Drage moje ženice,Nije me bilo dugo dugo na forumu, nekako je vrijeme samo proletilo i moj Šimun već ima 9 + mjeseci…lagano me vata nostalgija za svim onim sto je donila skroz mala beba i imam osjećaj da unatoč teškom porodu sa groznom epiziotomijom i onome "nikad više", želim opet proći i trudnoću i još jednu bebu 😁😁
Malo sam prolistala i vidim da ste sve dobro, da su bebe divne i da lipo napreduju. Vama s koronom zelim brz oporavak i sto blaže posljedice, bit ce sve dobro…moj Šimun je imao čak 2 puta i super je to izdržao, čak bolje od mame 😁😁 jedino što sam primjetila nakon prvog puta je uvecan limfni cvoric na vrhu vrata prema uhu i strasno me to prepalo ali doktorica je rekla da je cesto kod beba i da ne brinem (vjerujem joj) 😁
❤️🍀❤️🍀Ajmeeee
Kako se ja razveselim kad vidim neko staro ime na temi
Kad bi nam se tako još mama javilo da vidimo su dobro
I to moja Splićanka ❤️
Prvo kapa do poda sta već razmišljaš o drugoj bebi 😅🥰😍
Drugo, kako je Šimun? Kako napreduje? Koliki je?
Sve nam piši 🤗Šimun je veliki dječak, ima 10 kg i oko 80cm
Jako je aktivna beba, papa dva obroka, puže, sjedi, diže se na noge 😁 obožava se kupati u moru i voziti na bicikli 😂😂
Ajme kako je visok 😮 wow
Super je, pravi momak već 🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Večer cure evo i nas ☺️Sretni minići ekipici od prošlog tj i današnji kome je❤️
Sanjarka Luki je baš sladak, kako ga je lipo vidit kako stoji uz namještaj, jedva čekam da i Lana krene 😍 po tako nekim stvarima se baš vidi da su brzo odrasli i da vrijeme pičii 🤷
Daniella drago mi je da ste bolje, da je korona iza vas 😇
Buba bublica astiiii 80cm 😳 jako veliki momak Ja i lana smo imale turbulentan tjedan, po doktorima.. Mene temp 39 a nju do 38 nas je držala 4 dana, zatim uvatio proljev nju je toliko iscrpio da mi je bila klonula i nije imala apetita i morale smo ići dva puta na infuziju 🙄 znači ajme, plus vađenje krvi a nalazi njeni svi uredu al eto proliv je bio preobilan da ju je iscrpio. Danas smo išle odnit stolicu i da joj još jednom izvade iz krvi nešto. Sutra kontrola i još moram dvi bocice stolice odnit da mogu nešto vidit.. znači od pon prošlog smo satrane obadvije, no eo ssd smo dobro konačno, ona dok je primila cilu bocu infuzijee (10h smo bile u bolnici) 🤯 odma se oporavila, živnila, proliv se smanjio. Teška viroza.
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Večer cure evo i nas ☺️Sretni minići ekipici od prošlog tj i današnji kome je❤️
Sanjarka Luki je baš sladak, kako ga je lipo vidit kako stoji uz namještaj, jedva čekam da i Lana krene 😍 po tako nekim stvarima se baš vidi da su brzo odrasli i da vrijeme pičii 🤷
Daniella drago mi je da ste bolje, da je korona iza vas 😇
Buba bublica astiiii 80cm 😳 jako veliki momakJa i lana smo imale turbulentan tjedan, po doktorima.. Mene temp 39 a nju do 38 nas je držala 4 dana, zatim uvatio proljev nju je toliko iscrpio da mi je bila klonula i nije imala apetita i morale smo ići dva puta na infuziju 🙄 znači ajme, plus vađenje krvi a nalazi njeni svi uredu al eto proliv je bio preobilan da ju je iscrpio. Danas smo išle odnit stolicu i da joj još jednom izvade iz krvi nešto. Sutra kontrola i još moram dvi bocice stolice odnit da mogu nešto vidit.. znači od pon prošlog smo satrane obadvije, no eo ssd smo dobro konačno, ona dok je primila cilu bocu infuzijee (10h smo bile u bolnici) 🤯 odma se oporavila, živnila, proliv se smanjio. Teška viroza.
Uf bas vas je satralo 😰
Da nije Rota virus? On zna biti tako gadan
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Svim bebicama koje su skupile viruse brz oporavak 🍀🤍Ima li netko da se vraća na posao uskoro? Znate li kako ide s pravom na godisnji? Mi sto se vracamo sada u 2022. imamo li pravo na ouni godišnji iz 2022. ili samo na dio?
Šimun naravno nije dobio ni privatne jaslice pa moram naci tetu cuvalicu
Rodila se ljubav 18.10.2021.
Šimun Limun 🍋👼💙
SanjarkaLuki nam je šećer 🥰😍 uzivajte sad, drugi skok brzo dode hahah.
Karlo ti je tako jedno prgavo stvorenje da je to strasno! Ustaje sam iz cucnja hoda uz namjestaj od svibnja, al kad ga uhvatim za ruke i kazem dodi ili malo povucem da krene to je bijes, plakanje i odmah sjeda na pod. Mozda i bolje jer nije preporuka 😅
Kad mi iduci put naletis na fejsu u "ljudi koje mozda poznajes" dodat cu te pa ti saljem video 🤣😅 prezime ne mogu zapamtit a bebača prepoznam 🙈😁😅🥰Dajte recepte za brzinsku večerumoj uvijek jede od ručka 🙈🤣Drago mi je da su bolesne bebe ozdravile 🤗❤️
https://ibb.co/QdRKQjq
Evo jedan recept,ja sam ih jucer radila nije komplicirano.
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Bubabublica šimun je bas velika beba😀 ja se vracam u 10 mjesecu,imas pravo na onaj iz 2021 ako ti je ostao i cijeli iz 2022.
SweatDream15 ajme kako vas je ulovilo,bas jaka viroza neka😔
Ajme odlično, to mi je još 44 dana 😂 zna li neko od mojih splićanki pouzdanu tetu čuvalicu?
Rodila se ljubav 18.10.2021.
Šimun Limun 🍋👼💙
Sortiraj odgovore
Najstariji