Jutro mame nadam se da cu dobiti odgovor,da li se neka susrela sa situacijom naime otvorena sam pola prsta sve ostalo uredu 28tj,savjeti sta i kako dalje
Sanjarka nadam se da ce danasnji dan biti bolji, samo uz ove vrucine nije ni njima lako🤦♀️
Pa Simun je pravi komad😍😍😍😍
Hvala ti sunce 🥰 pocela mu se frckat kosica cim se smoci, zanima me hoce li ostati tako jer moj tata, svekrva, i sogorica imaju frckice ♥️
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
https://ibb.co/5k37gxV
Dobio sam novi dudicu, pa stavljam slicicu da vidite kako mi dobro stoji 💚
Koji frajer majko moja 😍😍😍
I vi ste bibs team 🫶🏻
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka, dada samo Bibsice, kad se rodio imao je supreme, pa smo promjenili boju, obicnih okruglih ni ne znam koliko je izmjenjao, pa de lux hrpu i sad uzeli boheme.. njemu nije vazno dal je silikon ili kaucuk samo da je duda. Meni super jer za svaki outfit ima dudicu koja pase haha 😎 one koje nije pogubio cuvamo u kutiji, ima lijepu kolekciju hhaha..
Tata mu je sa Red Bull Ringa donio dvije iz suvenirnice, ne zeli ni stavit usta odmah pljuje. Stavili jednu sa strane za drugu bebu😂
Sanjarka, dada samo Bibsice, kad se rodio imao je supreme, pa smo promjenili boju, obicnih okruglih ni ne znam koliko je izmjenjao, pa de lux hrpu i sad uzeli boheme.. njemu nije vazno dal je silikon ili kaucuk samo da je duda. Meni super jer za svaki outfit ima dudicu koja pase haha 😎 one koje nije pogubio cuvamo u kutiji, ima lijepu kolekciju hhaha..
Tata mu je sa Red Bull Ringa donio dvije iz suvenirnice, ne zeli ni stavit usta odmah pljuje. Stavili jednu sa strane za drugu bebu😂
I mi ih imamo u hrpi boja i kombiniramo uz odjeću 😂
Kombinatima s Frigg dudama, isto su predivne a iste zapravo tako da ih je prihvatio bez problema ☺️
Kombiniramo*
Frigg su predivne; dobro je da ih zeli. Meni su bebe predivne s tim dudicama 🥰 vidala sam ih samo online pa nisam uzimala a bubamara i arena su 10ak min do mene pa bibsice lako kupujem svaki mj😂🫣
Frigg su😍
I mi isto koristimo bibs i ne moze zaspati bez nje🤦♀️ Samo sam gledala reportazu o zubicima bas nakon Bibs dudica i od tada su mi omrzle🤦♀️😂😂
Frigg su😍
I mi isto koristimo bibs i ne moze zaspati bez nje🤦♀️ Samo sam gledala reportazu o zubicima bas nakon Bibs dudica i od tada su mi omrzle🤦♀️😂😂
Ma da??
A kao hvale ih kao najbolje
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji