ranije kod ginekologa jer se previše brinem oko svega 🤭
    Kad ste vi otišle na prvi pregled? 
    Da li je rano u sedmoj sedmici? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.