Dobrodošli LianeC i Borna 🎉🎊
Što se vode tiče, meni Mila pije dosta, znam da bi joj trebala dati 80 ml, ali ja joj po vrućinama dam izmedju 90 i 100.
Mateja, ja ti isto savjetujem da odvede Tea privatno na pregled, samo da vidiš da je sve ok i da se malo smiriš.
Ove vježbice koje je Liane napisala su dobre. Pa ga možeš možda malo tako potaknuti do pregleda
Što se vode tiče, meni Mila pije dosta, znam da bi joj trebala dati 80 ml, ali ja joj po vrućinama dam izmedju 90 i 100.
Mateja, ja ti isto savjetujem da odvede Tea privatno na pregled, samo da vidiš da je sve ok i da se malo smiriš.
Ove vježbice koje je Liane napisala su dobre. Pa ga možeš možda malo tako potaknuti do pregleda
Zasto samo 80ml?🙄🤷♀️ ja svom bebcu ujutru napunim flasicu od 200ml i popije sigurno oko 150/170ml...
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Zasto samo 80ml?🙄🤷♀️ ja svom bebcu ujutru napunim flasicu od 200ml i popije sigurno oko 150/170ml…
Teo nece da pije vodu,niti ista drugo.Sipam mu i uz svaki obrok cvrsti nudim,on ako dva puta povuce,kazu ako beba sisa da njoj voda nije potrebna
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Zasto samo 80ml?🙄🤷♀️ ja svom bebcu ujutru napunim flasicu od 200ml i popije sigurno oko 150/170ml…
Pa nije joj potrebno piti više, bebe trebaju piti onoliko vode koliko imaju mjeseci, tako kažu znači sa 6 60 ml, 7 70, 8 80 itd. Popije ona I više od 80 da se razumijemo, ali ne uvijek.. Uostalom i doji još.
Ja se isto okvirno pridržavam toga po mjesecima
Ima mi logike
Nema potrebe da se nalivaju s vodom i time pune želudac 🤷🏻♀️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ne pratim kolko pije iskreno.. dam na casu nakon krutog obroka i tu i tamo kroz dan ponudi. U setnji i tako.
Nego, cure iz zg koje idu u vrtic, kakvo je stanje? Mi na kraju placamo privatni od 1.09 cuvanje mjesta, ako ne upadnemo u gradski u 10mj
Ni ja ne pratim kolilo vode dam , al ono vjerujem da nije previše da natrpava stomačić.. joj mene je juče neka virozica uvatila, vjv od male prišlo imala sam neku laganu temp, bilo mi je hladno i evo danas je nemam ali sve me živo boli 🙈 korona je isklj.❗ Pa sam ni tamo ni vamoo, muž danas pravio ručak nakon dugo vrimena 🤣 rekla sam mu kako se on uvik prinemaže kad je prilađen, e tako mene sad boli al stvarno i ne prinemažeem se hahha... I et pojeli, popodne nas dvi odspavale, i milina 🔝
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Ima mi logike
Moj bebac voli da pije vodu...do 17h sto popije,popije...poslije ne dam bas radi toga da ne optereti zeludac....ali sada ljetoo i topli bebama trebao kao i nama...pogotovu moj bebac samo 2 flasice od 235ml u 24h popije....tako da je meni super sto pije vise tecnosti jer jede 3 kruta obroka,izmedju toga smoki,keksice,monte itd....
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Ne pratim kolko pije iskreno.. dam na casu nakon krutog obroka i tu i tamo kroz dan ponudi. U setnji i tako.
Nego, cure iz zg koje idu u vrtic, kakvo je stanje? Mi na kraju placamo privatni od 1.09 cuvanje mjesta, ako ne upadnemo u gradski u 10mj
Mi idemo kod časnih. Krenut će sa godinu dana, neću ni tražiti gradski. Ja pripadam doduše pod Sv nedjelju, ali i kod nas je koma, čini mi se oko 200 djece da je ostalo neupisano
Ima mi logike
Moj bebac voli da pije vodu…do 17h sto popije,popije…poslije ne dam bas radi toga da ne optereti zeludac….ali sada ljetoo i topli bebama trebao kao i nama…pogotovu moj bebac samo 2 flasice od 235ml u 24h popije….tako da je meni super sto pije vise tecnosti jer jede 3 kruta obroka,izmedju toga smoki,keksice,monte itd….
Mozda ne bi bilo lose zamijeniti monte sa jogurtom ako pije tak malo mlijeka jer su potrebe za kalcijem velike.. mozes i voce dodat. Moj obozava takav vocni jogurt koji onda zamrznem i jede ko sladed. Super mu je fini desert a nema secera ni aditiva. Samo ideja
Sortiraj odgovore
Najstariji