🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Sanjarka88

Broj poruka: 15653

Prijavi adminu

Buba Bublica

Drage moje ženice,Nije me bilo dugo dugo na forumu, nekako je vrijeme samo proletilo i moj Šimun već ima 9 + mjeseci…lagano me vata nostalgija za svim onim sto je donila skroz mala beba i imam osjećaj da unatoč teškom porodu sa groznom epiziotomijom i onome "nikad više", želim opet proći i trudnoću i još jednu bebu 😁😁
    Malo sam prolistala i vidim da ste sve dobro, da su bebe divne i da lipo napreduju. Vama s koronom zelim brz oporavak i sto blaže posljedice, bit ce sve dobro…moj Šimun je imao čak 2 puta i super je to izdržao, čak bolje od mame 😁😁 jedino što sam primjetila nakon prvog puta je uvecan limfni cvoric na vrhu vrata prema uhu i strasno me to prepalo ali doktorica je rekla da je cesto kod beba i da ne brinem (vjerujem joj) 😁
    ❤️🍀❤️🍀

Ajmeeee
    Kako se ja razveselim kad vidim neko staro ime na temi 
    Kad bi nam se tako još mama javilo da vidimo su dobro 
    I to moja Splićanka ❤️
    Prvo kapa do poda sta već razmišljaš o drugoj bebi 😅🥰😍
    Drugo, kako je Šimun? Kako napreduje? Koliki je? 
    Sve nam piši 🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88

Broj poruka: 15653

Prijavi adminu

Sanja sretan veliki 9. Leonu 🥳🥳🥳

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Endzrue

Broj poruka: 1073

Prijavi adminu

Preporuka je doručak voće i žitarice, ručak povrće i meso a večera da je povrće i žitarice. Jer im je teme voće probavljat po noći pa evo pošto smo mi već duže u tom ugl nekad bude što ostane od ručka, nekad radimo palačinke od povrća, krem juhe sa žitaricama, nekad se zalomi i banana al to onda bude malo. Jogurt i palenta, zobene i jogurt  i tak.. Nešto laganije za želudac gledajte. Povrtni muffini

• sunce7

Broj poruka: 595

Prijavi adminu

Endzrue daj nam neki receptic za maffine🥰
    I ja ne znam kako svima ispadnu palacinkice onako fufaste,znam pitu napravit al mi te palacinkice nikako ne budu flafaste pufaste😂

• sunce7

Prijavi adminu

Sanjarka koji je on maneken😍😍😍
    Ja to nista nisam slikala i sad mi je zao🤣🤣🤣

• sunce7

Prijavi adminu

Mi smo se posjeli napokon i koje je to veselje bilo kod nje😂😂😂
    Svi smo slavili😂 sad se napokon moze penjati uz stvari bez da je vracam😂
    Inace imamo 4 zubica i jos nam dva idu gore, al je super podnosljiva zasad🙊 

daniella2207

Prijavi adminu

Pozz cure,evo Korinu je sve proslo malo kaslje kao i ja,ali rijesile smo se febre,tako da korona je iza nas🤗
    SamoMalo super,hvala ti uvijek mi fali ideja😀
    Vidis krem juhe se nisam sjetila raditi joj.
    Sanjalica5 tako i mi nekada griz i neko voce,ali gledam kao neko povrce navecer, neki dan sam joj svjezi sir i palentu i bilo joj je fino pa evo da pojede nesto slano malo,a ona bi jela svaki put kad mi nesto jedemo tako da to izmedu pojede bananu ,keks ili malo kruha🤣 morati cu je izvagati da vidim koliko kila ima🤣
    Sanjarka neka su izasli i zubici,joj i ona se penje uz namjestaj tako da nam je veselo pokusava hodati uz ali pada🤣 Mi obrnuto mama cijelo vrijeme a tata nikako nesto malo ta ta ali vise to zvuci kineski nego tata🤣
    Sunce7 pa super evo napokon,sada neka radi sta ce🤗 imate vi zubica,mi smo jos na ona 2😀
    Sanja sretan minić Leonu🥳🥳🥳

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

daniella2207

Prijavi adminu

Sanjarka88 zaboravila sam napisati da je Luki pravi ljepotan,i on je se izduzio👍

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Jana25

Broj poruka: 1257

Prijavi adminu

Sanjarka Luki nam je šećer 🥰😍 uzivajte sad, drugi skok brzo dode hahah.
    Karlo ti je tako jedno prgavo stvorenje da je to strasno! Ustaje sam iz cucnja hoda uz namjestaj od svibnja, al kad ga uhvatim za ruke i kazem dodi ili malo povucem da krene to je bijes, plakanje i odmah sjeda na pod. Mozda i bolje jer nije preporuka 😅
    Kad mi iduci put naletis na fejsu u "ljudi koje mozda poznajes" dodat cu te pa ti saljem video 🤣😅 prezime ne mogu zapamtit a bebača prepoznam 🙈😁😅🥰Dajte recepte za brzinsku večeru moj uvijek jede od ručka 🙈🤣Drago mi je da su bolesne bebe ozdravile  🤗❤️

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• Buba Bublica

Broj poruka: 96

Prijavi adminu

Sanjarka88 🤍

Buba Bublica

Drage moje ženice,Nije me bilo dugo dugo na forumu, nekako je vrijeme samo proletilo i moj Šimun već ima 9 + mjeseci…lagano me vata nostalgija za svim onim sto je donila skroz mala beba i imam osjećaj da unatoč teškom porodu sa groznom epiziotomijom i onome "nikad više", želim opet proći i trudnoću i još jednu bebu 😁😁
    Malo sam prolistala i vidim da ste sve dobro, da su bebe divne i da lipo napreduju. Vama s koronom zelim brz oporavak i sto blaže posljedice, bit ce sve dobro…moj Šimun je imao čak 2 puta i super je to izdržao, čak bolje od mame 😁😁 jedino što sam primjetila nakon prvog puta je uvecan limfni cvoric na vrhu vrata prema uhu i strasno me to prepalo ali doktorica je rekla da je cesto kod beba i da ne brinem (vjerujem joj) 😁
    ❤️🍀❤️🍀
    Ajmeeee
    Kako se ja razveselim kad vidim neko staro ime na temi
    Kad bi nam se tako još mama javilo da vidimo su dobro
    I to moja Splićanka ❤️
    Prvo kapa do poda sta već razmišljaš o drugoj bebi 😅🥰😍
    Drugo, kako je Šimun? Kako napreduje? Koliki je?
    Sve nam piši 🤗

Šimun je veliki dječak, ima 10 kg i oko 80cm
    Jako je aktivna beba, papa dva obroka, puže, sjedi, diže se na noge 😁 obožava se kupati u moru i voziti na bicikli 😂😂 

Rodila se ljubav 18.10.2021.
    Šimun Limun 🍋👼💙

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.