🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    22. Srpanj 2022. 21:08

Bilja 🕊

Frigg su predivne; dobro je da ih zeli. Meni su bebe predivne s tim dudicama 🥰 vidala sam ih samo online pa nisam uzimala a bubamara i arena su 10ak min do mene pa bibsice lako kupujem svaki mj😂🫣

A ja skoro sve online naručujem, GLS dostavljač mi je frend 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Biilja
    22. Srpanj 2022. 23:38

Hhaha mogu mislit ak sve narucujes 😂
    A znam i ja sve to, od krivog izgovora do pomicanja prednjih zubi.. al sto sad mogu.. ne znam kad da ga oducavamo ali jos mi je nekako mali da bi se oducio. Ne znam.. 🤷🏻‍♀️ On spava samo s dudicom, u autu nekad bez nje zaspe ali i prek dana ju sam uzme i stavi, dnevni spavanci duda obavezna, kad je kihao sam izvadi-kihne-vrati, to mi je bilo preslatko 🥹

💙 Šimun: 10/2021.
    ➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
    💜 Mara: 11/2023.

Biilja
    22. Srpanj 2022. 23:40

Ima li medu vama majki koje ste prvi put jaslicare spremali u vrtic? Ne znam nista o tome. Jel ista trebaju imati? Sta treba kupiti i sta treba nositi za vrtic? 😬🫣 pomagajte jer se volim za sve spremit mjesecima ranije 😂 ovo mi samo vrsi pritisak kad ne znam sta treba.. 

💙 Šimun: 10/2021.
    ➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
    💜 Mara: 11/2023.

Lollypop
    23. Srpanj 2022. 07:01

Bilja 🕊

Ima li medu vama majki koje ste prvi put jaslicare spremali u vrtic? Ne znam nista o tome. Jel ista trebaju imati? Sta treba kupiti i sta treba nositi za vrtic? 😬🫣 pomagajte jer se volim za sve spremit mjesecima ranije 😂 ovo mi samo vrsi pritisak kad ne znam sta treba..

Pelene, vlazne i krema za guzu ako koristi, flasa za vodu, papucice, ruksak u koji ces stavit cistu robu jer se zaseru ko gice 😅🤣 i reci tetama ako ce se zamazat sa narancom nek to odmah namoce jer se to ne da oprat 🙈
    Doma nosis dijete i prljavi ves 

daniella2207
    23. Srpanj 2022. 08:18

Pozz cure nije me dugo bilo ali ja sam svaki dan na moru pa nikako da se javim🤭 mi puzemo,dizemo se uz stvari a kada je drzim za ruke koraca ko velika🤭
    LianeC presladak je...
    Sweatdream bas je narasla,mi nikako da se naviknemo na kolut ali zato iz vode nece van🤣 cestitam za puzanje
    Sanjarka hvala,da dugo me nije bilo nikako da procitam zaostatke,svaki dan smo na moru po cijele dane😁...👏super za puzanje i mi smo propuzali prije par dana i sada šibamo po kuci pun gas🤣
    Bilja svasta ste prosli,dobro pa je sada sve iza vas ,sretno s bebicom😊 Šimun ima prelijepe okice😍
    Sunce7 hvala😘i vama također,da velike su vec vrijeme bas leti🥺
    Lollypoop sretan minic
    Ja sam jucer imala rodendan i spremali festu na kraju tata javio da je pozitivan a bas je jucer cijelo jutro cuvao Korinu , festu odgodili i sada cekamo i nadamo se da nece i ona dobiti😔
    Evo slikice od 10.mj.😀
    https://ibb.co/nzkqbZY
    https://ibb.co/vqvyjGd
    https://ibb.co/0VDFZkk
    Dude,meni su isto te bibs prelijepe i uvijek se mislim da ih probam i nikako,mi smo bili na Dr.Brown od pocetka jer sam odmah kupila bocicu pa i dude njihove,buduci da ih sada vise nema za kupiti u dm-u ni u Bipi povukli su ih,mozda i pređemo na Bibs ako ih prihvati.

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

daniella2207
    23. Srpanj 2022. 08:24

Mateja32 sretan 10.minić tvom Teu🥳🥳🥳 vjerujem da je sve u redu ali evo buduci da vidim da si zabrinuta ja bih na tvom mjestu narucila se privatno za pregled,nemas šta izgubiti osim par sto kuna a ti ces biti mirnija a i ako je sta ces krenuti prije s vjezbicama.

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Sanjarka88
    23. Srpanj 2022. 15:29

Bilja 🕊

Eto Lollypop ti je sve rekla ☺️

Sanjarka88
    23. Srpanj 2022. 15:31

Daniella koja je to već velika cura 🥰🥰🥰
    Čestitke na puzanju 🥳🥳🥳 sad trk za njom 😅
    Uživajte na moru ❤️

Sanjarka88
    23. Srpanj 2022. 15:31

Mateja sretan veliki 10. Minic velikom frajeru 🥳🥰

Sanjarka88
    23. Srpanj 2022. 15:33

Kod nas se nervoza zbog zubića smanjila
    Izgleda da su konačno gornje jedinice i lijeva dvojka van kompletno 🥳
    Čekamo desnu dvojku ali ona se tek bijeli pa ćemo izgleda imati koji dan predaha ☺️
    Puzi sve vise pravilno, vojnički ide jedino kad nosi dok puzi igračku u ruci ili gura autić po kući 
    Ili se utrkuje s bracom jer je tako puno brzi 😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani