Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kokoloo
    03. Ožujak 2022. 20:13

Cestitke na curi i dobrim pregledima ❤️
    AmelieClariss drago mi je da ti je hematom u nestajanju. Jel ti doktor i dalje savjetuje mirovanje ili? 

• tara12354
    03. Ožujak 2022. 20:22

AmelieClariss

Zene drage evo mene danas s pregleda. Bebica raste, vidjela sam rukice i nogice. Hematom je u nestajanju i kaze dr da ga ima jos vrlo malo. Dobila sam upute za piti prenatal vitamine pa me zanima koje vi uzimate tj koje preporucate da nisu agresivni za zeludac

Ja novalac koristim svaki dan po 1 tabletu

• Tarry
    03. Ožujak 2022. 21:11

Isto novalac pijem, jednu tabletu dnevno i magnezij citrat dodatno.

• Tarry
    03. Ožujak 2022. 22:29

Hehe, ja i nemam bas neke nove rutine iako se puno toga promjenilo, vecinom sam doma na komplikacijama i dosta me strah hodat okolo po kaficima, centrima zbog corone. Bojite li se vi corone ili idete normalno po kaficima, restoranima, u goste i to? :)

• Tarry
    03. Ožujak 2022. 23:50

Ima333 ajme super, znaci vec pomalo osjetis bebu, bas rano, ja jedva cekam..

Mallla
    04. Ožujak 2022. 07:51

MalaMagla dobrodošla!
    Moje rutine su sad uglavnom domaćinski i podređene djeci, tuširanje, kupanje su mi ekskluzivni izleti 😄😄 Da ne kažem odlazak na kavu bez djece 💪
    Koronu sam isto 2 puta u 2mj odradila tako da sam trenutno zaboravila i da postoji, izignorirala sam je maksimalno i čekam toplija vremena da bude opuštenije po tom pitanju.
    Ima333 da meškoljenje bebe se može osjetiti oko 15tt s tim da je i to jako rano, očekuje se osjetit "ribicu" "leptirića" tamo oko 20tt. Ja sam u prvoj osjetila s 15tt, u drugoj isto, a sad s 13. Ali si mi prvi slučaj da čujem da se te kugle vide tako rano, beba ima svega 7-8cm...većinom se to vidi u kasnijim stadijima trudnoće i ako dirneš tu kuglu točno možeš osjetiti da je to beba. Uglavnom ovisi o položaju posteljice, količini masnih naslaga na trbuhu i aktivnosti bebe, a kažeš da si mršava i da je beba jako aktivna dakle očito je moguće al evo prezanimljivo. U drugoj trudnoći ja nisam mogla ležat na lijevom boku jer svaki put kad bi legla točno bi osjetila nogice koje stupkaju o krevet, to je bilo u višim tjednima 30+ a zanimljivi su ti mali alieni u nama!

url=https://lilypie.com]

Ruli
    04. Ožujak 2022. 08:58

ima333

Tarry, zapravu ju vidim kad se tak gura prema van dok lezim, zbog te kvrge koja nastane, ali ju ne osjetim doslovno, to je jos rano. 😊 Mislim, vjerujem da je to zato kaj sam stvarno mrsava tu. 🙈

ima333 meni to više zvuči kao BH kontrakcije. Ako ti se onak stvrdne kao kugla i osjetiš zatezanje. Imala sam to u prošloj T, i morala sam hitno uzimati magnezij. Mislim da ti je ipak prerano s 15tj da se već beba vidi kako se gura, ne znam. Možda ja pretjerujem, ali budi na oprezu ako ti se to ponavlja. 

• Kokoloo
    04. Ožujak 2022. 09:01

Slazem se sa Ruli, i ja sam ih isto imala u prosloj trudnoci i isto je bila kuglica i isto sam morala piti magnezij!
    I definitivno je prerano da se to vidi beba, koliko god mrsava bila. Bas me jako zacudio odgovor ginekologa 🤔

AmelieClariss
    04. Ožujak 2022. 09:11

Kokoloo

Cestitke na curi i dobrim pregledima ❤️
    AmelieClariss drago mi je da ti je hematom u nestajanju. Jel ti doktor i dalje savjetuje mirovanje ili?

Savjetuje mi umjerene aktivnosti, dakle ne strogo mirovanje i lagane šetnje, ali jos uvijek bez keksanja s mužem 🙊

➕ 7.1. 22.
    3.2. 22. ♥️
    Termin 17.9.

AmelieClariss
    04. Ožujak 2022. 09:13

Tarry

Hehe, ja i nemam bas neke nove rutine iako se puno toga promjenilo, vecinom sam doma na komplikacijama i dosta me strah hodat okolo po kaficima, centrima zbog corone. Bojite li se vi corone ili idete normalno po kaficima, restoranima, u goste i to? :)

Ja se ne bojim jer sam preboljela dva puta u posljednja 4 mjeseca. A mislim da sad napokon kad stigne proljeće bit ce i lakse, setnje, kafice na otvorenom.🥰

➕ 7.1. 22.
    3.2. 22. ♥️
    Termin 17.9.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.