Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tarry
    02. Ožujak 2022. 17:17

Znaci sve nesto slicno osjetimo.. bitno da je to sve normalno.
    To za posteljicu vam je rekao za vrijeme uzv? Menj nije komentirao nista, ne zbam moze li se vidjeti na slicici od uzva

• teichmmb
    02. Ožujak 2022. 17:26

Jel tko od vas pije Andol 100? 
    Meni je jučer rekao da počnem piti sad u 13 tjednu i da bi trebala piti do 35 tt. U prošloj trudnoći sam pred kraj imala malo povišen tlak pa mi je ova terapija kao prevencija toga.

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

• Tarry
    02. Ožujak 2022. 17:35

Ja pijem od pocetka ali mi je u privatnoj poliklinici rekao da zkj pijem tko mi je rekao pa sam se skroz pokolebala, ne znam sto bih s tim. Jer pijem ga preventivno bez ikakvih pretraga pa je doktoru to bilo apsurdno a ja sad ne znam komu vjerovati, moj mi govori da pijem a jako dobar privatnik da mi to ne treba. Iz kojeg razloga je tebi rekao sa pijes?

• teichmmb
    02. Ožujak 2022. 17:39

Tarry

Ja pijem od pocetka ali mi je u privatnoj poliklinici rekao da zkj pijem tko mi je rekao pa sam se skroz pokolebala, ne znam sto bih s tim. Jer pijem ga preventivno bez ikakvih pretraga pa je doktoru to bilo apsurdno a ja sad ne znam komu vjerovati, moj mi govori da pijem a jako dobar privatnik da mi to ne treba. Iz kojeg razloga je tebi rekao sa pijes?

Meni je to dao privatnik zbog prevencije tlaka što je bio problem pred kraj prošle trudnoće, znači čisto preventivno da se kasnije izbjegnu eventualne komplikacije.
    Poslušati ću ga i od danas pijem po jednu tabletu.

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

• Kokoloo
    02. Ožujak 2022. 18:14

Cure, treba mi savjet!
    Sutra ujutro sam narucena za vadenje krvi. E sad, ja sam se zakazala jos prije nego mi je ginekolog rekao da mirujem.
    Do ambulante imam proci par puta malo vise stepenica i prilicno drndavu voznju autom. Ali je to doslovno 10min. Nisam sigurna da li da idem s obzirom na mirova je ili da zovem da mi dodu doma privatno vadit krv? Tako sam jucer za krvnu grupu, teta ujutro dosla kod mene doma, izvadila mi i ja nazad u krevet. Sta mislite?

Mallla
    02. Ožujak 2022. 19:26

Dobtodošle nove cure, da ste nam tu do kraja!
    Meni posteljica po treći put straga, znači trudovi koji rasturaju leđa...ako ništa na svakom pregledu se bebonja vidi ko na dlanu.

url=https://lilypie.com]

chiAn
    02. Ožujak 2022. 19:34

Znači o posteljici ovisi gdje trudovi udaraju?
    Ja sam imala prekjučer pregled...vidilo se gestacijska, žumanjčana...srce je kucalo...kaže sve se čini u redu...i dalje nastavljam sa duphastonom i folnom...
    Prestala sam dojiti jer mi kaže da će to najviše utjecati na mene...da mi dvije bebe uzimaju sve...da će mi oštetiti zube...
    A pošto sam dojila samo tijekom noći i u zadnje vrijeme me počela gristi jer navlači bradavicu jer  nemam puno mlijeka...onda sam prestala....
    Ugl mučnine još nema velike...tu i tamo popodne i predvečer malo bude mukica...ali me sve boli...stomak i leđa...osjećam se kao da sam 37tt...😫

chiAn
    02. Ožujak 2022. 19:35

Kokoloo

Cure, treba mi savjet!
    Sutra ujutro sam narucena za vadenje krvi. E sad, ja sam se zakazala jos prije nego mi je ginekolog rekao da mirujem.
    Do ambulante imam proci par puta malo vise stepenica i prilicno drndavu voznju autom. Ali je to doslovno 10min. Nisam sigurna da li da idem s obzirom na mirova je ili da zovem da mi dodu doma privatno vadit krv? Tako sam jucer za krvnu grupu, teta ujutro dosla kod mene doma, izvadila mi i ja nazad u krevet. Sta mislite?

Ma ako imaš mogućnost da ti dođu kući, šta bi se onda patila i drndala...nek ti dođu kući i olakšaj si...

Ruli
    02. Ožujak 2022. 20:34

Mallla

Meni posteljica po treći put straga, znači trudovi koji rasturaju leđa…ako ništa na svakom pregledu se bebonja vidi ko na dlanu.

Ja sam imala ispred posteljicu pa su me rasturali trudovi u leđima, ali to nije do posteljice nego do položaja bebe. 
    Posteljica nema veze s trudovima. 

Kokoloo ako imaš mogućnost da dođu doma, nek dođu do tebe, što je sigurno je sigurno. 

Mama_anđela
    02. Ožujak 2022. 21:27

Zdravo cure :) Novim curama dobrodoslicu zelim i neka imaju sto sretniju i mirniju trudnocu 🥰
    .
    PrincessMimi, sada sam okej, u zadnje vrijeme slabije spavam, pocela sam i navecer izlaziti na wc, bar jednom, sto ranije nije bilo. Stomak raste i jos sam imala visak od ranije tako da je sada fino nadosao 😊😊 Uglavnom, nemam neke za sad probleme i nadam se da nece ni biti 🥰
    .
    Brontosaurica Gringer, cestitke na deckicimaaa, kako nas je krenuloo, plava jesen😄😄

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.