🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mateja32
    10. Srpanj 2022. 18:13

LianeC

pozdrav drage mame :) pratila sam vas još na temi tko planira i radi na bebi i sad bi se pridružila ovdje ako primate mene i mog Bornu :)
    Mateja ni moj se nije posjeo ni propuzao, bili smo na sistematskom u četvrtak i dr kaze da je sve super s njim, samo da ga preko boka stavljam sjediti i da vježbamo ruke, vježba ide kao da "voziš tačke". Naručila sam nas svejedno na vježbe i imamo u petak preko zooma prve konzultacije sa fizijatrom. Ako želiš mogu ti javiti kakve su bile :)
    Inače veliki je, ima 9 kila, jede sve, osim jagoda na njih je reagirao preko mlijeka, spavanje katastrofa i ranom zorom ustaje i ima 7 zubi :D

Pozdrav i dobro nam došla i tvoj Borna, koliko je on star? Može javi mi kako je prošlo.I Teo ima 9 kg 

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Sanjarka88
    10. Srpanj 2022. 18:20

LianeC

pozdrav drage mame :) pratila sam vas još na temi tko planira i radi na bebi i sad bi se pridružila ovdje ako primate mene i mog Bornu :)
    Mateja ni moj se nije posjeo ni propuzao, bili smo na sistematskom u četvrtak i dr kaze da je sve super s njim, samo da ga preko boka stavljam sjediti i da vježbamo ruke, vježba ide kao da "voziš tačke". Naručila sam nas svejedno na vježbe i imamo u petak preko zooma prve konzultacije sa fizijatrom. Ako želiš mogu ti javiti kakve su bile :)
    Inače veliki je, ima 9 kila, jede sve, osim jagoda na njih je reagirao preko mlijeka, spavanje katastrofa i ranom zorom ustaje i ima 7 zubi :D

Naravno da vas primamo, sto nas je vise to veselije 🥰
    Trebala si se davno pridružit 😅
    Jel puzi vojnički? 
    7 zubića, wow 🥳

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• LianeC
    10. Srpanj 2022. 18:33

Hvala cure 🥰
    Borna ce iduci tjedan 9 mjeseci (neuspjeno postavljanje trackera 😅) puze vec vise od mjesec dana vojnicki, dr mi je savjetovala da kad krene vojnicki da mu pridzavam trbuh i tako ga ucim pravilno puzati, posto stalno nekamo gmize to je nemoguce, ali eto trudim se 😅 on se dize na sve 4 pa ljulja, ali toga dalje ne. Kaze da se iduci put vidimo na pregledu s godinu dana, njoj ne predstavlja to nikakav problem. Javim, do tada vjezbamo to koso posijedanje, Mateja jesi tu vjezbicu probala? 

Borna <3

Sanjarka88
    10. Srpanj 2022. 18:47

LianeC

Hvala cure 🥰
    Borna ce iduci tjedan 9 mjeseci (neuspjeno postavljanje trackera 😅) puze vec vise od mjesec dana vojnicki, dr mi je savjetovala da kad krene vojnicki da mu pridzavam trbuh i tako ga ucim pravilno puzati, posto stalno nekamo gmize to je nemoguce, ali eto trudim se 😅 on se dize na sve 4 pa ljulja, ali toga dalje ne. Kaze da se iduci put vidimo na pregledu s godinu dana, njoj ne predstavlja to nikakav problem. Javim, do tada vjezbamo to koso posijedanje, Mateja jesi tu vjezbicu probala?

Kad napraviš ticker onda klikneš na forums i kopiraš onaj zadnji html bbcode bla bla nešto 😅
    Ajme ja ponekad svom držim trbuh Al ne pomaze
    Mislim ok je dok držim 
    Al dalje opet ide po svom
    A ima ga po cijeloj kući pa ne mogu ga Non stop držat 😅

Mateja32
    10. Srpanj 2022. 18:54

LianeC

Hvala cure 🥰

Jesam ako misliš na posjedanje s boka? Nije on još cvrst toliko na rukama, tek s 8.ipo mj se odizat krenuo na ispruzene dlanove,s 6 mj se okrenuo prvi put s leda na trbuh, pivotira vec tri mjeseca samo u krug,znaci na podlakticama i jednu nogu nekako povuce i tako se krece.

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰

• LianeC
    10. Srpanj 2022. 19:53

Sanjarka isto tako je i meni, trebala bi ga cijeli dan držati, ali tješi me što je pedijatrica rekla da bi uskoro trebao savladati pravilno. Stavljam ga i preko valjka da vježba ruke i da malo trbuh bude u zraku, ali on onda brzo krene žvakati taj valjak pa klizne dolje .
    Mateja da, povlačenje ruke, dok je stopalo čvrsto na podu. Isto ovako i Borna, dugo mu je trebalo da se krene okretati, puno sam s njim vježbala rotacije, isto na podlakticama stalno dok se jednom nije digao i to nedavno, kad je krenuo pivotirati krenuli smo vježbati tu vježbu kao tačke, ali onda je krenuo vojnički puzati.

Borna <3

Sanjarka88
    10. Srpanj 2022. 23:53

Ja sam probala tu vježbu s njim
    Usmjerim ga na bok i samo mu noge držim čvrsto i on se sam podigne u sjedeći 
    A kad će skroz sam pitaj Boga 😂
    Četveronoške se digao sa 6mj Al to tako rijetko prakticira kao da mu se neda … Ugl ne očekujem uskoro ni pravilno puzanje ni posjedanje.
    Vojnik je već 2ipo miseca i ne vidim tome kraja 😂
    Rotirat se počeo sa 4ipo miseca, pivotirat sa nepunih 6, te vojničko puzanje i dizanje četveronoške sa 6. 
    I od onda nekako stoji sve 
    Jedino sta se u zadnje vrijeme di može povuce rukama te postavi na koljena
    Te se na taj način posjedne ( vrati se unatrag preko guze i sjedne). 
    Liane kad je rođen Borna? ☺️

• LianeC
    11. Srpanj 2022. 07:35

Super Sanjarka ma brzo ce oni sve to 🥰 pogotovo ako se povlaci na koljena ☺️
    B je roden 16.10., to je mjesec dana prije termina, zato i jesam zabrinuta stalno i u tim vjezbama (ivf trudnoca pa sam od pocetka stalno u 100 muka) ali hvala Bogu sve je u redu 🤗
    Koliko vode piju vase bebice?

Borna <3

Sanjarka88
    11. Srpanj 2022. 08:01

LianeC

B je roden 16.10., to je mjesec dana prije termina, zato i jesam zabrinuta stalno i u tim vjezbama (ivf trudnoca pa sam od pocetka stalno u 100 muka) ali hvala Bogu sve je u redu 🤗

Ma super je on onda ❤️

Moj do 7mj nije htio ništa, onda je bio bolestan i imao temp i konačno krenuo piti vodu.
    Sad popije cca 60/70ml 
    Nije lud za njom Al nudim mu vise puta dnevno i popije 
    Pogotovo dok je bilo sad jako vruće 

Mateja32
    11. Srpanj 2022. 08:33

LianeC

Jutro,Teo je također rođen tjedan dana prije termina , porod na drip, pukao vodenjak i krenila mekonijska voda.Raden uzv mozga s 2 mj i sve u redu,u normalnim granicama mot razvoja,ali eto oduvijek je bio ljenija beba,nije volio biti na trbuhu,

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.