SanjarkaVelika je da😊 imate vi puno zubica, bolje tako neka saceka jos malo ta dvojka🤗 mi smo ostali na donjim jedinicama,nista se ne bijeli za sada.
🤣haha dobar je,neka je on brzi pa nek puze kako hoce,bitno da zna pomalo i pravilno ima vremena.Ajme tako je i nama bilo3Mj ništa ( donje izašle s 5.5mj ) i onda gornje jedinice i dvojke odlučile doći istodobno
Bas ga je jadnog izmučilo
Prije 2 dana mu je doslovno krv iz usta curila iz jedinica
Znaci koma
A puzanje ma daaa
Ma super je on, sad već veći dio dana puzi pravilno
Al nek radi u određenim situacijama kako mu je lakše
Stvarno svejedno
Puštam ga
A jadan,bas ga je izmucilo da😔joj ja bi se uplasila da vidim krv sada cu bar znati ako vidim da je od zubica.Ma tako je najbolje pustiti ga👍
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Vecer cure,neznam dali ima budnih,ja ovu vecer necu spavati...mi smo izgleda pokupili koronu od mog tate ipak😔Korina je prije sat vremena imala 39 temperaturu,stavila sam joj cepic i sada spava,na dodir mi nije vise toliko topla,jos cu malo pricekati pa opet izmjeriti😔🥺 znam da vas je par imalo vec pa evo ako je koja budna,neznam sta napraviti,da cekam jutro i javim se pedijatru ili u bolnicu,zvala sam za savjet ali nitko se javlja...
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Vecer cure,neznam dali ima budnih,ja ovu vecer necu spavati…mi smo izgleda pokupili koronu od mog tate ipak😔Korina je prije sat vremena imala 39 temperaturu,stavila sam joj cepic i sada spava,na dodir mi nije vise toliko topla,jos cu malo pricekati pa opet izmjeriti😔🥺 znam da vas je par imalo vec pa evo ako je koja budna,neznam sta napraviti,da cekam jutro i javim se pedijatru ili u bolnicu,zvala sam za savjet ali nitko se javlja…
Nemas sta, samo smireno
Ništa joj neće bit, za djecu virus ko i svaki drugi
Moguće da će ti 2 dana bit temperatura koju ćeš malo teze skidat pa kombiniran paracetamol i ibuprofen na svako 4h a ako bas zagusti možeš ni na 2h i to je to
Ljubac joj šaljemo
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Vecer cure,neznam dali ima budnih,ja ovu vecer necu spavati…mi smo izgleda pokupili koronu od mog tate ipak😔Korina je prije sat vremena imala 39 temperaturu,stavila sam joj cepic i sada spava,na dodir mi nije vise toliko topla,jos cu malo pricekati pa opet izmjeriti😔🥺 znam da vas je par imalo vec pa evo ako je koja budna,neznam sta napraviti,da cekam jutro i javim se pedijatru ili u bolnicu,zvala sam za savjet ali nitko se javlja…Nemas sta, samo smireno
Moguće da će ti 2 dana bit temperatura koju ćeš malo teze skidat pa kombiniran paracetamol i ibuprofen na svako 4h a ako bas zagusti možeš ni na 2h i to je to
Ljubac joj šaljemo
Ja sam za sada cepice samo ali evo jos uvijek ima,sada 38.3 sa svim cepicima..,morat cu poslati nekoga do ljekarne,do sada nije bila bolesna pa mi je ovo bas panika,a jos sam sigurna da je korona pa vise radi toga mi je panika.
Hvala😘
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Vecer cure,neznam dali ima budnih,ja ovu vecer necu spavati…mi smo izgleda pokupili koronu od mog tate ipak😔Korina je prije sat vremena imala 39 temperaturu,stavila sam joj cepic i sada spava,na dodir mi nije vise toliko topla,jos cu malo pricekati pa opet izmjeriti😔🥺 znam da vas je par imalo vec pa evo ako je koja budna,neznam sta napraviti,da cekam jutro i javim se pedijatru ili u bolnicu,zvala sam za savjet ali nitko se javlja…Nemas sta, samo smireno
Ljubac joj šaljemoJa sam za sada cepice samo ali evo jos uvijek ima,sada 38.3 sa svim cepicima..,morat cu poslati nekoga do ljekarne,do sada nije bila bolesna pa mi je ovo bas panika,a jos sam sigurna da je korona pa vise radi toga mi je panika.
Hvala😘
Ma ne, cepici su super
Nego mislim da kombiniraš lupocet/eferalgan i neofen po potrebi
A je, svima nam je ja mislim ta Korona stres
Al stvarno bude sve ok🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ljubac joj šaljemoJa sam za sada cepice samo ali evo jos uvijek ima,sada 38.3 sa svim cepicima..,morat cu poslati nekoga do ljekarne,do sada nije bila bolesna pa mi je ovo bas panika,a jos sam sigurna da je korona pa vise radi toga mi je panika.
Hvala😘Ma ne, cepici su super
Nego mislim da kombiniraš lupocet/eferalgan i neofen po potrebi
A je, svima nam je ja mislim ta Korona stres
Al stvarno bude sve ok🤗
👍 da bas je stres,hvala i nadam se da ce nam brzo proci🙏
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Jutro curkee
Evo da se javim kratko 🙂 kod nas je sve ok, vidim da ste i vi sve super 🙂
daniella ne brini proci ce to brzo, Ena je imala covid sa 3 mjeseca i stvarno oni to podnose puno lakse od nas ❤
Zaboravila sam javiti na sistematskom sa 9 mj je imala 7610g i 72 cm, sve je super, ustaje se od neki dan sama u kreveticu i uz namjestaj. More bas i ne voli puno ali voli sjediti pod suncobranom i igrati se 😀 zubica jos nemamo.
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Jutro curkee
Evo da se javim kratko 🙂 kod nas je sve ok, vidim da ste i vi sve super 🙂
daniella ne brini proci ce to brzo, Ena je imala covid sa 3 mjeseca i stvarno oni to podnose puno lakse od nas ❤
Zaboravila sam javiti na sistematskom sa 9 mj je imala 7610g i 72 cm, sve je super, ustaje se od neki dan sama u kreveticu i uz namjestaj. More bas i ne voli puno ali voli sjediti pod suncobranom i igrati se 😀 zubica jos nemamo.
Ma znam da,svi kazu i ja se nadam da hoce sto prije🙏super za Enu,lijepo napreduje😀
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Sortiraj odgovore
Najstariji