🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Sanjarka88

Broj poruka: 15653

Prijavi adminu

Lisa27 👶🧸🎀

Jutro curkee
    Evo da se javim kratko 🙂 kod nas je sve ok, vidim da ste i vi sve super 🙂
    daniella ne brini proci ce to brzo, Ena je imala covid sa 3 mjeseca i stvarno oni to podnose puno lakse od nas ❤
    Zaboravila sam javiti na sistematskom sa 9 mj je imala 7610g i 72 cm, sve je super, ustaje se od neki dan sama u kreveticu i uz namjestaj. More bas i ne voli puno ali voli sjediti pod suncobranom i igrati se 😀 zubica jos nemamo.

Manekenka naša 😍 bravo za dizanje na nogice 🥳

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Endzrue

Broj poruka: 1073

Prijavi adminu

Mi danas obavili sistematski nakon što nismo bili 4 mjeseca skoro. Ima 9.35kg i 77 cm. Super jede, dobro spava, vesela beba skroz. Sutra nam je 11 mjeseci pa di prije. Ja moram do firme pa tražit neplaćeno 2 mjeseca još jer čekamo tatu da dođe s terena i nisam spremna vratiti se na posao. Proletjelo mi je preprebrzo. Od zubića ima gore 4, dolje jedinice i jednu dvojku. Malo je šmrcav, al sve je čisto bilo na pregledu. 

Sanjarka88

Broj poruka: 15653

Prijavi adminu

Endzruee pa sretan veliki zadnji minic 🥳🥳🥳🥳 vrijeme stvarno leti 🥹
    Mjere su za 10 ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

SweetDream15

Broj poruka: 286

Prijavi adminu

Pooz curee :)Mi smo evo drugi put pod virozom u zadnja tri tj, Lana i ja.
    Korone nemamo, al imale smo prije par mj. Mene znači sve živo boli, pod temp sam, ona ima proljev i temp do sad 38.5. Odmaramo, pijemo tekućine, imamo paracetamol sirup, tuširamo se. Juče muž kupio čepiće, ja tila da vidim dal će od nji bar duže bit bez temp, al u sastavu tih ćepića je bio kikiriki tako da moramo danas vratit i uzet druge 🙈  
    Ona je živahna, malo ju to uspava al dobro je ne plače šta je najbitnije. A ja sam komirana 😑 sutra idem baš dr na pregled jer mene ovo predugo drži... Ugl evo neko nevrijeme se sprema pa idemo prileć, odspavat. ❤️ Poz svima 

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙

Broj poruka: 602

Prijavi adminu

Mi smo u Bosni vec 10 dana...od juce smo pod temperaturom...juce nije padala ispod 38,8 pa smo zavrsili na hitnoj...danas spadne pa se povisi...sutra idemi vaditi nalaze i na pregled pa da vidimo sta je u pitanju...
    Inace je sve po starom,nemamo sta prijaviti...
    Sretni minici svima koju slave 🥳🥳❤❤

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Jana25

Broj poruka: 1257

Prijavi adminu

Daniella2207 slobodno daj vise cepica nego pise na kutiji. Karlo mi je imao jednom prilikom 40.4°c temperaturu. Dolsa sam s njim u Klaicevu, rekla kako sam pratila upute za doziranje s pakiranja Lupoceta(paracetamola)/Neofena(ibuprofena) i tamo su mi rekli da sam mu malo davala...da generalno svi roditelji daju male doze.
    Zato ti stavljam link sa slikom za doziranje paracetamola.
    Knjigu su pisali lijecnici.
    Bit ce misica dobro 🤗
    https://ibb.co/LScs5Zg

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Jana25

Broj poruka: 1257

Prijavi adminu

Bok mame i bebe 👋😁
    Slabo tipkamo, bit ce da su bebe i obveze uzele svoje.
    Djeca su vam divna, predivna 😍
    Blize se prvi rodendani 🥺🎂 
    Mi smo dobro, imamo jos uvijek samo dva donja zuba. Pokusava frajer hodat, nije vise zadovoljan kretanjem uz namjestaj. Nekad ga uhavti šiza pa je u stanju cendrat do iznemoglosti, samo na ruke, ne smijem ni sjesti. Ne zanimaju ga ni igracke, baca ih, mene udara...jako polazuje sta mu se ne svida. Obozava pokazivat prsticem i glasat se. Kad smo negdje u setnji samo govori mamamamamamamammamamama vjerojatno mi nesto pokazuje  😁🤣
    Pribor ne koristi, jede rukama ako i to..inace sve leti na pod sa posluzavnika...gotovan zeli da ga hranim, do nedavno si ni bocicu nije drzao.😅
    Sve vas lijepo pozdravljam i cesto citam. 
    ❤️

