Vi to po satima? Moj jede stalno i uvijek i uz to sisa xD dug je 73cm a ima 7700🙈koliko njupa trebao bi imat bar 9-10kg al nema mira i svugdje je pa vjerujemo da je zato
Večer cure
Nije me bilo par dana a vidim da ste se aktivirale, super 🥰😍
Mi smo super, zubići su izašli, u skoku nije Ugl bas je super zadnjih dana pa uživamo
Počeo je hodati uz namještaj, veliki moj dečko 🥰
Sta se brbljanja tiče njemu je sve na t, d,k i g
Tako da nema mame još ni blizu, Al po cili dan vice tata hehe
Hvala na čestitkama za minic ❤️
Evo malo slikica ☺️
https://ibb.co/mbYBWt6
Vidim puno bubanaca zadnjih dana 😞 nadam se da su svi već ozdravili a i mame koje je uhvatilo 🤗
Jana oooo dečko bi hodaooo. Hoće da ga vi vodite ili pokušava sam? I piši češće nemoj samo citat ☺️
Sanja joj pa Leon se već pusta , super je 🥰
Večera - krećemo Od pon. S trećim obrokom. Tako da pratim ideje☺️
Lollypop hahha tako i moj uvik nešto jede , ne možeš od njega ništa jest odmah traži . Bas je uživljen i u hranu i u mlijeko . Na nekih 8kg je sad, bas to. Koliko jede trebao bi imati bar 10 😅
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo neke nase vecere:
Palenta sa svjezim sirom
Kajgana i jogurt
Grizevi (obicni/heljdin/pirov..) s vocem
Krem juhe (tikvica/mrkva + krumpir)
Babjcinke (ima gotova smjesa u dmu ili online od ekojazo) i malo namaza od voca gore
Ako imam vise vremena onda npr:
Popecki od povrca
Tjestenina plus povrce
Kus kus i povrce
Kakav voćni namaz mu staviš na palačinke?
Drage moje ženice,
Nije me bilo dugo dugo na forumu, nekako je vrijeme samo proletilo i moj Šimun već ima 9 + mjeseci…lagano me vata nostalgija za svim onim sto je donila skroz mala beba i imam osjećaj da unatoč teškom porodu sa groznom epiziotomijom i onome "nikad više", želim opet proći i trudnoću i još jednu bebu 😁😁
Malo sam prolistala i vidim da ste sve dobro, da su bebe divne i da lipo napreduju. Vama s koronom zelim brz oporavak i sto blaže posljedice, bit ce sve dobro…moj Šimun je imao čak 2 puta i super je to izdržao, čak bolje od mame 😁😁 jedino što sam primjetila nakon prvog puta je uvecan limfni cvoric na vrhu vrata prema uhu i strasno me to prepalo ali doktorica je rekla da je cesto kod beba i da ne brinem (vjerujem joj) 😁
❤️🍀❤️🍀
Ajmeeee
Kako se ja razveselim kad vidim neko staro ime na temi
Kad bi nam se tako još mama javilo da vidimo su dobro
I to moja Splićanka ❤️
Prvo kapa do poda sta već razmišljaš o drugoj bebi 😅🥰😍
Drugo, kako je Šimun? Kako napreduje? Koliki je?
Sve nam piši 🤗
Sanja sretan veliki 9. Leonu 🥳🥳🥳
Preporuka je doručak voće i žitarice, ručak povrće i meso a večera da je povrće i žitarice. Jer im je teme voće probavljat po noći pa evo pošto smo mi već duže u tom ugl nekad bude što ostane od ručka, nekad radimo palačinke od povrća, krem juhe sa žitaricama, nekad se zalomi i banana al to onda bude malo. Jogurt i palenta, zobene i jogurt i tak.. Nešto laganije za želudac gledajte. Povrtni muffini
Endzrue daj nam neki receptic za maffine🥰
I ja ne znam kako svima ispadnu palacinkice onako fufaste,znam pitu napravit al mi te palacinkice nikako ne budu flafaste pufaste😂
Sanjarka koji je on maneken😍😍😍
Ja to nista nisam slikala i sad mi je zao🤣🤣🤣
Mi smo se posjeli napokon i koje je to veselje bilo kod nje😂😂😂
Svi smo slavili😂 sad se napokon moze penjati uz stvari bez da je vracam😂
Inace imamo 4 zubica i jos nam dva idu gore, al je super podnosljiva zasad🙊
Pozz cure,evo Korinu je sve proslo malo kaslje kao i ja,ali rijesile smo se febre,tako da korona je iza nas🤗
SamoMalo super,hvala ti uvijek mi fali ideja😀
Vidis krem juhe se nisam sjetila raditi joj.
Sanjalica5 tako i mi nekada griz i neko voce,ali gledam kao neko povrce navecer, neki dan sam joj svjezi sir i palentu i bilo joj je fino pa evo da pojede nesto slano malo,a ona bi jela svaki put kad mi nesto jedemo tako da to izmedu pojede bananu ,keks ili malo kruha🤣 morati cu je izvagati da vidim koliko kila ima🤣
Sanjarka neka su izasli i zubici,joj i ona se penje uz namjestaj tako da nam je veselo pokusava hodati uz ali pada🤣 Mi obrnuto mama cijelo vrijeme a tata nikako nesto malo ta ta ali vise to zvuci kineski nego tata🤣
Sunce7 pa super evo napokon,sada neka radi sta ce🤗 imate vi zubica,mi smo jos na ona 2😀
Sanja sretan minić Leonu🥳🥳🥳
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji