🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Biilja
    19. Srpanj 2022. 23:02

Sanjarka88 🤍

Bilja 🕊

Jel zna netko zasto beba 9mj stisce zube? Kao da ih grebe jedne od druge uzasno skripi. Radi to bezveze dok se igra il bilo sta radi.. bojim se da ce mu svi zubi otic🫣

Mom su tek provirili gornji zubići no stariji mi je isto to radio jedan period hehe, proc će ga ne brini ☺️

Sad mi je vec lakse, mislila sam da je simun jedini haha😂🧡

/// Zvali iz privatnog, upao je u vrtić, jedna briga manje, Kako ga nisu primili u gradski pomislila sam da nigdje nece upasti 😥 ne znam kako cu izdrzati na poslu bez njega 

💙 Šimun: 10/2021.
    ➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
    💜 Mara: 11/2023.

Lollypop
    20. Srpanj 2022. 07:48

Sanjarka88 🤍

sunce7

Liane bravo za Bornu😍😍😍 ajd mi pliz ostavi svoj mejl da ti ae javim za videe za vjezbice.🥰
    Daniellasretan minic nasoj curki🥹 velike nam cure postale🥹
    Sunce kako nam je Eva? Piši nam malo 🥰
    Sretan minic njoj i Korini , velike cure su to već ❤️
    Ni daniella nam se nije dugo javila

Lollypop sretan 9. Minic tvom Teu 🥳

Hvala, hvala
    Frajer se uspije docepati kauca i stane uz njega, ako ima mamac onda napravi par koraka, cak je poceo normalno puzati na momente 😅😊😊

• LianeC
    20. Srpanj 2022. 14:09

I moj skrguce zubima, jezim se na to, krenuo je s tim kad su mu gornje jedinice malo izvirile i ne prestaje vec dva mjeseca
    Sunce moze naravno, valentinakrizanic93@gmail.com pa se javi 😊
    Sanjarka i moj je krenuo lagano s dizanjem, oni to skupa savladavaju sve 😁 Luka ima bas puno plave kosice, cini mi se da ce i Borna biti plav zasad, njemu su oci jos uvijek izrazito zelene, mi svi imamo tamno smede, pa zasto bi i kosu imao na nas. Ako se to promjeni necu ga znati prepoznati 😂
    Mi smo na moru jos danas i bas nam je odlicno, obozava kupanje, cak je poceo i odlicno spavati 😯

Borna <3

Sanjarka88
    21. Srpanj 2022. 06:41

Jutro ☺️

Mi smo jučer imali užas od dana, toliko nervoze, cendranja , plakanja ja ne Pamtim.
    Ovi zubi će nas dokrajčit ovaj put 🥴
    Sreća pa je noću dobar 
    Bilja čestitke na upisu u vrtić 😌 a naviknut ćeš, svi se mi pitamo kako ćemo Al zapravo kad dođe trenutak za to vrlo brzo se priviknes i ti na posao i on na jaslice i sve bude normalno. 
    Lollypop on već korača lagano ma bravoooo 🥳🥳🥳
    Liane daa prate se hehe 🥰 a sta se kose /očiju tiče. Je ima puno straga i gore , Al sprijeda je proćelav još uvik. Frizura mu je koma 😂 on je plav Al ima tamne oci , poprilično su već otišle u smeće, trenutno zeleno smeđe al to zeleno gubi bitku lagano 😂
    Inače moj stariji je , imao prvo one Baby modre, pa su postupno prešle u divno ,zeleno da bi na kraju opet bile smeđe haha. I ne sjećam se kad al znam da je s godinu imao predivne zelene 
    I on je plavusan, i mala isto. A ja i muž tamnokosi

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Biilja
    21. Srpanj 2022. 07:03

Sanjarka hvala😊 Joj jedva cekam malo raditi, vjerujem da cu se brzo naviknuti. Samo me strah kak ce to bit a da ga ja ne vidim 🫣 

Biilja
    21. Srpanj 2022. 07:04

https://ibb.co/5k37gxV
    Dobio sam novi dudicu, pa stavljam slicicu da vidite kako mi dobro stoji 💚

• sunce7
    21. Srpanj 2022. 07:14

Pa Simun je pravi komad😍😍😍😍

• amina232

Jutro mame nadam se da cu dobiti odgovor,da li se neka susrela sa situacijom naime otvorena sam pola prsta sve ostalo uredu 28tj,savjeti sta i kako dalje

• sunce7

Sanjarka nadam se da ce danasnji dan biti bolji, samo uz ove vrucine nije ni njima lako🤦‍♀️

Biilja
    21. Srpanj 2022. 07:26

sunce7

Pa Simun je pravi komad😍😍😍😍

Hvala ti sunce 🥰 pocela mu se frckat kosica cim se smoci, zanima me hoce li ostati tako jer moj tata, svekrva, i sogorica imaju frckice ♥️ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.