🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavabosanka
    08. Srpanj 2022. 11:03

Bili smo neki dan kod pedijatra se naručiti na pregled koji ide između 10 i 12 mj života i sestra nas naručila tek dva dana prije 1.rođendana. spomenula sam joj da se još nije posjeo i ona je rekla nek čekamo do tog pregleda. I sto tako sam joj spomenula da povraća od jajeta i to je rekla da čekam do tada da tad možda više neće. Sve mi je nešto istrkeljala na brzinu samo da me se riješi užas kako nikad nemam sreće s tim doktorima

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Mateja32
    08. Srpanj 2022. 11:43

plavabosanka

Bili smo neki dan kod pedijatra se naručiti na pregled koji ide između 10 i 12 mj života i sestra nas naručila tek dva dana prije 1.rođendana. spomenula sam joj da se još nije posjeo i ona je rekla nek čekamo do tog pregleda. I sto tako sam joj spomenula da povraća od jajeta i to je rekla da čekam do tada da tad možda više neće. Sve mi je nešto istrkeljala na brzinu samo da me se riješi užas kako nikad nemam sreće s tim doktorima

I mi idemo na sistematski tek iza 17.7 a tad ce bit 10 mj Teo,isto me brine sto se nije posjeo,ja sam uzela nuvita kuhalo 6u 1 i odlicno mi je, digitalni nacin ,odredim vrijeme kuhanja i zasvira kad zavrsi,mogu miksat do koje volje hocu,moze stelirizirati bocicu i dude,ima za podgrijavanje boce,kasice,super je,meni bolje od aventa

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Sanjarka88
    08. Srpanj 2022. 12:11

SamoMalo sretan 9. Minic Oliveru 🥳🥳🥰
    Plavabosanka ja sam isto koma s obvezama
    I zapravo ništa ne stignem nego se bavit s njim
    Sad je donekle i lakše jer je počeo normalno spavati preko dana ali sve do nedavno je bilo užasno i deprimiralo me. 
    S tim da je nas petero i sve je jedan veliki kupus.
    Tješim se da je to trenutno i da neće tako bit uvijek.
    A za Dr tj sestru nemam komentara 🙄
    Sta se tiče posjedanja. Ja pratim onu tablicu prema Vojti i posjedanje ide u prosjeku s 8mj, znaci prosjek
    Odstupanja +/- su normalna 
    Tako da imate još obe preko mjesec dana fore prije nego se krenete brinut. , naravno pod uvjetom da beba nema nikakve probleme s tonusom sto vjerujem da bi se već primjetilo 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    08. Srpanj 2022. 12:12

Sanjarka88 🤍

SamoMalo sretan 9. Minic Oliveru 🥳🥳🥰
    Plavabosanka ja sam isto koma s obvezama
    I zapravo ništa ne stignem nego se bavit s njim
    Sad je donekle i lakše jer je počeo normalno spavati preko dana ali sve do nedavno je bilo užasno i deprimiralo me.
    S tim da je nas petero i sve je jedan veliki kupus.
    Tješim se da je to trenutno i da neće tako bit uvijek.
    A za Dr tj sestru nemam komentara 🙄
    Sta se tiče posjedanja. Ja pratim onu tablicu prema Vojti i posjedanje ide u prosjeku s 8mj, znaci prosjek
    Odstupanja +/- su normalna
    Tako da imate još obe preko mjesec dana fore prije nego se krenete brinut. , naravno pod uvjetom da beba nema nikakve probleme s tonusom sto vjerujem da bi se već primjetilo

Odstupanja 2mj +/- *

Sanjarka88
    08. Srpanj 2022. 12:13

Mi čekamo gornje zubiće i nadam se da će čim prije jer bude svega preko dana 
    Počeo je mahati pa pa ❤️

Sanjarka88
    08. Srpanj 2022. 12:15

I kužim da se brinete oko motorickog razvoja

Ja se brinem oko ne brbljanja iako sam svjesna da to u konačnici ne mora ukazivat na nikakav problem Al eto
    Luda glava 

Mateja32
    08. Srpanj 2022. 14:08

Sanjarka88 🤍

I kužim da se brinete oko motorickog razvoja

Ja se brinem oko ne brbljanja iako sam svjesna da to u konačnici ne mora ukazivat na nikakav problem Al eto
    Luda glava

Pa Teo ne brblja nesta previse slogove,on najviše ma ma,ba ba,pljeska taši taši,s kaziprstom po podu mrvice pokusa uzet,odize se na dlanove ,skripi zubima ima ih 6,4gore i dva dolje, mislim da idu jos dva dolje jer je nateklo i stalno grize nesta, nervozan danima.Spavanje uzas, cim netko lupi,susne evo ga .Dok me ne vidi dobro je igra se,cim skuzi mene dreka dok ga ne uzmem.Ja sam s65 kg dosla na 56 i to je sve mlohavo,uzas sam sama sebi.Eto ja od jedne teme na drugu

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Endzrue
    08. Srpanj 2022. 14:31

Sanjarka88 🤍

Endzrue

Rado al kako stvari stoje starija je pobrala vodene kozice (varičele). Nije kritično al čekamo oće se počet punit i izbijat nove. Pedijatar rekao da čekamo do sutra (jučer počelo). 10 dana doma a ak malac iza nje nema meni ništ od kupanja ovo ljeto

Auf pa kud sad 😒

Evo ipak je jaka alergijska reakcija. Nis

SweetDream15
    08. Srpanj 2022. 14:32

Plavabosanka, sanjarka hvala na željama na ozdravljenje  ☺️
    Lana je danas bez temperature, nosić još uvik stalno pun šta je baš iritantno njoj jer nemože disat lipo al dobro proći će i to 🤷 
    Ona puže svuda po kući vojnički točnije "čisti" pod 🤦 sjedne pa se spusti u ležeći položaj i takoo stalno..  Opet je krenulo "operno" pjevanje po kuć , ko ds se natječe s nekim ko se jače čuje hahah .. nismo se slikali za 8minić, nikako ja to nekako mi mrsko bilo al evo danas sutra ćemo..  
    Juče smo bili na kavi s tatom i ona je bila baš pristojna: https://ibb.co/6DYxz5z osim toga lupanje po stolu i bacanje žličice po podu prava baraba 🤣

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

Endzrue
    08. Srpanj 2022. 14:33

Osip je još tu al pila je fenistil kapi sad aerius. Bit će bolje do ponedjeljka. Dobro su oboje. Mali plačkjiv. Idu donje dvojke al dobro je sve

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.