Bok cure, kako ste provele vikend? 😗
Mi nervoznoooo. Gornja lijeva dvojka je vani, još 3 komada 🥲 u ovoj turi jelte 🤪
Inače, mlati gospodin je imao veliki vikend , pravilno je propuzao i posjeo se iz četveronožnog 🥳🥳🥳
Puzi ko veliki 🥰
Osim sta i dalje preferira vojnički jer mu je valjda draže tj navikao je i brzi je tako.
Pa sad ne znam dal da ga pustim da radi kako mu dođe ili da forsiram četveronožno? Liane kako tvoj?
I bravo za posjedanjeeeee 🥳🥳🥳🥳 Borna je presladak 🥰🥰
Bilja bas je lipo vidit da si se javila 🥰 Šimun je veliki napredni dečko ❤️ Svašta ste prošli Al bitno da je to gotovo .
Sretno s bebicom i piši nam redovno sad ☺️
SamoMalo bravo za prve korake uz namještaj 🥳🥳 odličan je! I mudrica je 😍
SweetDream koja slatka cupavica 🥰🥰🥰
Moj jos uvijek se zna bacit vojnicki ak je preuzbuden jer je tak jos uvijek brzi. Ali sve vise normalno puze. Ako puze vojnicki pravilno (znaci simetricno vuce ruke/noge, nije da se npr samo povlaci rukama), pusti ga kak zeli. Savjet nase fizio :)
Ajme hvala ti imam osjećaj da ga maltretiram poticanjem četveronožnog i da mu se misam u njegov osobni razvoj 😅
Da da pravilno vojnički pici totalno simetrično idu ruke noge
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
I zaboravih ti napisat
Pokazna gesta ide 9-12mj 😌
Mi nervoznoooo. Gornja lijeva dvojka je vani, još 3 komada 🥲 u ovoj turi jelte 🤪
Inače, mlati gospodin je imao veliki vikend , pravilno je propuzao i posjeo se iz četveronožnog 🥳🥳🥳
Puzi ko veliki 🥰
Osim sta i dalje preferira vojnički jer mu je valjda draže tj navikao je i brzi je tako.
Pa sad ne znam dal da ga pustim da radi kako mu dođe ili da forsiram četveronožno? Liane kako tvoj?
Bilja bas je lipo vidit da si se javila 🥰 Šimun je veliki napredni dečko ❤️ Svašta ste prošli Al bitno da je to gotovo .
Moj jos uvijek se zna bacit vojnicki ak je preuzbuden jer je tak jos uvijek brzi. Ali sve vise normalno puze. Ako puze vojnicki pravilno (znaci simetricno vuce ruke/noge, nije da se npr samo povlaci rukama), pusti ga kak zeli. Savjet nase fizio :)
Ajme hvala ti imam osjećaj da ga maltretiram poticanjem četveronožnog i da mu se misam u njegov osobni razvoj 😅
Sanjarka88 imas sliku kako treba tocno izgledati cetveronoske,i ja Tea forsiram,jer on pivotira vec dva mjeseca i noge kao zaba rasiri dok to radi
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
To sto siri noge kao zaba znaci da mu je slabiji trbuscic pa zdjelica propada. Probaj neka puze npr preko pragova ako imas, preko jastuka i tak, generalno da puze preko prepreka i penje se preko prepreka. Tak ce najbrzs ojacat
To sto siri noge kao zaba znaci da mu je slabiji trbuscic pa zdjelica propada. Probaj neka puze npr preko pragova ako imas, preko jastuka i tak, generalno da puze preko prepreka i penje se preko prepreka. Tak ce najbrzs ojacat
Ne puze on naprjed,samo na podlakticama oko svoje osi
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Koje divne bebice imate 🥰 mali Šimun je bas napredan 😎
Sanjarka isto tako, kad pozuri negdje krene vojnicki, ali sve vise ide pravilno cetveronoske 😊 Bravo Luka, sve je savladao u par dana i to uz zubice 🤗
Borna <3
Liane bravo za Bornu😍😍😍 ajd mi pliz ostavi svoj mejl da ti ae javim za videe za vjezbice.🥰
Daniella sretan minic nasoj curki🥹 velike nam cure postale🥹
Naša Lana je jutros u krevetu propuzala kako treba 🤣 pravo nas je iznenadila, ali samo po krevetu zasad dok po kuci svuda vojnički 🤣
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Puzi ko veliki 🥰
Sanjarka88 imas sliku kako treba tocno izgledati cetveronoske,i ja Tea forsiram,jer on pivotira vec dva mjeseca i noge kao zaba rasiri dok to radi
Na kakvu sliku misliš?
Ovo je Luka četveronoške
https://ibb.co/B39HVM6
Ako misliš na nekakve vježbe za postavljanje četveronoške to ne znan
Luka se digao na sve četri sa 6mj
Liane bravo za Bornu😍😍😍 ajd mi pliz ostavi svoj mejl da ti ae javim za videe za vjezbice.🥰
Daniellasretan minic nasoj curki🥹 velike nam cure postale🥹
Sunce kako nam je Eva? Piši nam malo 🥰
Sretan minic njoj i Korini , velike cure su to već ❤️
Ni daniella nam se nije dugo javila
Lollypop sretan 9. Minic tvom Teu 🥳
Sortiraj odgovore
Najstariji