🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lollypop
    30. Srpanj 2022. 21:53

Vi to po satima? Moj jede stalno i uvijek i uz to sisa xD dug je 73cm a ima 7700🙈koliko njupa trebao bi imat bar 9-10kg al nema mira i svugdje je pa vjerujemo da je zato

Sanjarka88
    30. Srpanj 2022. 22:19

Večer cure
    Nije me bilo par dana a vidim da ste se aktivirale, super 🥰😍
    Mi smo super, zubići su izašli, u skoku nije Ugl bas je super zadnjih dana pa uživamo 
    Počeo je hodati uz namještaj, veliki moj dečko 🥰
    Sta se brbljanja tiče njemu je sve na t, d,k i g
    Tako da nema mame još ni blizu, Al po cili dan vice tata hehe 
    Hvala na čestitkama za minic ❤️
    Evo malo slikica ☺️
    https://ibb.co/mbYBWt6
    Vidim puno bubanaca zadnjih dana 😞 nadam se da su svi već ozdravili a i mame koje je uhvatilo 🤗
    Jana oooo dečko bi hodaooo. Hoće da ga vi vodite ili pokušava sam? I piši češće nemoj samo citat ☺️
    Sanja joj pa Leon se već pusta , super je 🥰
    Večera - krećemo Od pon. S trećim obrokom. Tako da pratim ideje☺️
    Lollypop hahha tako i moj uvik nešto jede , ne možeš od njega ništa jest odmah traži . Bas je uživljen i u hranu i u mlijeko . Na nekih 8kg je sad, bas to. Koliko jede trebao bi imati bar 10 😅

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    30. Srpanj 2022. 22:21

SamoMalo

Evo neke nase vecere:
    Palenta sa svjezim sirom
    Kajgana i jogurt
    Grizevi (obicni/heljdin/pirov..) s vocem
    Krem juhe (tikvica/mrkva + krumpir)
    Babjcinke (ima gotova smjesa u dmu ili online od ekojazo) i malo namaza od voca gore

Ako imam vise vremena onda npr:
    Popecki od povrca
    Tjestenina plus povrce
    Kus kus i povrce

Kakav voćni namaz mu staviš na palačinke?

Sanjarka88
    30. Srpanj 2022. 22:23

Buba Bublica

Drage moje ženice,

Nije me bilo dugo dugo na forumu, nekako je vrijeme samo proletilo i moj Šimun već ima 9 + mjeseci…lagano me vata nostalgija za svim onim sto je donila skroz mala beba i imam osjećaj da unatoč teškom porodu sa groznom epiziotomijom i onome "nikad više", želim opet proći i trudnoću i još jednu bebu 😁😁
    Malo sam prolistala i vidim da ste sve dobro, da su bebe divne i da lipo napreduju. Vama s koronom zelim brz oporavak i sto blaže posljedice, bit ce sve dobro…moj Šimun je imao čak 2 puta i super je to izdržao, čak bolje od mame 😁😁 jedino što sam primjetila nakon prvog puta je uvecan limfni cvoric na vrhu vrata prema uhu i strasno me to prepalo ali doktorica je rekla da je cesto kod beba i da ne brinem (vjerujem joj) 😁
    ❤️🍀❤️🍀

Ajmeeee
    Kako se ja razveselim kad vidim neko staro ime na temi 
    Kad bi nam se tako još mama javilo da vidimo su dobro 
    I to moja Splićanka ❤️
    Prvo kapa do poda sta već razmišljaš o drugoj bebi 😅🥰😍
    Drugo, kako je Šimun? Kako napreduje? Koliki je? 
    Sve nam piši 🤗

Sanjarka88
    31. Srpanj 2022. 10:16

Sanja sretan veliki 9. Leonu 🥳🥳🥳

Endzrue
    31. Srpanj 2022. 14:08

Preporuka je doručak voće i žitarice, ručak povrće i meso a večera da je povrće i žitarice. Jer im je teme voće probavljat po noći pa evo pošto smo mi već duže u tom ugl nekad bude što ostane od ručka, nekad radimo palačinke od povrća, krem juhe sa žitaricama, nekad se zalomi i banana al to onda bude malo. Jogurt i palenta, zobene i jogurt  i tak.. Nešto laganije za želudac gledajte. Povrtni muffini

• sunce7
    31. Srpanj 2022. 17:33

Endzrue daj nam neki receptic za maffine🥰
    I ja ne znam kako svima ispadnu palacinkice onako fufaste,znam pitu napravit al mi te palacinkice nikako ne budu flafaste pufaste😂

• sunce7
    31. Srpanj 2022. 17:34

Sanjarka koji je on maneken😍😍😍
    Ja to nista nisam slikala i sad mi je zao🤣🤣🤣

• sunce7
    31. Srpanj 2022. 17:36

Mi smo se posjeli napokon i koje je to veselje bilo kod nje😂😂😂
    Svi smo slavili😂 sad se napokon moze penjati uz stvari bez da je vracam😂
    Inace imamo 4 zubica i jos nam dva idu gore, al je super podnosljiva zasad🙊 

daniella2207
    31. Srpanj 2022. 18:21

Pozz cure,evo Korinu je sve proslo malo kaslje kao i ja,ali rijesile smo se febre,tako da korona je iza nas🤗
    SamoMalo super,hvala ti uvijek mi fali ideja😀
    Vidis krem juhe se nisam sjetila raditi joj.
    Sanjalica5 tako i mi nekada griz i neko voce,ali gledam kao neko povrce navecer, neki dan sam joj svjezi sir i palentu i bilo joj je fino pa evo da pojede nesto slano malo,a ona bi jela svaki put kad mi nesto jedemo tako da to izmedu pojede bananu ,keks ili malo kruha🤣 morati cu je izvagati da vidim koliko kila ima🤣
    Sanjarka neka su izasli i zubici,joj i ona se penje uz namjestaj tako da nam je veselo pokusava hodati uz ali pada🤣 Mi obrnuto mama cijelo vrijeme a tata nikako nesto malo ta ta ali vise to zvuci kineski nego tata🤣
    Sunce7 pa super evo napokon,sada neka radi sta ce🤗 imate vi zubica,mi smo jos na ona 2😀
    Sanja sretan minić Leonu🥳🥳🥳

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani