Ima li medu vama majki koje ste prvi put jaslicare spremali u vrtic? Ne znam nista o tome. Jel ista trebaju imati? Sta treba kupiti i sta treba nositi za vrtic? 😬🫣 pomagajte jer se volim za sve spremit mjesecima ranije 😂 ovo mi samo vrsi pritisak kad ne znam sta treba..
Pelene, vlazne i krema za guzu ako koristi, flasa za vodu, papucice, ruksak u koji ces stavit cistu robu jer se zaseru ko gice 😅🤣 i reci tetama ako ce se zamazat sa narancom nek to odmah namoce jer se to ne da oprat 🙈
Doma nosis dijete i prljavi ves
Pozz cure nije me dugo bilo ali ja sam svaki dan na moru pa nikako da se javim🤭 mi puzemo,dizemo se uz stvari a kada je drzim za ruke koraca ko velika🤭
LianeC presladak je...
Sweatdream bas je narasla,mi nikako da se naviknemo na kolut ali zato iz vode nece van🤣 cestitam za puzanje
Sanjarka hvala,da dugo me nije bilo nikako da procitam zaostatke,svaki dan smo na moru po cijele dane😁...👏super za puzanje i mi smo propuzali prije par dana i sada šibamo po kuci pun gas🤣
Bilja svasta ste prosli,dobro pa je sada sve iza vas ,sretno s bebicom😊 Šimun ima prelijepe okice😍
Sunce7 hvala😘i vama također,da velike su vec vrijeme bas leti🥺
Lollypoop sretan minic
Ja sam jucer imala rodendan i spremali festu na kraju tata javio da je pozitivan a bas je jucer cijelo jutro cuvao Korinu , festu odgodili i sada cekamo i nadamo se da nece i ona dobiti😔
Evo slikice od 10.mj.😀
https://ibb.co/nzkqbZY
https://ibb.co/vqvyjGd
https://ibb.co/0VDFZkk
Dude,meni su isto te bibs prelijepe i uvijek se mislim da ih probam i nikako,mi smo bili na Dr.Brown od pocetka jer sam odmah kupila bocicu pa i dude njihove,buduci da ih sada vise nema za kupiti u dm-u ni u Bipi povukli su ih,mozda i pređemo na Bibs ako ih prihvati.
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Mateja32 sretan 10.minić tvom Teu🥳🥳🥳 vjerujem da je sve u redu ali evo buduci da vidim da si zabrinuta ja bih na tvom mjestu narucila se privatno za pregled,nemas šta izgubiti osim par sto kuna a ti ces biti mirnija a i ako je sta ces krenuti prije s vjezbicama.
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Ima li medu vama majki koje ste prvi put jaslicare spremali u vrtic? Ne znam nista o tome. Jel ista trebaju imati? Sta treba kupiti i sta treba nositi za vrtic? 😬🫣 pomagajte jer se volim za sve spremit mjesecima ranije 😂 ovo mi samo vrsi pritisak kad ne znam sta treba..
Eto Lollypop ti je sve rekla ☺️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Daniella koja je to već velika cura 🥰🥰🥰
Čestitke na puzanju 🥳🥳🥳 sad trk za njom 😅
Uživajte na moru ❤️
Mateja sretan veliki 10. Minic velikom frajeru 🥳🥰
Kod nas se nervoza zbog zubića smanjila
Izgleda da su konačno gornje jedinice i lijeva dvojka van kompletno 🥳
Čekamo desnu dvojku ali ona se tek bijeli pa ćemo izgleda imati koji dan predaha ☺️
Puzi sve vise pravilno, vojnički ide jedino kad nosi dok puzi igračku u ruci ili gura autić po kući
Ili se utrkuje s bracom jer je tako puno brzi 😂😂😂
Sanjarka Velika je da😊 imate vi puno zubica, bolje tako neka saceka jos malo ta dvojka🤗 mi smo ostali na donjim jedinicama,nista se ne bijeli za sada.
🤣haha dobar je,neka je on brzi pa nek puze kako hoce,bitno da zna pomalo i pravilno ima vremena.
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
SanjarkaVelika je da😊 imate vi puno zubica, bolje tako neka saceka jos malo ta dvojka🤗 mi smo ostali na donjim jedinicama,nista se ne bijeli za sada.
🤣haha dobar je,neka je on brzi pa nek puze kako hoce,bitno da zna pomalo i pravilno ima vremena.
Ajme tako je i nama bilo
3Mj ništa ( donje izašle s 5.5mj ) i onda gornje jedinice i dvojke odlučile doći istodobno
Bas ga je jadnog izmučilo
Prije 2 dana mu je doslovno krv iz usta curila iz jedinica
Znaci koma
A puzanje ma daaa
Ma super je on, sad već veći dio dana puzi pravilno
Al nek radi u određenim situacijama kako mu je lakše
Stvarno svejedno
Puštam ga
Pelene, vlazne i krema za guzu ako koristi, flasa za vodu, papucice, ruksak u koji ces stavit cistu robu jer se zaseru ko gice 😅🤣 i reci tetama ako ce se zamazat sa narancom nek to odmah namoce jer se to ne da oprat 🙈
Doma nosis dijete i prljavi ves
Hvala ti!!!♥️
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Sortiraj odgovore
Najstariji