a13 slični ko tvoji u obje trudnoće, ništa zabrinjavajuće.
https://lbdf.lilypie.com/6jJzp1.png
Pozdrav mame i buduće mame
Mi smo u petoj sedmici, prva trudnoća pa imam mnooogoo pitanja i nedoumica. Nadam se da nisam fulala temu, bebica stiže početkom novembra ako Bog da.
Kakve ste imale simptome u ovom periodu, ako ste imale ikakve? Kod mene se javlja samo pojačana žeđ, umor i lagani bolovi u jajnicima i ponekad leđima. Bolovi nisu jaki ali se jave par puta dnevno. Također nadutost i zatvor. Da li je neka imala slične simptome?
Ja sam imala isteee simptome ali baš iste,i kad sam otišla kod doktora bila mi je trudnoća manja od one po menstruaciji ali je sve bilo uredu pa mi je zakazala termin za 2 sedmice jer bi se tad trebala vidjeti i beba i srce kako kuca ❤️ a to je u utorak,a za bolove se ne sikiraj isto mi je bilo i dokt mi je rekla da je to sve norm ako se ja osjecam dobro
Vidim neka nova imena, dobrodosle!
Osjetite li i vi cure koje ste presle 12.tjedan povremeno nesto oko pupka, odnosno u maternici, ja sam 13.tj i danas bas osjetim kao da mi mravci hodaju dolje, ne znam je pi to nesto zabrinjavajuce, preged mi je tek za tjedan ipol.
Osjetite li i vi cure koje ste presle 12.tjedan povremeno nesto oko pupka, odnosno u maternici, ja sam 13.tj i danas bas osjetim kao da mi mravci hodaju dolje, ne znam je pi to nesto zabrinjavajuce, preged mi je tek za tjedan ipol.
Normalno je ☺️
.
Što se baby watchers tiče, imam ga iz prošle trudnoće i spasio mi je živce u nekoliko navrata. Ako niste pre veliki panicar i koristite ga umjereno, apsolutno preporučam ❤️
Tarry baš da ću napisati nešto slično i vidim tvoj komentar.. ja sam 12+4 i danas imam neku čudnu kombinaciju kao laganih menstrualnih bolova.. a jučer i danas sam baš osjetila kako me oko pupka nešto "smeta". Ne znam uopće opisati taj osjećaj - nešto između svrbi me / trnci / peckanje.
💁🏼♀️ 35 / 🙋🏻♂️ 25 (😊)
31.12. ➕
20.01. (6+5) uzv pokazuje ❤️
07.09. 💙
To i ja osjećam. Baš kao neki mravci. Pitala sam doktoricu, rekla je da je to maternica koja raste i da je to sve okej. 😉
Dobro došle nove cure. Nek nas je što više.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Mi smo u petoj sedmici, prva trudnoća pa imam mnooogoo pitanja i nedoumica. Nadam se da nisam fulala temu, bebica stiže početkom novembra ako Bog da.
Kakve ste imale simptome u ovom periodu, ako ste imale ikakve? Kod mene se javlja samo pojačana žeđ, umor i lagani bolovi u jajnicima i ponekad leđima. Bolovi nisu jaki ali se jave par puta dnevno. Također nadutost i zatvor. Da li je neka imala slične simptome?
Ja sam imala isteee simptome ali baš iste,i kad sam otišla kod doktora bila mi je trudnoća manja od one po menstruaciji ali je sve bilo uredu pa mi je zakazala termin za 2 sedmice jer bi se tad trebala vidjeti i beba i srce kako kuca ❤️ a to je u utorak,a za bolove se ne sikiraj isto mi je bilo i dokt mi je rekla da je to sve norm ako se ja osjecam dobro
Inače imam uredne i u dan tačne cikluse i ovulacije (čak je osjetim svaki put, imam bolove), prvi test sam radila jako rano, 3 dana prije očekivane menstruacije i već se vidjela sjena, a poslije 2 dana i prava roza linija 😊
Kolika god da je trudnoća, samo da bude sve uredu, danas su baš učestali grčevi pa sam se malo zabrinula, primjetila sam kad mirujem da nestanu. Pregled još nisam zakazala, još uvijek je rano, mislila sam sačekati osmu sedmicu.
Inače imam uredne i u dan tačne cikluse i ovulacije (čak je osjetim svaki put, imam bolove), prvi test sam radila jako rano, 3 dana prije očekivane menstruacije i već se vidjela sjena, a poslije 2 dana i prava roza linija 😊
Kolika god da je trudnoća, samo da bude sve uredu, danas su baš učestali grčevi pa sam se malo zabrinula, primjetila sam kad mirujem da nestanu. Pregled još nisam zakazala, još uvijek je rano, mislila sam sačekati osmu sedmicu.
E tako i je i kod mene bilo kada mirujem ništa,ali ne brini se sve je to normalno kao sto vidis ima još zena sa istim iskustvima🥰
Dobrodošle nove cure. E da zaboravih napisati meni je opet posteljica sprijeda, kako je vama? :)
I meni. Jel to samo znaci da cemo bebu malo kasnije osjetiti ili ima jos nesto sto je dobro znati? 😉
I meni je sprijeda. Točno tako, možda malo kasnije osjetimo bebicu, za ostalo nema brige ako je sve drugo uredno 🥰
Pozdrav cure, ja sam jučer obavila mini anomaly scan, sve je u redu, markeri uredno, beba lijepo raste, spol se još nije vidio ali ionak ću za par dana saznati kad stignu rezultati Panorame. Jedva čekam taj nalaz pa da napokon malo odahnem 😊
Posteljica isto sprijeda i beba na svakom pregledu veća za 2 -3 dana, sad mi je novi termin poroda 12.09.
👱♂️ Adrian
🧑🦲 Noel
Sortiraj odgovore
Najstariji