https://ibb.co/5k37gxV
Dobio sam novi dudicu, pa stavljam slicicu da vidite kako mi dobro stoji 💚
Koji frajer majko moja 😍😍😍
I vi ste bibs team 🫶🏻
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka, dada samo Bibsice, kad se rodio imao je supreme, pa smo promjenili boju, obicnih okruglih ni ne znam koliko je izmjenjao, pa de lux hrpu i sad uzeli boheme.. njemu nije vazno dal je silikon ili kaucuk samo da je duda. Meni super jer za svaki outfit ima dudicu koja pase haha 😎 one koje nije pogubio cuvamo u kutiji, ima lijepu kolekciju hhaha..
Tata mu je sa Red Bull Ringa donio dvije iz suvenirnice, ne zeli ni stavit usta odmah pljuje. Stavili jednu sa strane za drugu bebu😂
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Sanjarka, dada samo Bibsice, kad se rodio imao je supreme, pa smo promjenili boju, obicnih okruglih ni ne znam koliko je izmjenjao, pa de lux hrpu i sad uzeli boheme.. njemu nije vazno dal je silikon ili kaucuk samo da je duda. Meni super jer za svaki outfit ima dudicu koja pase haha 😎 one koje nije pogubio cuvamo u kutiji, ima lijepu kolekciju hhaha..
Tata mu je sa Red Bull Ringa donio dvije iz suvenirnice, ne zeli ni stavit usta odmah pljuje. Stavili jednu sa strane za drugu bebu😂
I mi ih imamo u hrpi boja i kombiniramo uz odjeću 😂
Kombinatima s Frigg dudama, isto su predivne a iste zapravo tako da ih je prihvatio bez problema ☺️
Kombiniramo*
Frigg su predivne; dobro je da ih zeli. Meni su bebe predivne s tim dudicama 🥰 vidala sam ih samo online pa nisam uzimala a bubamara i arena su 10ak min do mene pa bibsice lako kupujem svaki mj😂🫣
Frigg su😍
I mi isto koristimo bibs i ne moze zaspati bez nje🤦♀️ Samo sam gledala reportazu o zubicima bas nakon Bibs dudica i od tada su mi omrzle🤦♀️😂😂
Frigg su😍
I mi isto koristimo bibs i ne moze zaspati bez nje🤦♀️ Samo sam gledala reportazu o zubicima bas nakon Bibs dudica i od tada su mi omrzle🤦♀️😂😂
Ma da??
A kao hvale ih kao najbolje
Frigg su predivne; dobro je da ih zeli. Meni su bebe predivne s tim dudicama 🥰 vidala sam ih samo online pa nisam uzimala a bubamara i arena su 10ak min do mene pa bibsice lako kupujem svaki mj😂🫣
A ja skoro sve online naručujem, GLS dostavljač mi je frend 😂
Hhaha mogu mislit ak sve narucujes 😂
A znam i ja sve to, od krivog izgovora do pomicanja prednjih zubi.. al sto sad mogu.. ne znam kad da ga oducavamo ali jos mi je nekako mali da bi se oducio. Ne znam.. 🤷🏻♀️ On spava samo s dudicom, u autu nekad bez nje zaspe ali i prek dana ju sam uzme i stavi, dnevni spavanci duda obavezna, kad je kihao sam izvadi-kihne-vrati, to mi je bilo preslatko 🥹
Ima li medu vama majki koje ste prvi put jaslicare spremali u vrtic? Ne znam nista o tome. Jel ista trebaju imati? Sta treba kupiti i sta treba nositi za vrtic? 😬🫣 pomagajte jer se volim za sve spremit mjesecima ranije 😂 ovo mi samo vrsi pritisak kad ne znam sta treba..
Sortiraj odgovore
Najstariji