🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • amina232
    21. Srpanj 2022. 07:14

Jutro mame nadam se da cu dobiti odgovor,da li se neka susrela sa situacijom naime otvorena sam pola prsta sve ostalo uredu 28tj,savjeti sta i kako dalje

• sunce7
    21. Srpanj 2022. 07:14

Sanjarka nadam se da ce danasnji dan biti bolji, samo uz ove vrucine nije ni njima lako🤦‍♀️

Biilja
    21. Srpanj 2022. 07:26

sunce7

Pa Simun je pravi komad😍😍😍😍

Hvala ti sunce 🥰 pocela mu se frckat kosica cim se smoci, zanima me hoce li ostati tako jer moj tata, svekrva, i sogorica imaju frckice ♥️ 

💙 Šimun: 10/2021.
    ➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
    💜 Mara: 11/2023.

Sanjarka88
    21. Srpanj 2022. 22:31

Bilja 🕊

https://ibb.co/5k37gxV
    Dobio sam novi dudicu, pa stavljam slicicu da vidite kako mi dobro stoji 💚

Koji frajer majko moja 😍😍😍
    I vi ste bibs team 🫶🏻

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Biilja
    21. Srpanj 2022. 23:03

Sanjarka, dada samo Bibsice,  kad se rodio imao je supreme, pa smo promjenili boju, obicnih okruglih ni ne znam koliko je izmjenjao, pa de lux hrpu i sad uzeli boheme.. njemu nije vazno dal je silikon ili kaucuk samo da je duda. Meni super jer za svaki outfit ima dudicu koja pase haha 😎 one koje nije pogubio cuvamo u kutiji, ima lijepu kolekciju hhaha..
    Tata mu je sa Red Bull Ringa donio dvije iz suvenirnice, ne zeli ni stavit usta odmah pljuje. Stavili jednu sa strane za drugu bebu😂

Sanjarka88
    22. Srpanj 2022. 16:09

Bilja 🕊

Sanjarka, dada samo Bibsice, kad se rodio imao je supreme, pa smo promjenili boju, obicnih okruglih ni ne znam koliko je izmjenjao, pa de lux hrpu i sad uzeli boheme.. njemu nije vazno dal je silikon ili kaucuk samo da je duda. Meni super jer za svaki outfit ima dudicu koja pase haha 😎 one koje nije pogubio cuvamo u kutiji, ima lijepu kolekciju hhaha..
    Tata mu je sa Red Bull Ringa donio dvije iz suvenirnice, ne zeli ni stavit usta odmah pljuje. Stavili jednu sa strane za drugu bebu😂

I mi ih imamo u hrpi boja i kombiniramo uz odjeću 😂
    Kombinatima s Frigg dudama, isto su predivne a iste zapravo tako da ih je prihvatio bez problema ☺️

Sanjarka88
    22. Srpanj 2022. 16:10

Kombiniramo* 

Biilja
    22. Srpanj 2022. 17:06

Frigg su predivne; dobro je da ih zeli. Meni su bebe predivne s tim dudicama 🥰 vidala sam ih samo online pa nisam uzimala a bubamara i arena su 10ak min do mene pa bibsice lako kupujem svaki mj😂🫣

• sunce7
    22. Srpanj 2022. 17:36

Frigg su😍
    I mi isto koristimo bibs i ne moze zaspati bez nje🤦‍♀️ Samo sam gledala reportazu o zubicima bas nakon Bibs dudica i od tada su mi omrzle🤦‍♀️😂😂

Sanjarka88
    22. Srpanj 2022. 21:07

sunce7

Frigg su😍
    I mi isto koristimo bibs i ne moze zaspati bez nje🤦‍♀️ Samo sam gledala reportazu o zubicima bas nakon Bibs dudica i od tada su mi omrzle🤦‍♀️😂😂

Ma da??
    A kao hvale ih kao najbolje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani