pozdrav drage mame :) pratila sam vas još na temi tko planira i radi na bebi i sad bi se pridružila ovdje ako primate mene i mog Bornu :)
Mateja ni moj se nije posjeo ni propuzao, bili smo na sistematskom u četvrtak i dr kaze da je sve super s njim, samo da ga preko boka stavljam sjediti i da vježbamo ruke, vježba ide kao da "voziš tačke". Naručila sam nas svejedno na vježbe i imamo u petak preko zooma prve konzultacije sa fizijatrom. Ako želiš mogu ti javiti kakve su bile :)
Inače veliki je, ima 9 kila, jede sve, osim jagoda na njih je reagirao preko mlijeka, spavanje katastrofa i ranom zorom ustaje i ima 7 zubi :D
Pozdrav i dobro nam došla i tvoj Borna, koliko je on star? Može javi mi kako je prošlo.I Teo ima 9 kg
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
pozdrav drage mame :) pratila sam vas još na temi tko planira i radi na bebi i sad bi se pridružila ovdje ako primate mene i mog Bornu :)
Mateja ni moj se nije posjeo ni propuzao, bili smo na sistematskom u četvrtak i dr kaze da je sve super s njim, samo da ga preko boka stavljam sjediti i da vježbamo ruke, vježba ide kao da "voziš tačke". Naručila sam nas svejedno na vježbe i imamo u petak preko zooma prve konzultacije sa fizijatrom. Ako želiš mogu ti javiti kakve su bile :)
Inače veliki je, ima 9 kila, jede sve, osim jagoda na njih je reagirao preko mlijeka, spavanje katastrofa i ranom zorom ustaje i ima 7 zubi :D
Naravno da vas primamo, sto nas je vise to veselije 🥰
Trebala si se davno pridružit 😅
Jel puzi vojnički?
7 zubića, wow 🥳
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvala cure 🥰
Borna ce iduci tjedan 9 mjeseci (neuspjeno postavljanje trackera 😅) puze vec vise od mjesec dana vojnicki, dr mi je savjetovala da kad krene vojnicki da mu pridzavam trbuh i tako ga ucim pravilno puzati, posto stalno nekamo gmize to je nemoguce, ali eto trudim se 😅 on se dize na sve 4 pa ljulja, ali toga dalje ne. Kaze da se iduci put vidimo na pregledu s godinu dana, njoj ne predstavlja to nikakav problem. Javim, do tada vjezbamo to koso posijedanje, Mateja jesi tu vjezbicu probala?
Borna <3
Hvala cure 🥰
Borna ce iduci tjedan 9 mjeseci (neuspjeno postavljanje trackera 😅) puze vec vise od mjesec dana vojnicki, dr mi je savjetovala da kad krene vojnicki da mu pridzavam trbuh i tako ga ucim pravilno puzati, posto stalno nekamo gmize to je nemoguce, ali eto trudim se 😅 on se dize na sve 4 pa ljulja, ali toga dalje ne. Kaze da se iduci put vidimo na pregledu s godinu dana, njoj ne predstavlja to nikakav problem. Javim, do tada vjezbamo to koso posijedanje, Mateja jesi tu vjezbicu probala?
Kad napraviš ticker onda klikneš na forums i kopiraš onaj zadnji html bbcode bla bla nešto 😅
Ajme ja ponekad svom držim trbuh Al ne pomaze
Mislim ok je dok držim
Al dalje opet ide po svom
A ima ga po cijeloj kući pa ne mogu ga Non stop držat 😅
Hvala cure 🥰
Jesam ako misliš na posjedanje s boka? Nije on još cvrst toliko na rukama, tek s 8.ipo mj se odizat krenuo na ispruzene dlanove,s 6 mj se okrenuo prvi put s leda na trbuh, pivotira vec tri mjeseca samo u krug,znaci na podlakticama i jednu nogu nekako povuce i tako se krece.
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
Sanjarka isto tako je i meni, trebala bi ga cijeli dan držati, ali tješi me što je pedijatrica rekla da bi uskoro trebao savladati pravilno. Stavljam ga i preko valjka da vježba ruke i da malo trbuh bude u zraku, ali on onda brzo krene žvakati taj valjak pa klizne dolje .
Mateja da, povlačenje ruke, dok je stopalo čvrsto na podu. Isto ovako i Borna, dugo mu je trebalo da se krene okretati, puno sam s njim vježbala rotacije, isto na podlakticama stalno dok se jednom nije digao i to nedavno, kad je krenuo pivotirati krenuli smo vježbati tu vježbu kao tačke, ali onda je krenuo vojnički puzati.
Borna <3
Ja sam probala tu vježbu s njim
Usmjerim ga na bok i samo mu noge držim čvrsto i on se sam podigne u sjedeći
A kad će skroz sam pitaj Boga 😂
Četveronoške se digao sa 6mj Al to tako rijetko prakticira kao da mu se neda … Ugl ne očekujem uskoro ni pravilno puzanje ni posjedanje.
Vojnik je već 2ipo miseca i ne vidim tome kraja 😂
Rotirat se počeo sa 4ipo miseca, pivotirat sa nepunih 6, te vojničko puzanje i dizanje četveronoške sa 6.
I od onda nekako stoji sve
Jedino sta se u zadnje vrijeme di može povuce rukama te postavi na koljena
Te se na taj način posjedne ( vrati se unatrag preko guze i sjedne).
Liane kad je rođen Borna? ☺️
Super Sanjarka ma brzo ce oni sve to 🥰 pogotovo ako se povlaci na koljena ☺️
B je roden 16.10., to je mjesec dana prije termina, zato i jesam zabrinuta stalno i u tim vjezbama (ivf trudnoca pa sam od pocetka stalno u 100 muka) ali hvala Bogu sve je u redu 🤗
Koliko vode piju vase bebice?
Borna <3
B je roden 16.10., to je mjesec dana prije termina, zato i jesam zabrinuta stalno i u tim vjezbama (ivf trudnoca pa sam od pocetka stalno u 100 muka) ali hvala Bogu sve je u redu 🤗
Ma super je on onda ❤️
Moj do 7mj nije htio ništa, onda je bio bolestan i imao temp i konačno krenuo piti vodu.
Sad popije cca 60/70ml
Nije lud za njom Al nudim mu vise puta dnevno i popije
Pogotovo dok je bilo sad jako vruće
Jutro,Teo je također rođen tjedan dana prije termina , porod na drip, pukao vodenjak i krenila mekonijska voda.Raden uzv mozga s 2 mj i sve u redu,u normalnim granicama mot razvoja,ali eto oduvijek je bio ljenija beba,nije volio biti na trbuhu,
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji