🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

SamoMalo

Broj poruka: 386

Prijavi adminu

I Oli dobio tempicu, do 40 isla. 2 dana. Al ja to fino narokam neofenom pa lijepo spadne, nema labavo kod mene  Sad je vec ko nov. Bas ima neobicno puno viroza za ovo doba godine.
    Ja sam valjda jedina koja jeeeedva ceka povratak na posao. Ajme, kava u miru, rucak s kolegama, novi projekti.. joj jedva cekam 

• Buba Bublica

Broj poruka: 96

Prijavi adminu

Drage moje ženice,Nije me bilo dugo dugo na forumu, nekako je vrijeme samo proletilo i moj Šimun već ima 9 + mjeseci...lagano me vata nostalgija za svim onim sto je donila skroz mala beba i imam osjećaj da unatoč teškom porodu sa groznom epiziotomijom i onome "nikad više", želim opet proći i trudnoću i još jednu bebu 😁😁
    Malo sam prolistala i vidim da ste sve dobro, da su bebe divne i da lipo napreduju. Vama s koronom zelim brz oporavak i sto blaže posljedice, bit ce sve dobro...moj Šimun je imao čak 2 puta i super je to izdržao, čak bolje od mame 😁😁 jedino što sam primjetila nakon prvog puta je uvecan limfni cvoric na vrhu vrata prema uhu i strasno me to prepalo ali doktorica je rekla da je cesto kod beba i da ne brinem (vjerujem joj) 😁
    ❤️🍀❤️🍀

Rodila se ljubav 18.10.2021.
    Šimun Limun 🍋👼💙

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙

Broj poruka: 602

Prijavi adminu

Pozdrav cure...tempice vise nemamoo...na pregledu sve uredu,samo ima 4 aftice na grlu i dobili smo sprej za to...ima 12,5kg...veliki je decko 🤪
    Od jutros kaslje i kise,pa idemo sada ponovo da vidimo malo pluca...juce nista nije biloo,pa vidjet cemo zasto kaslje 🤷‍♀️
    Iii daaa mlijeko ni pod razno...sinoc je popio dvije bocice od 235ml i to je sve...rucao je u 12h i nadam se sada kada ustane da ce ju htjet popit 🙏🙏 inace ne znam sta da radi ako ga skroz odbije,jos je mali 🤷‍♀️ 
    Daniella2207 oh drziteee se draga,da sto prije ozdravite ii bude sto manjih simptoma...ta glupa korona 😡

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

daniella2207

Broj poruka: 595

Prijavi adminu

Sanjalica5 veliki decko stvarno👍ma nece odbiti mozda sada jer je bolestan bio pa mu neide bas.Kod nas ide na bolje pomalo,valjda ce nas proci sve uskoro.
    Večera-e imam pitanje za vas koje ste uvele i veceru,ponestaje mi ideja sto za veceru pa evo da vidim sta vi spremite bebačima?😀

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• buhtlica34

Broj poruka: 727

Prijavi adminu

Hello cure!!
    Pa malo nam se aktivirao forum, to mi je baš drago za vidjeti 💞
    Mi smo bili na odmoru zadnjih 5 dana pa de nisam ni stigla javiti. Odnosno odmor je bio svima osim meni, naravno, jer Mila nije tila pedal dalje od mene a jedan dan mi je i temp imala. Ona je sad na 6 zubića,  ekam donje dvojke ali još se ništa ne nazire. Doduše, njoj to u roku 2 dana nikne, I nije bila nervozna ni ništa osim kad je prvi nicao.
    Mila se diže uz stvari na veliko, nesto sitno mice nogama kao da bi i korak, ali čini mi se ko da je strah jer odmah pocme plakati i traži mene 😂 najčešće govori baba, a mamaka čim joj nešto nije po volji. Počela se ljutiti na veliko. Kad joj tata kaže ne sluša ga, mene ne sluša. Počela je kao neke puse davati, ma smiješna je skroz.
    Ja se užasavam pomisli o povratku u Zg s mora, a na posao neću ni govoriti, to mi baš teško pada. Ali štoš, mora se. Ustvari u jednu ruku se i radujem, da ne budem stalno samo s njom. A u drugu mi je nezamisliv da će ona morati cili dan ostati u vrtiću, imam osjećaj da nema šanse da to uspije.. 
    Što se temperature tiče, Mila je do sad imala 2 puta ali ne više od 38. Oba puta nakon što su joj zubi niknuli. Ja joj dam čepić kad postane nervozna. Do tad je isto malo pustim da se izbori sama sa temp. Nadam se da su sve bubane bebe dobro :) 

SamoMalo

Broj poruka: 386

Prijavi adminu

Evo neke nase vecere:
    Palenta sa svjezim sirom
    Kajgana i jogurt
    Grizevi (obicni/heljdin/pirov..) s vocem 
    Krem juhe (tikvica/mrkva + krumpir)
    Babjcinke (ima gotova smjesa u dmu ili online od ekojazo) i malo namaza od voca goreAko imam vise vremena onda npr:
    Popecki od povrca
    Tjestenina plus povrce
    Kus kus i povrce

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙

Broj poruka: 602

Prijavi adminu

Ja veceru svom bebcu dajem u 18h ili 19h i to nesto laganoo slatko..griz i banana, keks i jabuka,griz i vanilija,banana i kakao...i onda oko 21h ili 22h (Pred spavanje) flasicu mlijeka od 235ml...

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Lollypop

Broj poruka: 220

Prijavi adminu

Vi to po satima? Moj jede stalno i uvijek i uz to sisa xD dug je 73cm a ima 7700🙈koliko njupa trebao bi imat bar 9-10kg al nema mira i svugdje je pa vjerujemo da je zato

Sanjarka88

Broj poruka: 15653

Prijavi adminu

Večer cure
    Nije me bilo par dana a vidim da ste se aktivirale, super 🥰😍
    Mi smo super, zubići su izašli, u skoku nije Ugl bas je super zadnjih dana pa uživamo 
    Počeo je hodati uz namještaj, veliki moj dečko 🥰
    Sta se brbljanja tiče njemu je sve na t, d,k i g
    Tako da nema mame još ni blizu, Al po cili dan vice tata hehe 
    Hvala na čestitkama za minic ❤️
    Evo malo slikica ☺️
    https://ibb.co/mbYBWt6
    Vidim puno bubanaca zadnjih dana 😞 nadam se da su svi već ozdravili a i mame koje je uhvatilo 🤗
    Jana oooo dečko bi hodaooo. Hoće da ga vi vodite ili pokušava sam? I piši češće nemoj samo citat ☺️
    Sanja joj pa Leon se već pusta , super je 🥰
    Večera - krećemo Od pon. S trećim obrokom. Tako da pratim ideje☺️
    Lollypop hahha tako i moj uvik nešto jede , ne možeš od njega ništa jest odmah traži . Bas je uživljen i u hranu i u mlijeko . Na nekih 8kg je sad, bas to. Koliko jede trebao bi imati bar 10 😅

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88

Broj poruka: 15653

Prijavi adminu

SamoMalo

Evo neke nase vecere:
    Palenta sa svjezim sirom
    Kajgana i jogurt
    Grizevi (obicni/heljdin/pirov..) s vocem
    Krem juhe (tikvica/mrkva + krumpir)
    Babjcinke (ima gotova smjesa u dmu ili online od ekojazo) i malo namaza od voca goreAko imam vise vremena onda npr:
    Popecki od povrca
    Tjestenina plus povrce
    Kus kus i povrce

Kakav voćni namaz mu staviš na palačinke?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.