🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buhtlica34
    11. Srpanj 2022. 11:54

Dobrodošli LianeC i Borna 🎉🎊
    Što se vode tiče, meni Mila pije dosta, znam da bi joj trebala dati 80 ml, ali ja joj po vrućinama dam izmedju 90 i 100.
    Mateja, ja ti isto savjetujem da odvede Tea privatno na pregled, samo da vidiš da je sve ok i da se malo smiriš.
    Ove vježbice koje je Liane napisala su dobre. Pa ga možeš možda malo tako potaknuti do pregleda

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    11. Srpanj 2022. 15:29

buhtlica34

Što se vode tiče, meni Mila pije dosta, znam da bi joj trebala dati 80 ml, ali ja joj po vrućinama dam izmedju 90 i 100.
    Mateja, ja ti isto savjetujem da odvede Tea privatno na pregled, samo da vidiš da je sve ok i da se malo smiriš.
    Ove vježbice koje je Liane napisala su dobre. Pa ga možeš možda malo tako potaknuti do pregleda

Zasto samo 80ml?🙄🤷‍♀️ ja svom bebcu ujutru napunim flasicu od 200ml i popije sigurno oko 150/170ml...

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Mateja32
    11. Srpanj 2022. 16:33

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙

buhtlica34

Zasto samo 80ml?🙄🤷‍♀️ ja svom bebcu ujutru napunim flasicu od 200ml i popije sigurno oko 150/170ml…

Teo nece da pije vodu,niti ista drugo.Sipam mu i uz svaki obrok cvrsti nudim,on ako dva puta povuce,kazu ako beba sisa da njoj voda nije potrebna 

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

• buhtlica34
    11. Srpanj 2022. 16:52

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙

buhtlica34

Zasto samo 80ml?🙄🤷‍♀️ ja svom bebcu ujutru napunim flasicu od 200ml i popije sigurno oko 150/170ml…

Pa nije joj potrebno piti više, bebe trebaju piti onoliko vode koliko imaju mjeseci, tako kažu znači sa 6 60 ml, 7 70, 8 80 itd. Popije ona I više od 80 da se razumijemo, ali ne uvijek.. Uostalom i doji još. 

Sanjarka88
    11. Srpanj 2022. 22:01

Ja se isto okvirno pridržavam toga po mjesecima
    Ima mi logike
    Nema potrebe da se nalivaju s vodom i time pune želudac 🤷🏻‍♀️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

SamoMalo
    11. Srpanj 2022. 22:35

Ne pratim kolko pije iskreno.. dam na casu nakon krutog obroka i tu i tamo kroz dan ponudi. U setnji i tako.
    Nego, cure iz zg koje idu u vrtic, kakvo je stanje? Mi na kraju placamo privatni od 1.09 cuvanje mjesta, ako ne upadnemo u gradski u 10mj

SweetDream15
    11. Srpanj 2022. 23:43

Ni ja ne pratim kolilo vode dam , al ono vjerujem da nije previše da natrpava stomačić.. joj mene je juče neka virozica uvatila, vjv od male prišlo imala sam neku laganu temp, bilo mi je hladno i evo danas je nemam ali sve me živo boli 🙈 korona je isklj.❗  Pa sam ni tamo ni vamoo, muž danas pravio ručak nakon dugo vrimena 🤣 rekla sam mu kako se on uvik prinemaže kad je prilađen, e tako mene sad boli al stvarno i ne prinemažeem se hahha... I et pojeli, popodne nas dvi odspavale, i milina 🔝 

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    12. Srpanj 2022. 08:24

Sanjarka88 🤍

Ima mi logike

Moj bebac voli da pije vodu...do 17h sto popije,popije...poslije ne dam bas radi toga da ne optereti zeludac....ali sada ljetoo i topli bebama trebao kao i nama...pogotovu moj bebac samo 2 flasice od 235ml u 24h popije....tako da je meni super sto pije vise tecnosti jer jede 3 kruta obroka,izmedju toga smoki,keksice,monte itd....

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

• buhtlica34
    12. Srpanj 2022. 10:48

SamoMalo

Ne pratim kolko pije iskreno.. dam na casu nakon krutog obroka i tu i tamo kroz dan ponudi. U setnji i tako.
    Nego, cure iz zg koje idu u vrtic, kakvo je stanje? Mi na kraju placamo privatni od 1.09 cuvanje mjesta, ako ne upadnemo u gradski u 10mj

Mi idemo kod časnih. Krenut će sa godinu dana, neću ni tražiti gradski. Ja pripadam doduše pod Sv nedjelju, ali i kod nas je koma, čini mi se oko 200 djece da je ostalo neupisano

SamoMalo
    12. Srpanj 2022. 11:30

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙

Sanjarka88 🤍

Ima mi logike

Moj bebac voli da pije vodu…do 17h sto popije,popije…poslije ne dam bas radi toga da ne optereti zeludac….ali sada ljetoo i topli bebama trebao kao i nama…pogotovu moj bebac samo 2 flasice od 235ml u 24h popije….tako da je meni super sto pije vise tecnosti jer jede 3 kruta obroka,izmedju toga smoki,keksice,monte itd….

Mozda ne bi bilo lose zamijeniti monte sa jogurtom ako pije tak malo mlijeka jer su potrebe za kalcijem velike.. mozes i voce dodat. Moj obozava takav vocni jogurt koji onda zamrznem i jede ko sladed. Super mu je fini desert a nema secera ni aditiva. Samo ideja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.