🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    18. Srpanj 2022. 12:30

SamoMalo

Sanjarka88 🤍

Bok cure, kako ste provele vikend? 😗
    Mi nervoznoooo. Gornja lijeva dvojka je vani, još 3 komada 🥲 u ovoj turi jelte 🤪
    Inače, mlati gospodin je imao veliki vikend , pravilno je propuzao i posjeo se iz četveronožnog 🥳🥳🥳
    Puzi ko veliki 🥰
    Osim sta i dalje preferira vojnički jer mu je valjda draže tj navikao je i brzi je tako.
    Pa sad ne znam dal da ga pustim da radi kako mu dođe ili da forsiram četveronožno? Liane kako tvoj?
    I bravo za posjedanjeeeee 🥳🥳🥳🥳 Borna je presladak 🥰🥰
    Bilja bas je lipo vidit da si se javila 🥰 Šimun je veliki napredni dečko ❤️ Svašta ste prošli Al bitno da je to gotovo .
    Sretno s bebicom i piši nam redovno sad ☺️
    SamoMalo bravo za prve korake uz namještaj 🥳🥳 odličan je! I mudrica je 😍
    SweetDream koja slatka cupavica 🥰🥰🥰

Moj jos uvijek se zna bacit vojnicki ak je preuzbuden jer je tak jos uvijek brzi. Ali sve vise normalno puze. Ako puze vojnicki pravilno (znaci simetricno vuce ruke/noge, nije da se npr samo povlaci rukama), pusti ga kak zeli. Savjet nase fizio :)

Ajme hvala ti imam osjećaj da ga maltretiram poticanjem četveronožnog i da mu se misam u njegov osobni razvoj 😅

Da da pravilno vojnički pici totalno simetrično idu ruke noge 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    18. Srpanj 2022. 12:31

I zaboravih ti napisat 

Pokazna gesta ide 9-12mj 😌

Mateja32
    18. Srpanj 2022. 13:02

Sanjarka88 🤍

SamoMalo

Sanjarka88 🤍

Mi nervoznoooo. Gornja lijeva dvojka je vani, još 3 komada 🥲 u ovoj turi jelte 🤪
    Inače, mlati gospodin je imao veliki vikend , pravilno je propuzao i posjeo se iz četveronožnog 🥳🥳🥳
    Puzi ko veliki 🥰
    Osim sta i dalje preferira vojnički jer mu je valjda draže tj navikao je i brzi je tako.
    Pa sad ne znam dal da ga pustim da radi kako mu dođe ili da forsiram četveronožno? Liane kako tvoj?
    Bilja bas je lipo vidit da si se javila 🥰 Šimun je veliki napredni dečko ❤️ Svašta ste prošli Al bitno da je to gotovo .

Moj jos uvijek se zna bacit vojnicki ak je preuzbuden jer je tak jos uvijek brzi. Ali sve vise normalno puze. Ako puze vojnicki pravilno (znaci simetricno vuce ruke/noge, nije da se npr samo povlaci rukama), pusti ga kak zeli. Savjet nase fizio :)

Ajme hvala ti imam osjećaj da ga maltretiram poticanjem četveronožnog i da mu se misam u njegov osobni razvoj 😅

Sanjarka88 imas sliku kako treba tocno izgledati cetveronoske,i ja Tea forsiram,jer on pivotira vec dva mjeseca i noge kao zaba rasiri dok to radi

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

SamoMalo
    18. Srpanj 2022. 13:31

To sto siri noge kao zaba znaci da mu je slabiji trbuscic pa zdjelica propada. Probaj neka puze npr preko pragova ako imas, preko jastuka i tak, generalno da puze preko prepreka i penje se preko prepreka. Tak ce najbrzs ojacat 

Mateja32
    18. Srpanj 2022. 14:58

SamoMalo

To sto siri noge kao zaba znaci da mu je slabiji trbuscic pa zdjelica propada. Probaj neka puze npr preko pragova ako imas, preko jastuka i tak, generalno da puze preko prepreka i penje se preko prepreka. Tak ce najbrzs ojacat

Ne puze on naprjed,samo na podlakticama oko svoje osi 

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

• LianeC
    18. Srpanj 2022. 17:00

Koje divne bebice imate 🥰 mali Šimun je bas napredan 😎
    Sanjarka isto tako, kad pozuri negdje krene vojnicki, ali sve vise ide pravilno cetveronoske 😊 Bravo Luka, sve je savladao u par dana i to uz zubice 🤗

Borna <3

• sunce7
    19. Srpanj 2022. 10:23

Liane bravo za Bornu😍😍😍 ajd mi pliz ostavi svoj mejl da ti ae javim za videe za vjezbice.🥰
    Daniella sretan minic nasoj curki🥹 velike nam cure postale🥹

SweetDream15
    19. Srpanj 2022. 11:50

Naša Lana je jutros u krevetu propuzala kako treba 🤣 pravo nas je iznenadila, ali samo po krevetu zasad dok po kuci svuda vojnički 🤣

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

Sanjarka88
    19. Srpanj 2022. 12:17

Mateja32

Sanjarka88 🤍

SamoMalo

Sanjarka88 🤍

Puzi ko veliki 🥰

Sanjarka88 imas sliku kako treba tocno izgledati cetveronoske,i ja Tea forsiram,jer on pivotira vec dva mjeseca i noge kao zaba rasiri dok to radi

Na kakvu sliku misliš? 
    Ovo je Luka četveronoške 
    https://ibb.co/B39HVM6

Ako misliš na nekakve vježbe za postavljanje četveronoške to ne znan
    Luka se digao na sve četri sa 6mj 

Sanjarka88
    19. Srpanj 2022. 12:19

sunce7

Liane bravo za Bornu😍😍😍 ajd mi pliz ostavi svoj mejl da ti ae javim za videe za vjezbice.🥰
    Daniellasretan minic nasoj curki🥹 velike nam cure postale🥹

Sunce kako nam je Eva? Piši nam malo 🥰
    Sretan minic njoj i Korini , velike cure su to već ❤️
    Ni daniella nam se nije dugo javila 

Lollypop sretan 9. Minic tvom Teu 🥳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.