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

sanja0508

Broj poruka: 643

Prijavi adminu

Hej curke da se i mi malo javimo. Na moru smo vec 10 dana i planiramo jos jedno 7 odmor nam je za mozak. Sve vise me plasi povratak na posao, vidim da je netko spominjao neplaceno da ce uzeti sve vise i ja razmisljam o tome. 
    Vidim da su bebice bolesne 😪 i koronu da neke imaju. Sta da kazem, drzite se i kako su cure napisale paracetamol/ibuprofen i biti ce bolje. Mi smo i virozu prosli i temp do 39 sa 6 mjeseci, a i koronu kada je imao samo 2 mjeseca pa je sve dobro proslo. Ne brinite 😘
    Mi smo i dalje na 6 zubica, puza, dize se, roni po parketu. Novo sto sam skuzila da kada se ustane uz kutnu pusti ruke i stoji sam koju sekundu pa padne na guzu 😂
    Zadnjih dana vice mamamamama ali samo kada je pospan, place ili mu nesto nije po volji.😂 Brblja stalno nesto vice oooooooo, mrmlja si u bradu i imam osjecaj kada vice da govori ajdeeeeeee, pa se svi tome smijemo 😂😂
    Sve vise mislim o tome kako bi htjela sto prije jos jednu bebu (pod sto prije mislim kroz godinu dana hahahah) saljemo vam morske puse, sretne minice i da nam brzo ozdravite 😘

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

daniella2207

Broj poruka: 595

Prijavi adminu

Endzrue sretan 11.minic bas leti vrijeme da,ni ja se nebi vratila jos ali moram,ako imas mogucnosti ostati doma ostani👍
    Sanjarka88 sretan 9.minić🥳🥳🥳
    SweatDream 15 zelim vam da sto prije ozdravite🙏
    Sanjalica5 javi nam kako ste,nadam se da je samo neka mala viroza...
    Jana25 da i ja sam davala male doze,zvala sam pedijatra pa mi je rekla da mogu slobodno vise,hvala ti😉
    Mi smo od jucer svi tri pozitivni,Korina ide na bolje,evo jutros nema febru,muz 39 lovi ga zimnica od sinoc,ja 37.5 glava rastura,sve u svemu ja hocu necu moram biti dobro,ona je od sveg tog malo kenjkava pa je moram nositi i zabavljati po cijeli dan,tako da sam se lagano i ukocila uglavnom veselo nam je ali evo njoj ide na bolje pa je to najvaznije.

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

daniella2207

Broj poruka: 595

Prijavi adminu

sanja0508

Hej curke da se i mi malo javimo. Na moru smo vec 10 dana i planiramo jos jedno 7 odmor nam je za mozak. Sve vise me plasi povratak na posao, vidim da je netko spominjao neplaceno da ce uzeti sve vise i ja razmisljam o tome.
    Vidim da su bebice bolesne 😪 i koronu da neke imaju. Sta da kazem, drzite se i kako su cure napisale paracetamol/ibuprofen i biti ce bolje. Mi smo i virozu prosli i temp do 39 sa 6 mjeseci, a i koronu kada je imao samo 2 mjeseca pa je sve dobro proslo. Ne brinite 😘
    Mi smo i dalje na 6 zubica, puza, dize se, roni po parketu. Novo sto sam skuzila da kada se ustane uz kutnu pusti ruke i stoji sam koju sekundu pa padne na guzu 😂
    Zadnjih dana vice mamamamama ali samo kada je pospan, place ili mu nesto nije po volji.😂 Brblja stalno nesto vice oooooooo, mrmlja si u bradu i imam osjecaj kada vice da govori ajdeeeeeee, pa se svi tome smijemo 😂😂
    Sve vise mislim o tome kako bi htjela sto prije jos jednu bebu (pod sto prije mislim kroz godinu dana hahahah) saljemo vam morske puse, sretne minice i da nam brzo ozdravite 😘

Uzivajte i fino se odmorite😊

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.