Bubabublica šimun je bas velika beba😀 ja se vracam u 10 mjesecu,imas pravo na onaj iz 2021 ako ti je ostao i cijeli iz 2022.
SweatDream15 ajme kako vas je ulovilo,bas jaka viroza neka😔Ajme odlično, to mi je još 44 dana 😂 zna li neko od mojih splićanki pouzdanu tetu čuvalicu?Nažalost ne
Ostale Splićanke su prešle u whatsap grupu i zanemarile forum u potpunosti 🙄 ( Ponosnamama znam da čitaš, spavas li mirno?😂)
Ugl pitala sam ih na whatsapp i ne znaju nažalost 😥
Možda Endzrue zna?Znas da citam svaki dan, ne mogu se ja odvojit od jesenskih bebica 🥰♥️
Svi su mi preslatki i tako su vec veliki narasli ♥️♥️
Evo mali update kad sam vec tu 😄😄
Lara prica dosta, izasle su nam napokon gornje jedinice koje su nas namucile (sad ima gornje i donje), puzi i dalje vojnicki, pokusava se dignit na noge uz namjestaj..
Jos se mucimo s hranom, jednostavno ne zeli jest, samo doji i tu i tamo joj uspijem nesto uvalit u usta 😕
A evo i slicica od danashttps://ibb.co/kS5TsctPozz cure 😘😘😘😘
Secer nas ❤️
Kad čitaš onda i piši
Volim jako whatsap grupu, Al na forumu je sve počelo i bas mi je u ❤️😀
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
SanjarkaLuki nam je šećer 🥰😍 uzivajte sad, drugi skok brzo dode hahah.
Karlo ti je tako jedno prgavo stvorenje da je to strasno! Ustaje sam iz cucnja hoda uz namjestaj od svibnja, al kad ga uhvatim za ruke i kazem dodi ili malo povucem da krene to je bijes, plakanje i odmah sjeda na pod. Mozda i bolje jer nije preporuka 😅
Kad mi iduci put naletis na fejsu u "ljudi koje mozda poznajes" dodat cu te pa ti saljem video 🤣😅 prezime ne mogu zapamtit a bebača prepoznam 🙈😁😅🥰Dajte recepte za brzinsku večerumoj uvijek jede od ručka 🙈🤣Drago mi je da su bolesne bebe ozdravile 🤗❤️https://ibb.co/QdRKQjq
Evo jedan recept,ja sam ih jucer radila nije komplicirano.Super! Kako funkcionira bez jogurta? Ne konzumiramo mlijeko i mlikecne proizvode. Alergija…
Pa nisam probala bez,ali vjerujem da nece faliti puno,mozes dodati mozda malo vise banane ili svog mlijeka ili ad-a.
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Bubabublica šimun je bas velika beba😀 ja se vracam u 10 mjesecu,imas pravo na onaj iz 2021 ako ti je ostao i cijeli iz 2022.
SweatDream15 ajme kako vas je ulovilo,bas jaka viroza neka😔Ajme odlično, to mi je još 44 dana 😂 zna li neko od mojih splićanki pouzdanu tetu čuvalicu?Nažalost ne
Ostale Splićanke su prešle u whatsap grupu i zanemarile forum u potpunosti 🙄 ( Ponosnamama znam da čitaš, spavas li mirno?😂)
Možda Endzrue zna?Znas da citam svaki dan, ne mogu se ja odvojit od jesenskih bebica 🥰♥️
Lara prica dosta, izasle su nam napokon gornje jedinice koje su nas namucile (sad ima gornje i donje), puzi i dalje vojnicki, pokusava se dignit na noge uz namjestaj..
Jos se mucimo s hranom, jednostavno ne zeli jest, samo doji i tu i tamo joj uspijem nesto uvalit u usta 😕
A evo i slicica od danashttps://ibb.co/kS5TsctPozz cure 😘😘😘😘
Super da si se javila,bas ju je lijepo opet viditi,izrasla je u pravu ljepoticu😍
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
A evo i slicica od danashttps://ibb.co/kS5TsctPozz cure 😘😘😘😘Super da si se javila,bas ju je lijepo opet viditi,izrasla je u pravu ljepoticu😍
Hvala ti, Korina je isto pravi bombon 🥰🍬💞
Sortiraj odgovore
Najstariji